Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
mojoj drugarici su roditelji razvedeni, i ja sam to tek sad saznala! ona uopste nije pricala o tome, iako se znamo godinama. cudno, ali izgleda da joj to nije uopste bitno. dobro se slaze i sa jednim, i drugim.
jao, choveche... necju pocheti da smaram kakva je tema.
recji cju samo da su najdebilnija ('aj recite shta mislim kada upotrebljavam ovakvu rech ?: ) pitanja koja se postavljaju dechici... znate ono, klasika - posete bakama, dekama, kumovima, rodjacima, kome god i chemu god... 'a koga vishe volish? mamu ili tatu?... ili... baku ili deku?' svejedno. kao da... kao da nisu ljudi. ne znam, necju da preterujem...
moj odgovor ~ nisam se dala nikad. uvek je bio odgovor - podjednako. bilo da je rech o tati/mami ili baki/deki.
mozhe neko da mi bude blizhi, ali da vishe volim... ne.
e pa, ako je to pitanje (recimo da jeste ) - moj tata je za mene jedna posebna osoba koja mi neizmerno znachi, koju nevidjeno poshtujem i bez koga bih bila pogubljena... pa, tome roditelji valjda i ~sluzhe.
shto se razvoda tiche... da, da, znam da to nije tema, vecj vidim poglede uprte u mene. ali kad se vecj razvila diskusija... (nije da ja moram svuda da se umesham (8 nego ne znam ni ja... pogodi me shta prochitam) nema potrebe da se svi cimate toliko za svaku rech i reagujete tako oshtro. razumem poJentu svega valjda... ali, recimo da je neka moja poJenta ~ razvod je jedno veliko *beeep*.
jao, choveche... necju pocheti da smaram kakva je tema.
recji cju samo da su najdebilnija ('aj recite shta mislim kada upotrebljavam ovakvu rech ?: ) pitanja koja se postavljaju dechici... znate ono, klasika - posete bakama, dekama, kumovima, rodjacima, kome god i chemu god... 'a koga vishe volish? mamu ili tatu?... ili... baku ili deku?' svejedno. kao da... kao da nisu ljudi. ne znam, necju da preterujem...
moj odgovor ~ nisam se dala nikad. uvek je bio odgovor - podjednako. bilo da je rech o tati/mami ili baki/deki.
mozhe neko da mi bude blizhi, ali da vishe volim... ne.
e pa, ako je to pitanje (recimo da jeste ) - moj tata je za mene jedna posebna osoba koja mi neizmerno znachi, koju nevidjeno poshtujem i bez koga bih bila pogubljena... pa, tome roditelji valjda i ~sluzhe.
shto se razvoda tiche... da, da, znam da to nije tema, vecj vidim poglede uprte u mene. ali kad se vecj razvila diskusija... (nije da ja moram svuda da se umesham (8 nego ne znam ni ja... pogodi me shta prochitam) nema potrebe da se svi cimate toliko za svaku rech i reagujete tako oshtro. razumem poJentu svega valjda... ali, recimo da je neka moja poJenta ~ razvod je jedno veliko *beeep*.
uhm, pa... uglavnom moji postovi i nemaju poentu. nadam se da se u nepovezanom brbljanju na hiljadu tema provuche neshto ~pametno...
daklem, ovde. neshto me pogodilo - pa da. sva ta pricha o razvedenim roditeljima i rekcijama dece na to. bzvz. mozhda ja to sve preozbiljno shvatam... ali tako olako prichati. ma, nije ni bitno...
neshto je beep - pa da, again. smatram da je razvod jedno veliko beep (ponavljam se). chemu brak kada cjesh se razvesti? ne umem da objasnim, nadam se da necju biti pogreshno shvacjena. ali, ako je neko pogreshio (pogreshno izabrao, procenio) valjda ima i neke obaveze i posledice zbog toga.
neshto je ovo, neshto je ono - pa ne. zavisi na shta mislish... Pp
poenta onog gore posta je pokushaj da se odgovori na temu, samo shto sam ja mozhda otishla u shirinu (ili ne). poenta ovog posta je da odgovorim i pokusham da objasnim poentu onog gore posta. (8
Ma nemam neki odnos sa roditeljima,ali kevu vise volim jer me ona razume ,i ima razumevanja za sve gluposti koje napravim,dok cale samo zna da mi popuje i da me potcenjuje da je nas odnos nikakav.