Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
picture.php

Moje nowe patike z:D

joj,ovo je odvratno:sad2:

ne dam ja svoje crvene starke ni za sta!:D:heart:

sto imaju i mnogi koji se nisu dlekarisali tako..........
......npr ti..........npr JA....................
?

Da ali ja ti i taj tip ljudi........malo teze laze samog sebe......ja nisam u tom drustvu sato sto sam nesposoban da budem u njemu.....tek posle se razvija prezir prema istom.......i onda covek pomisli da je zbog toga van njega...bla bla......a ovi sto su se uniformisali u crno misle da su oni iznad tog nivoa...pored svega sto su objektivno apsolutno u svemu inferiorni u odnosu na iste....

Da ali ja ti i taj tip ljudi........malo teze laze samog sebe......ja nisam u tom drustvu sato sto sam nesposoban da budem u njemu.....tek posle se razvija prezir prema istom.......i onda covek pomisli da je zbog toga van njega...bla bla......a ovi sto su se uniformisali u crno misle da su oni iznad tog nivoa...pored svega sto su objektivno apsolutno u svemu inferiorni u odnosu na iste....

ne bih se slozila,ali oke..............

:lol:
Попови?:D
Усташе?

Back