TIp ljudi koji vam odgovara(I obrnuto)

Joj Bratislave,nemoj brate molim te... Nemoj od rane zore sa filozofijom. De prevedi mi to na srpski?

npr neko je pozitivna osoba ako voli farmerke koje volim i ja, ali je negativna ako mu se te iste svidjaju.
Ili neko je pametan ako misli da sam ja pametan, a ako misli da sam ja glup onda je i on glup. I tome slicno..
U kranju ruku sve ovde sto je napisano je totalno besmisleno za veci deo odgovora.

Branislav90 & U.Friendly:

Pa nije baš poželjan u društvu. Svi beže od njega jer širi optimističnu pesimističnost.
Kako to? Pa ovako:
On počne da od juga pravi porše,svi mu govore da ne može, a on tvrdi da može i to lako.
Neko počne da kreči, a on dodje i priča nećeš ti to moći, neće ispasti dobro...

Problem je u tome što većina ne može sa njim. Nema društvo, poznaje mojih nekoliko drugara ali nikad se nismo okupili. Ponekad se mi vidimo ali sve ređe jer ja to hoću. Nazovem ja njega tel prošle god za rođus, rekoh dođi biće nas 10-ak. Kaže ne mogu, gužva, buka... msm kakav smarač, šta treba da se na rođendanu ponašamo kao da je neko umro, da ne pustimo muziku malo glasnije, da skačemo.... On obožava da ga neko hvali, da mu duva u šupak a nikada nikoga ne bi sam pohvalio. Već samo kaže: al si kvaran, djubre jedno ili ala si namazan-a

Ne mislim da sam poželjan,lep,zgodan... za sebe ću reći samo da imam vrlo zeznutu narav, i da sve gledam crno-belo. Može ili ne može, to volim, a ne:
Može, ali moraš ovo i ovo, pa ako ne bude to onda ovo...

Mi idemo sutra na Drinu, on neće. Svi smo beli, niko nije pocrneo, jesu neke drugarice, ali slabo i to. Kaže ja jedini beo a vi crni kao crne ovce.

Već nas šuga, on BEO a mi CRNI... čistunac.

Poslednja izmena:
Mhm.. to. Kako smao mogu da me izlude sjebani tipovi osoba, kao nije im nidocega (je se to pise odvojeno?), pesimisti, glupi, uobrazeni, manipulatori, ali ubedljivo najvise me MRZIM mamine sinove i glupe klinke koje su umislile da su nesto naj. i da onaj zebra duks i ostale zivotinje i osobe koje nose one krpe na nogama i oni koji nose makserice i povodljivi i tako dalje..

YOu keep raising yourself on my scale :rumenko:

Branislav90 & U.Friendly:

Pa nije baš poželjan u društvu. Svi beže od njega jer širi optimističnu pesimističnost.
Kako to? Pa ovako:
On počne da od juga pravi porše,svi mu govore da ne može, a on tvrdi da može i to lako.
Neko počne da kreči, a on dodje i priča nećeš ti to moći, neće ispasti dobro...

Problem je u tome što većina ne može sa njim. Nema društvo, poznaje mojih nekoliko drugara ali nikad se nismo okupili. Ponekad se mi vidimo ali sve ređe jer ja to hoću. Nazovem ja njega tel prošle god za rođus, rekoh dođi biće nas 10-ak. Kaže ne mogu, gužva, buka... msm kakav smarač, šta treba da se na rođendanu ponašamo kao da je neko umro, da ne pustimo muziku malo glasnije, da skačemo.... On obožava da ga neko hvali, da mu duva u šupak a nikada nikoga ne bi sam pohvalio. Već samo kaže: al si kvaran, djubre jedno ili ala si namazan-a

Ne mislim da sam poželjan,lep,zgodan... za sebe ću reći samo da imam vrlo zeznutu narav, i da sve gledam crno-belo. Može ili ne može, to volim, a ne:
Može, ali moraš ovo i ovo, pa ako ne bude to onda ovo...

Mi idemo sutra na Drinu, on neće. Svi smo beli, niko nije pocrneo, jesu neke drugarice, ali slabo i to. Kaže ja jedini beo a vi crni kao crne ovce.

Već nas šuga, on BEO a mi CRNI... čistunac.

