GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
opushteno brate..taj fazon.. ; )

nema opustanja napeta je situacija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opushteno brate..taj fazon.. ; )

to ti svoju sliku stavio..
xD

taj zonFa matori treshe su naj
kako znas? Aha ovo je iz vremena kada sam bio mlad i lep

)
)kako znas? Aha ovo je iz vremena kada sam bio mlad i lep
Evo kako se vecina tinejdzera oblaci u Srbiji

I ja ih ponekad zovem salvare :]
Nego, pogledaj moj link sa mirjanom bobic mojsilovic na prethodnoj strani i kazi mi utisak

Ne znam koliko imas godina, i kakav ti je stil, ali ovo mi je mnogo ozbiljno za tinejdzerku, a i ovako. Vise je poslovna varijanta. Sto ne razmislis o nekoj zanimljivoj haljini.http://img692.imageshack.us/img692/982/1003088.jpg
Nemam skener pa sam uslikala
Ja ocu ovako da se obucem 22og. Pa mogu posle i 31og.
Sve mi se svidja; i garderoba, i nakit, i sminka i frizura, i celokupni utisak.
Al , ovaj... Sako je Nina ricci i ne smem ni da napisem cifru kolko kosta. Taman me izadje da zivotarim mesec dva.
Pa moram nekoj alternativi da pribegnem.
A uopste mi se ne pribegava alternativama. :/ jer je ovako savrseno.

E, da, aksesorajz bi mogao da ti bude upadljiv i zanimljiv, da bi ublazila izgled, i cipele sa dosta visokom potpeticom, jednostavne.Ja volim poslovne varijante. Inace mi stil nije takav , ali za formalne svecanosti volim takve komade.
Kad si rekla haljina, imam dve crne kratke , jedna je na tanke tregere i leprsa, kombinacija nekog materijala kojeg sad pokusavam da se setim kako se zove ali da me ubijes ne mogu i plisa; druga ima cipku i saten i camac izrez i ne vidim sebe za docek u toj haljini XD
Imam i jednu crvenu jednostavnu koktel haljinu koju doduse trebam da skratim i suzim, jer sam dobila od tetke.
Ali
Ja imam prevelik poriv da kad kupujem kupujem samo ono sto da sam normalnih razmisljanja i okvira ne bih mogla da priustim. Ja ipak progutam knedlu i iskesiram odredjenu svotu, posle ne jedem mesec dana
Dakle kad bih sad kupila haljinu u ovom euforicnom decembarskom periodu "snizenja" ne bi jela dva meseca, pa se trudim da mi bude i ekonomicno i lepo, a i kanda vise volim pantalone nego haljine.
Uz to mogla bih i sako i pantalone pojedinacno da nosim i u drugim manje formalnim prilikama
Ne brine me mnogo sto ce da izgleda ozbiljno, jer znam da nece; na kraju krajeva u tome se najbolje osecam i lepo pronesem, al me aksesorajz malo buni a cipele bih salonke, ne znam koje druge bih mogla.

prelepo..
kako li tek sad izgledash sad kad si mator... ccc...
 jebozvano izgledam ako te bas zanima
 jebozvano izgledam ako te bas zanima