blackmore95
Domaćin
- Poruka
- 3.757
Pa meni je sve jedno ko je odakle ako oce nek bude iz zanzibara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kontam..zbog čega sad ovo.Svi smo pod jednim Bogom,kakve veze ima da li si iz grada ili sela?!

E mogao si i anketu napraviti.
Tema je shit...big shit....:grin:
...Swatkish...:Svejedno... samo da ima nesto u glavi...![]()

za koga bi ste se odlucili...lol koj mozak...
za gangufne....

Koji je vama k**ac?!Eee imam jedan odlichan opis za seljaka:::::GRANDOVAC![]()
Ko kaže da su svi seljoberi Grandovci?Evo ja sam SELJAK(namerno velikim slovima jer me nije blam)i slušam tehnjavu...To je moj izbor,ko vas"građane"j**e za bilo šta.Ajde kad ste tolika m*da dođite da vidite kako smo mi džiberi p**kice i slabi,ima da vas dočekaju vilama sa svih strana!:mad:Možda smo kao pojedinci slabi ali kad nas ima oko 30(a kad zatreba svi su tu)ima da vas pobijemo kao zečeve samo ako probate da se širite i prosipate pamet po našim zemljama!Da vidite kakav je"seljački ghetto".Vi ništa ne radite,čekate sve na gotovo,pravite se Englezi,gadljivi ste na blato i šta više da vam kažem!I da dodam da je vera u Boga ono što nas drži jake i složne.

Koji je vama k**ac?!Ko kaže da su svi seljoberi Grandovci?Evo ja sam SELJAK(namerno velikim slovima jer me nije blam)i slušam tehnjavu...To je moj izbor,ko vas"građane"j**e za bilo šta.Ajde kad ste tolika m*da dođite da vidite kako smo mi džiberi p**kice i slabi,ima da vas dočekaju vilama sa svih strana!:mad:Možda smo kao pojedinci slabi ali kad nas ima oko 30(a kad zatreba svi su tu)ima da vas pobijemo kao zečeve samo ako probate da se širite i prosipate pamet po našim zemljama!Da vidite kakav je"seljački ghetto".Vi ništa ne radite,čekate sve na gotovo,pravite se Englezi,gadljivi ste na blato i šta više da vam kažem!
LAKŠE JE VAMA BANOVATI ME NEGO MENI OVO PREĆUTATI!JA NISAM P**KA I NEMAM ZAPUŠENA USTA!

U *** kako glupa tema...
Ja sam sa sela...ne stidim se toga..i boli me doope za napicene frajere iz grada koji nas mrze....
SELJAK NIJE ONAJ KO ZIVI NA SELU, VEC ONAJ KO SE TAKO PONASA!
Koji je vama k**ac?!Ko kaže da su svi seljoberi Grandovci?Evo ja sam SELJAK(namerno velikim slovima jer me nije blam)i slušam tehnjavu...To je moj izbor,ko vas"građane"j**e za bilo šta.Ajde kad ste tolika m*da dođite da vidite kako smo mi džiberi p**kice i slabi,ima da vas dočekaju vilama sa svih strana!:mad:Možda smo kao pojedinci slabi ali kad nas ima oko 30(a kad zatreba svi su tu)ima da vas pobijemo kao zečeve samo ako probate da se širite i prosipate pamet po našim zemljama!Da vidite kakav je"seljački ghetto".Vi ništa ne radite,čekate sve na gotovo,pravite se Englezi,gadljivi ste na blato i šta više da vam kažem!
LAKŠE JE VAMA BANOVATI ME NEGO MENI OVO PREĆUTATI!JA NISAM P**KA I NEMAM ZAPUŠENA USTA!

E meni je bolje da ne spominjem Grand uvek naje**em...A Boze gde nestali svi ti metalci![]()

BlackWidow mlati,on/ona je rekao/la da je seljak=Grandovac.
Nadam se....hehe ima ih jos ne brigaj se....