Vuuuut? :lol:

To je hvalisavac i snob. Nije lako sa takvim ljudima.

Da i ja odgovorim(posto nisam)....

Odgovaraju mi ljudi koji postavljaju mnogo pitanja a malo pricaju,i lepo slusaju,to volim..

Ne odgovaraju mi ljudi slicni meni(snobovi),zaista imam potrebu da se napusim sa svakim slicnim meni,
Fudbaleri o kako mrzim fudbalere,natprosecno glupa i ogranicena sorta ljudi,imaju tri teme za razgovor....profesionalni fudbal(lige itd),trening i kladionica...
Evo primer vracam se sa drugarom i tu mu razglabam o necemu,pomenem Fridrih Nicea a on me pogleda ko tele''ko ti je taj''...i ja kao ma nije bitno i batalim corava posla...Kad on meni 5 minuta kasnije pocne da prica o ferencvarosu ja tu zbunjen ''sta je to'' a on ce na to...''****** kako nemas pojma,to je trofejni madjarski klub brateeeeee''tu ja njega napusim ***** itd....sve u svemu izbegavam drustvo fudbalera kad god mogu....
Mrzim i alternativnu omladinu ono tipa,slusam EKV lozim se na Audrey tautou(Amelia Pulen),na nadrealizam i savremenu umetnost...
Hipike(uopste sve koji se loze na te hindu gluposti to bi klao)....
Liberale..
I seljacke cobane u onim uskim belim majcama,belim kajsevima sto im viri salo ispod i slusaju domaci rep..
ima jos al me mrzi da nabrajam...

Ja imam različite momente raspoloženja. Nekada slušam Osvajače, a nekada LPark, npr: place for my head.... Tako da se u skoro svim slučajevima trudim da razumem ljude, ali kod nekih ne ide i to je to. Doduše ne volim kada neko baš forsira npr Tupac-a, Džez i Rege(za naš mentalitet potpuno nenormalna muzika) meni je njegov repertoar nepoznat i slušao sam nešto da vidim šta je i mislim da je sranje. Samo je Loznica premali grad, pošto nemaju čime da se dokazuju, uvek uzimaju nešto iz veelikog sveta mode i poznatih. Iako ništa od toga ne razumeju. Tako i ona devojčica iako nije za mene jeste devojčica pokušava da nešto "postigne" a postiće to da će je neki seljak odvaliti i posle će pući...znam par slučajeva, nekoliko školskih se udalo zbog te kurčevitosti...kao ona je velika i već se kreše pa opala trudna i nema makac. Svet je pukao, pa i mi polako riknjavamo...

Sretnem par klinkica oko 14-ak godina, sede na klupi, sve nose starke... kontam da će nekad doći normalno vreme... ali sumnjam zato što imaju ogromne naočare za sunce.
Kada na devojci vidim te enormne cvukare, kao u JK, nema ona nikakve snase da mi bude drugarica a kamoli vise...

ja sam ters naravi.

p.s. kada vidim da momak ili devojka idu ulicom sami ili u drustvu i drze mobilni na kom svira "muzika" boki 13 kaligula... da imam desert sevale bi hedare!
na tu muziku i slicnu u klubovima po Loznici raja kliče. Dizu sve u vazduh,lude za tim, ruke gore... BRUKA!!!

Poslednja izmena:
I ti kao nisi snob? :hahaha:

ja mislim da nisam. za mene je snob, gde god da ga ubacis on ce biti raspolozenja kao da je neko umro i sta god da uradis nece se oraspoloziti. a pokusace da sabotira ostale
dok se ja u drustvu zezam na moj racun, pravim sale i provaljujem i zasmejavam. ne tako intenzivno, ali kad provalim svi popadaju.
i sto mi je najbitnije, gde god da moja ekipa ide, ili neko iz nje, zovu da idem.

odgovaraju mi ljudi kao ja, tj. oni koji vole sve shto vole mladi :)

e tebe bih ja izgazio.nemas nista svoje i samo kupis ovo sto svet izbaci kao moderno
neki dan na tv bilo jk ima najmoderniji stajling,rekao jedan nas "stilista", to je ona paukova mreza...
i sad klinke gledaju da se tako skinu...
politi benzinom i kresnuti sibicu

sve sto vole mladi... znaci sad u evropi bude trend da odas usran. i ti ces to da prihvatis... bravo!

