- Poruka
- 90.447
Da li vam je ušlo u naviku da prvo preverite kako neko to radi, ili se odmah latite posla (mačite lata)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam je ušlo u naviku da prvo preverite kako neko to radi, ili se odmah latite posla (mačite lata)?
I dan danas kad sklapam od Ikea (ili slično), kao znam kako, ne treba mi uputstvo, i uvek negde neštonas covek cita/gleda uputstva da vidi gde se zezno kad je krenuo da radi bez uputstva![]()
I dan danas kad sklapam od Ikea (ili slično), kao znam kako, ne treba mi uputstvo, i uvek negde neštozaebempogrešim. Nekad ostavim ako je fuinkcionalno, nekad rasturim pa uradim kako treba.
Ja jednom "pcovo" uputstvo, kao nisu dobro nacrtali, samo zadnji izgled... i sklopim nekako. Kad posle vidim, slepili se listovi, sve imalo od A do Š, i to baš lepo objašnjeno. A ja se oštrio da ih zovem telefonom da ih napljujem, i da im ostavim užas komentar na sajtu![]()
Najgore je kad ne obraćaš pažnju pa ukapiraš da je ostao šraf koji si pre pola sata trebao negde da udeneš
Nije uvek. Ovo ti lepo pokaže baš gde je i šta je i kako dauvek je bolji tekst
ali mlada generacija ne cita, ona gleda
Nije uvek. Ovo ti lepo pokaže baš gde je i šta je i kako da
masa ljudi misli da zna da napravi uputstvo za nesto na videu, ali nije tako, malo ko to zna da uradi a da ne davi sa glupostima - uglavnom je waste of time. Necu da gledam 10 minuta videja zbog 2 sekunde korisne informacije.Nije uvek. Ovo ti lepo pokaže baš gde je i šta je i kako da
masa ljudi misli da zna da napravi uputstvo za nesto na videu, ali nije tako, malo ko to zna da uradi a da ne davi sa glupostima - uglavnom je waste of time. Necu da gledam 10 minuta videja zbog 2 sekunde korisne informacije.
suma summarum - bolji je tekst (slika, sema, ili bas ako mora kratak video)
Dobro to je druga stvar. Baš sam hteo i temu da otvorim o tome. Često isprekačem video ko ćopav tikvu dok ne dođem tamo gde me interesuje. Doduše, često vidim da sam preskočio nešto što sam trebao da znam, a ne znam, pa moram da se vraćammasa ljudi misli da zna da napravi uputstvo za nesto na videu, ali nije tako, malo ko to zna da uradi a da ne davi sa glupostima - uglavnom je waste of time. Necu da gledam 10 minuta videja zbog 2 sekunde korisne informacije.
suma summarum - bolji je tekst (slika, sema, ili bas ako mora kratak video)
vidi ja to gledam najcesce iz perspektive IT-ja, dobro uputstvo za nesto ima neki logicni sled akcija (dobrim delom copy/paste)Dobro to je druga stvar. Baš sam hteo i temu da otvorim o tome. Često isprekačem video ko ćopav tikvu dok ne dođem tamo gde me interesuje. Doduše, često vidim da sam preskočio nešto što sam trebao da znam, a ne znam, pa moram da se vraćam![]()