Tinejdzeri i organi reda

Shobota

Obećava
Poruka
74
Jeste li imali do sad kakvih iskustava sa organima "reda" policijom/sudom... povodom cega... i kakvo ste zivotno iskustvo izvukli iz toga?

Ja moram da kazem da sam imao jednom... ne svojom krivicom (znam da svi tako kazu, al' ajde) i bilo je vrlo neprijatno. Sta je sa vama?

'ebote, apsolutno svaki dan imam sukobe sa njima...volim da ih zayebavam...ponasam se k'o klinac, nikad da odrastem sta cu... :rumenko:

A u SUP-u sam bio samo jednom kad su nas neki likovi tuzili zato sto smo ih ispeglali na sred centra... :lol:

Ali nije mi bilo lose u SUP-u, ne znam zasto, valjda zbog drugova...secam se da je ceo grad pricao o tome kako sam reagovao kad sam usao tamo...ovi moji sede, smorili se k'o plovci, a ja ulazim i derem se "Napokon vas nadjoh, lutam po celom Ca da bih vas nasao, itd." a okolo panduri samo gledaju...i jos kako sam se zayebavao sa inspektorom, au... :mrgreen:

Inace, sa pandurima je najbitnije da se salis i zayebavas, ni slucajno nemoj da se kurcis pred njima, to ce te skupo kostati, znam iz iskustva...ja ih zayebavam iz daljine zato sto znam da mi tako ne mogu nista, ali kad nas startuju tad se samo salimo... ;)

Imam tu facu koja tera pandure da me startuju bez razloga
A ja eto tako neam ni licnjaka,pa im umrsim konce uvek,i provucem se :D

Jednom sam se tako usro kad su oni naleteli a ja imao dva paketa u dzepu,pa sam to brzo bacio u pichku majcinu...
a na certu u Zrenjaninu nas navatao jedan konj,trazio da skidamo patike ,mater mu ebem -.-

vecina kerova su korumpirana govna

a na certu u Zrenjaninu nas navatao jedan konj,trazio da skidamo patike ,mater mu ebem -.-

vecina kerova su korumpirana govna

Cuo sam da to rade u Cacku...zasto to rade? Samozadovoljstvo ili sta?

Inace, nema sanse da bih uradio to, pre bih ga zakovao penicom i kibnuo nego da se blamiram, mamu im ***** sisatu...:rtfm:

Vecina kerova su jajare koje glume ludake samo zato sto uvek mogu da pozovu jos nekoliko patrola, a 1 na 1 su manji od makovog zrna...dobro ne svi, ima i ludih pandura, ali vecina su male sisice...

[Ne_Vazim_Se];17179430:
Brate ovde te skinu golog na sred ulice, nema ocesh necesh... :)

...a dobro, posao je posao je*iga kapiram ni oni ga ne vole. :)

Ne znam, ti vasi su verovatno malo zayebaniji...ili su ovi nashi uplaseni zato sto znaju da uvek izvuku deblji kraj... :D

Ma brate, k'o da njih neko tera da te proveravaju, zabole ih uvo, njihovo je da postoje i da primaju platu, ostalo svejedno ne rade kako treba, ili barem vecinu...stoka...bolje cerka ku.rva nego sin pandur! :mrgreen:

Pravo dav ti kažem - jesam - i meni nije bilo baš pravo ali je prošlo sasvim okej
Vraćam se ja, ima jedno mesec dana, iz šetnje jednim sokakom pored pijaca - jeste malo pusto i slaba rasveta, onaka sav apa-drapa, još me blam beše - kad prolaze dav pandura
Razmišljam ja, dakle - idemo jedni drugom u susret - rekoh sad će da me zaustave
Ne znam zašto, neka mi intuicija reče...
I tako idu oni sredinom puta, ja idem sa leve strane, onako malo ko svaki pošten građanin - spustim malo pogled, kad začujem dubok glas
Veli - Dobro veče ili tako što
Ja se malo brecnem, dignem pogled i skeniram situaciju
Ovaj jedan špandur malo stariji, onako zapušteniji, neutrala - on je ćutao
A ovaj drugi - onako - mlad, pa naočit, svežeg lica bez endema, malo kanda tamnoput, crnomanjast, ono - sav se sija - ko novi dinar Nardodne banke
Ono malo beše i svetla tu, znate s jedne strane Zelena pijaca, neki lokali - a s druge Boem, to je kafana, znate, al zatvorena (duša me boli) - al gori neko svetlo
Reko - Dobro veče, šta li rekoh u svoj toj zbunjenosti i onako malo neka što kažu naše pevaljke i misice - pozitivna trema, pa i neka važnost, što da ne - znate, ne zaustvalju me organi unutrašnjeg reda, kanda, svaku noć
Ma, nije ni bila noć, jedva tako - sedam-pola osam. Znam da je bilo pre devet jer tad mi počinje Loto
E, a iskreno, prolazim ja crnom stazom pored reke - kad tamo oko mosta okupio se neki svet, neki ljudi drže kerove, stoji par pandura - reko kuku majko mila - ako je kakav kriminal, biću na vrhu liste osumnjičenih
I ništa - kaže ovaj mladi, slatki - Ličnu kartu, molim (ili tako)
Jao kuku pokojna Budimka.mene jeza pododiđe - pa kakmo mi lična karta, ja reko diziđem samo malo sokakom da prođem i da uplatim tiket
Srce mi zalupa, spustila mi se dijafragma, ramena mi se pokrivila, ma ko da mi dvajes kila otišlo u tom trenutku
Rekoh - kud ću, šta ću - jedva - Nemam ličnu kartu!
Reko nek ide život, već zamišljam - stiže onaj policijski pežo štpo su još dok Đinđić bio živ nabaljali, stavljaju mi lisice, vode me u podrum... A u podrumu... Kuku, kuku...
Meni će mladi patroler, onako sve fino (ala su se profinili, da ne evruješ, e - pa nećemo džabe u EU) - KAže - Jel imaš kaki drugi dokumenat
Reko, još tužnije i gorče, rekoh - Nemam...
Ljubazno će (mada mi s krv zaledila) ovaj -Svako lice više 18... znate ono kako ide... Reko - Ma nam, učili me u školi, al ne vredi... Objasnim se ja, jedva, da sam tu - nema tri sokaka i erka da se pređe, a tu je iznad, nema 200 metara, i milicija
Sve ja dadnem i adresu stana i... Ja, pita ovaj mladi - čime se bavim... Ja reko, kuku majko, ovaj mene begeniše, reko, ma - ne kuvaj medveda dok je još na breskvi - reko - bavim se s tim i tim, sve onako rezervisano a u strahu, brate..
Mislim se, ma još mi u glavi - oanj podrum i odluženje kazne, reko - dačl da mu ponudim i mobilni...
Kad me prekide taj iskonski glas - veli: Dobro, u redu je, prijatno... Salutira moj ispitnik i natsavlaj, hladokrvno, kako mu i pristaje... ja stojim ko nadgrobna ploča, još me trista emocija prožima... Jedva pokrenem zacementirane noge...

Jes bogami jednom, kad sam sa ortacima zapalio vatru u sred parka ovamo kod mene.
Bese noc duboka, iza 11 cuki sigurno, a mi sa obliznje poljane capili par kukuruza i kupili kilo soli u marketu, pa reko, aj kad smo se okupili da ispecemo koji.
I zapalimo vatru, i pecemo, uzivamo, smejemo se. Malo vopi, malo kukuruz, kad najednom bljeska neko svetlo. Ono pandur nam svetka baterijskom lampom.
Reko, jao sad kad dodje da nam sere. A bese mi 15 godina ak se ne varam :D
Tek sto je dosao, na to ce on: "Zdravo momci, sta radite". "Nista, evo zapekosmo kukuruz malo, bleja. Otkud vi?"
I tu nas on odmeri, valjda dal' smo mu sumnjivi il' ko zna, pa progovori, uperujucu lampu u obliznju zgradu: "Ma vidite ove zgrade, tu bre sve zive debili. Zovu policiju, kazu, vandali neki, narkomani, nadrogirali se pa vriste i pale park."
I tu nas on otpozdravi, uz fazon upozorenje da se ne deremo, i udje u punta. A mi onako zadovoljni, smeskajuci se, nastavimo da jedemo kukuruz... :D