al bolje je da budem alternativan namerno u inat trendu, jel da? :)

Ako valja trend onda u redu. Ali svakako razmno nije to sto je sad najbolji stajling gola devojka. To što se na prvom sastanku krešu.
Ona njega vidi i odmah misli da li će pristati na večeru... Stanite malo, siđite sa nebesa.
Mene dosta ljudi zna(ne poznaje) iz vidjenja, iz drustva, is skole, i ja se namerno trudim da nikog nepotrebnog ne pozdravljam,
bas zato da bih odrzao nesto svoje i tu neku anonimnost+misticnost.

isto ne volim kada zimi obuju preko cizama one kao carape... izgledaju kao eskimke, samo im ziva foka fali

Poslednja izmena:
Ako valja trend onda u redu. Ali svakako razmno nije to sto je sad najbolji stajling gola devojka. To što se na prvom sastanku krešu.
Ona njega vidi i odmah misli da li će pristati na večeru... Stanite malo, siđite sa nebesa.
Mene dosta ljudi zna(ne poznaje) iz vidjenja, iz drustva, is skole, i ja se namerno trudim da nikog nepotrebnog ne pozdravljam,
bas zato da bih odrzao nesto svoje i tu neku anonimnost+misticnost.

isto ne volim kada zimi obuju preko cizama one kao carape... izgledaju kao eskimke, samo im ziva foka fali

a ko odredjuje valja li trend? :)

:lol: pa jbga svi mi onda ispadosmo snobovi. Neki mrze bogatase,neki sirotinju,neki cigane,neki one sto slusaju neku vrstu muzike.... Najbolji primer snoba je Ubermench. To ti je snob. Misli da je najbolji i najpametniji od svih i da su svi inferijorni u odnosu na njega bez obzira koliko ko ima para,koliko je lep,sta slusa,itd..

Ali fakticki da bi bio snob trebalo bi da imas nesto prvo po cemu ces se razlikovati. Npr onaj fubaler iz price se moze klasifikovati snob jer ima nekuv rednost pa s moze reci da je iznad drugih...

:lol: pa jbga svi mi onda ispadosmo snobovi. Neki mrze bogatase,neki sirotinju,neki cigane,neki one sto slusaju neku vrstu muzike.... Najbolji primer snoba je Ubermench. To ti je snob. Misli da je najbolji i najpametniji od svih i da su svi inferijorni u odnosu na njega bez obzira koliko ko ima para,koliko je lep,sta slusa,itd..

Ja sam svestan svojih kvaliteta..

za mene je snob, gde god da ga ubacis on ce biti raspolozenja kao da je neko umro i sta god da uradis nece se oraspoloziti. a pokusace da sabotira ostale
dok se ja u drustvu zezam na moj racun, pravim sale i provaljujem i zasmejavam. ne tako intenzivno, ali kad provalim svi popadaju.

Cudna definicija snoba. Koliko ja znam, snob ti je lik (iz obicno siromasne sredine) koji se divi eliti i masta o tome da postane deo nje, ali ne zbog onoga sto je realno cini posebnom, nego zbog nekih povrsnih, sekundardnih stvari. Znaci snob je smesna imitacija elitiste; drugim recima, kupuje automobile, kuce, skupu odecu, a je.be mu se za sustinu.

A to samo po sebi nema nikakve veze sa superiornoscu. Osim toga, superiornost je (cesto) u ocima posmatraca (inferiornost). Zavidni ljudi, obrnuti snobovi, itd itd.

A ovo sto ti pricas izgleda kao nesto skroz deseto. Lik je u najboljem slucaju samo nesiguran u sebe.

Volim ljude koji imaju opste znanje, u smislu sta god da ih pitas znaju nesto o tome, ili su bar culi za to ( i pri tom ne mislim na one koji se prave pametni)...volim i one koji su prakticni, i ne komplikuju previse, i one koji su kulturni (ali da stvarno jesu takvi)...

Ne slazem se bas najbolje sa nametljivcima, praznoglavcima, i neodgovornim ljudima...nervira me i to sto danas svi misle da mogu biti, tj da jesu, umetnici...-.-

Back