Koliko se oslanjate na jutub/internet instrukcije kada nešto opravljate/menjate?

Ja jednom "pcovo" uputstvo, kao nisu dobro nacrtali, samo zadnji izgled... i sklopim nekako. Kad posle vidim, slepili se listovi, sve imalo od A do Š, i to baš lepo objašnjeno. A ja se oštrio da ih zovem telefonom da ih napljujem, i da im ostavim užas komentar na sajtu :)

Tako je to jer smo mnogo pametni :mrgreen:

Delim iskustvo.

Nije uvek. Ovo ti lepo pokaže baš gde je i šta je i kako da
masa ljudi misli da zna da napravi uputstvo za nesto na videu, ali nije tako, malo ko to zna da uradi a da ne davi sa glupostima - uglavnom je waste of time. Necu da gledam 10 minuta videja zbog 2 sekunde korisne informacije.

suma summarum - bolji je tekst (slika, sema, ili bas ako mora kratak video)

masa ljudi misli da zna da napravi uputstvo za nesto na videu, ali nije tako, malo ko to zna da uradi a da ne davi sa glupostima - uglavnom je waste of time. Necu da gledam 10 minuta videja zbog 2 sekunde korisne informacije.

Ko ima strpljenja, ok.

Dobro to je druga stvar. Baš sam hteo i temu da otvorim o tome. Često isprekačem video ko ćopav tikvu dok ne dođem tamo gde me interesuje. Doduše, često vidim da sam preskočio nešto što sam trebao da znam, a ne znam, pa moram da se vraćam :)

Dobro to je druga stvar. Baš sam hteo i temu da otvorim o tome. Često isprekačem video ko ćopav tikvu dok ne dođem tamo gde me interesuje. Doduše, često vidim da sam preskočio nešto što sam trebao da znam, a ne znam, pa moram da se vraćam :)
vidi ja to gledam najcesce iz perspektive IT-ja, dobro uputstvo za nesto ima neki logicni sled akcija (dobrim delom copy/paste)
ako si propustio nesto vratis se malo nazad.
sa videja treba da se kuca, ocitava ... smorno

Back