Ma opasni ste, ne valja se kaciti sa vama...ccc
Mene pandur iz interventne jurio pre par godina jer sam mu iz nepoznatog razloga opsovao kevu, jurio me onim njihovim dzipom, ja ko kreten bezao bajsom, bacio bajs i poceo da bezim, lik me naravno stigao za par sekundi, oborio me na zemlju, sutnuo me, opalio par samara i rekao mi da palim kuci... Verovatno se sazalio jer sam imao oko 15-16 godina, nije hteo da me lema... nakon toga se nisam kacio sa njima, mada su mi prilazili par puta i trazili licnu kartu... ko ih ebe...:D

to je do klinaca,ti mali izgledaju kao hranjeni koncentratom,pa imaju i masu i visinu :D
ja prolazim pored osnovne skole,ima klinaca osmaka koji su visi od mene..
a ja 175 cm

za ribe da ne govorim..
al da ne idem offtopic..vrv se Stivi sunja tu negde,a necu jos jedan bod :)

Ma nije klinac nesto veliki, zapravo klinac je ybt, metar zilet...nego je valjda smorilo pandure to sto nama starijima ne mogu nista pa killuju klince... :lol:

Pa niej oftopik, prica se o pandurima... :P

Ali ima bome mladjih od mene koji su dosta vishi, to sve iz kupusa raste bogte... :eek:

Kad sam bio na protestu ispred b92,oni trazili svima dokumenta,i posle su neke i priveli
i sad,niko nije bio nasilan(al b92 mater im,odma *****ju) i jedino se Ivan Ivanovic opirao hapsenju
i da bi ga panduri sredili,bacise ga dole,i jedan ga udara,i tako retard slomi prst :rotf:
a jos posle hteo da ga tuzi,da ispadne da mu je Ivan slomio prst,al kita sinovac,sve je to bilo snimljeno
tupson

Haha, bas prehjuce nas startovala cetvorica kad smo ulazili u kola ( nas sestro se spakovalo u corsu velicine yuga ), omracili nas bez razloga pola sata, jos nas napusavali nesto i pustili nas..onda ortak pozvao caleta koji radi u supu pa su ovi dobili jedan disciplinski govor kad su se vratili u stanicu :lol:

Ma opasni ste, ne valja se kaciti sa vama...ccc
Mene pandur iz interventne jurio pre par godina jer sam mu iz nepoznatog razloga opsovao kevu, jurio me onim njihovim dzipom, ja ko kreten bezao bajsom, bacio bajs i poceo da bezim, lik me naravno stigao za par sekundi, oborio me na zemlju, sutnuo me, opalio par samara i rekao mi da palim kuci... Verovatno se sazalio jer sam imao oko 15-16 godina, nije hteo da me lema... nakon toga se nisam kacio sa njima, mada su mi prilazili par puta i trazili licnu kartu... ko ih ebe...:D

Ja bih ti raspaucio par samarcina,klinac jos se kurci...

Jednom me legitimisali i jednom mi hteli uzeti auto jer je auto bio sa norveskim tablicama,priveli me u sup i gledam ih kako trljaju dlanove misleci da ce mi oduzeti auto,naravno pozovem mog oca i on im objasni da imam puno pravo da vozim auto,oni ostashe ko popishani :)

Back