Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je najbolja solucija. Ni ja. Ali ja se ni ne vedrim, nego se jednostavno ne oblacim, ne nosim garderobu, znas.
Osim kad moram, postoji neki dres kod. U skoli moram. u gradskom prevozu moram,predostroznosti radi.
Ali generalno sam malo obucena, a ves ne nosim osim u skoli i pred robinom.

bermude_zenske_3_4_pink_1091R.jpg

095415B06.jpg

095416B31.jpg

Obožavam tri-četvrtke.. :) :heart:

inace, razmislila sam i shvatila da je blok imao mnogo uticaja na moje oblacenje.. posto sam tu odrasla, nakon sto sam prevazisla fazu rock-metal, nastavila sam da se oblacim kao i mnoge devojke odavde..
ne ono helanke, tange, air max i to.. to ne podnosim..
nego farmerke, cesto uske, majicice, kratke jaknice.. bezveze bree.. al u tome se nekako osecam opusteno..
a volela bih ovako da se oblacim
http://www.myromansandals.com/wp-co...a-hudgens-beverly-hills-march-23-606x1024.jpg
ali kad god se tako obucem, osecam se neprijatno, stalno gledam da mi nesto ne spadne, ili se podigne, razdrlja..
:(

e ja isto ko jana..

oblacim se skroz obicno.. farke,duksevi,suskavci,er max,jednom u 3 meseca kao neka tunika i tako..
u tome se osecam najopustenije.. u suknji se osecam ko retard :lol: al ocu da promenim.. malo ozbiljnije.. al nije to za mene..
ova devojka na slici iznad je extra obucena.. al ja sebe ne vidim u tome :(

pa jeste dok ga omotaš oko struka

muka živa

Ma ajde da je samo oko struka, nego moram i oko nogu...joj...ti barem znas kako mi je...:rumenko:

ne,nego tako ga lakse pronadje

Ja mislim da ti ne mozes bez mene, i da ti je drago da se dop. pa makar se i svadjali...reci sta hoces, ali tako je...

:heart:
Ljudi hoce da menjaju to sto puse tri pakle dnevno, sto se opijaju cesce nego sto mogu da podnesu, sto su dvolicni, sto su bezlicni, ali...Sto bi iko da menja dobre navike.

Haha...i to sto kazes...kad dolazis kod mene, da malo prosetamo goli?:heart:

je.bacice pusta

Svrsim ti u usta...

je.bacice pusta

Ja mislim da ti ne mozes bez mene, i da ti je drago da se dop. pa makar se i svadjali...reci sta hoces, ali tako je...

vidis bezibre,pusta mi je zelja:(
elem,ne znam kako sam izdrzala onaj mesec dok nisi bio tu-tonua sam i venula,,i trazila utehu u drugim forumasima
a i sve se nadam da ces mi ipak pasti u zagrljal

ne,nego hocu da te izvedem na pravi put
znas,kad neko dozivi amneziju,tresnu ga ciglom po glavi,i on progleda,ili sta vec

vidis bezibre,pusta mi je zelja:(
elem,ne znam kako sam izdrzala onaj mesec dok nisi bio tu-tonua sam i venula,,i trazila utehu u drugim forumasima
a i sve se nadam da ces mi ipak pasti u zagrljal

ne,nego hocu da te izvedem na pravi put
znas,kad neko dozivi amneziju,tresnu ga ciglom po glavi,i on progleda,ili sta vec

Bez zezanja, ja mislim da ti nedostajem...kad priznas, promenicu se...

Back