Lorencio
Primećen član
- Poruka
- 637
Ajde setimo se ludosti koje smo pravili nocu , ispricajmo dogadjaje nastale pijancenjem i sve stvari od kojih se smejemo kada se secamo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaboravih da kazem da me tad keva nije provalila,zato sto cim sam usao krenuo sam u sobu i rekao sam samo kako sam umoran od skole i da moram malo da odspavam...
ulazim u kucu, otpertlavam cizme i preturim se na glavu. ::
zato sto sam se klatila levo desno, a nisam se drzala ni za sta.
bdaca007,sekana_th...blago vama....ja sam resio u zadnje vreme da prestanem (malo)...
nisam se nikad napila da povracam ili tako nesto...ili da ne znam sta radim.
isto je grozno...kad pijes i sedis na stolici...
i ustanes i samo se noge preseku.
Jaoo,sad sam se setio,neki klinci su se napili , koma , i otisli su u parku , a u tom parku je crkva i stali pred vratima crkve i tamo se ispovratli,bedak...
joj da...to mrzim...
meni se desavalo da nekad povratim....ali pokusavam da se ponasam sto manje kao pijan...ja ne volim kad neko popije jednu casicu nekog alkohola i pocne da se pravi da je pijan...to je bas glupo....![]()
odlicno mogu da se procedem bez pica!nikad nisam ni probala nista alkoholno
jednostavno,kad izadjem,bitna mi je samo muzika i drustvo.....a ili popijem gaziranu vodu,ili neki sok....i to je to![]()
grozno mi je kad se neko napije pa pocne da lupeta.![]()
takodje....ja kad se napijem ja znam st radim sve ja kaipram samo sto jednostavno ne mogu da se osrzim na nogama i imam osecaj da mi se spava....![]()
nisam se nikad napila da povracam ili tako nesto...ili da ne znam sta radim.
isto je grozno...kad pijes i sedis na stolici...
i ustanes i samo se noge preseku.
ja se smejem. mnoooogo.