Tinejdžeri izmislili kondom koji menja boju kada dođe u kontakt sa seksualno prenosivom bolešću

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.246
Grupa tinejdžera, starih samo 13 i 14 godina, osmislila je uređaj koji bi mogao potpuno da promeni budućnost seksualnog zdravlja.

Njihova nagrađivana ideja je kondom S.T.EYE: kondom koji menja boju kada dođe u kontakt sa različitim seksualno prenosivim infekcijama. Koncept koristi antitela koja bi ga učinila zelenim za hlamidiju, žutim za herpes, ljubičastim za HPV i plavim za sifilis, pružajući trenutni, privatni sistem upozorenja.

1755580733095.png

Бесмислено откриће.
Објашњење?
Они који већ користе кондоме су у доброј мери заштићени, па им је и небитно од чега су се заштитили.

Проблем је натерати их да употребљавају кондоме.

Бесмислено откриће.
Објашњење?
Они који већ користе кондоме су у доброј мери заштићени, па им је и небитно од чега су се заштитили.

Проблем је натерати их да употребљавају кондоме.
To je uvek tako iz ženskog ugla.
Medjutim ima žena koje zabranjuju muškarcimada stavljaju kondom.
Evo moj slučaj.
Meni su zabranjivale.
Sve se mi lepo po propisu izmilujemo i kad treba da se radi radnja ja uzmem kondom pa ga centriram pa gledam da ide ravnomerno pa mi zanimljiv materijal od kog je pravljen pa počnem da vučem pa okrenem ledja ženskoj pa okrećem pa puckam pa skinem pa rasteži drugi... A znaš kako je super zanimacija, pa opadne erekcija pa vraćaj pa odmotavaj gumu pa puckaj pa rasteži pa centriraj onaj špic rezervoar... Super stvar...

To je uvek tako iz ženskog ugla.
Medjutim ima žena koje zabranjuju muškarcimada stavljaju kondom.
Evo moj slučaj.
Meni su zabranjivale.
Sve se mi lepo po propisu izmilujemo i kad treba da se radi radnja ja uzmem kondom pa ga centriram pa gledam da ide ravnomerno pa mi zanimljiv materijal od kog je pravljen pa počnem da vučem pa okrenem ledja ženskoj pa okrećem pa puckam pa skinem pa rasteži drugi... A znaš kako je super zanimacija, pa opadne erekcija pa vraćaj pa odmotavaj gumu pa puckaj pa rasteži pa centriraj onaj špic rezervoar... Super stvar...
Грешка. Онако, са погледом испод обрва је погледаш и пружиш кондом да га она стави. :manikir:

Back