Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пази, за њу вероватно нема забаве без турбо-фолка, као што за мене нема забаве без рокенрола и као што за неке нема забаве без техна и електронике... То је лична ствар укуса...
И Цеца, Карлеуша и слично нису народњаци, већ турбо-фолк... Ја рецимо, поред рока, волим и неке традиционалне народњаке, типа Цуне, Тозовац, Мирослав Илић, Звонко Богдан, тамбураши и слично, а мислим да они немају везе са Минелом, Бобаном Пироманом, Цецом, Карлеушом и том компанијом...

Bonko Zvogdan FTW!

Tako nekako, oni su mnogo visi nivo i od nekih "prangijasa" sto bi rekao jedan matori vojvodjanin...

Управо. :)
Тамбурица је господска. :cool:

Nisam dovoljno pametan da vidim lepotu u muzici tamburasha

Курзиозитет, одиста.
icon_eek.gif

Kralj techno i dance muzike
meni je zvonko bogdan smeshan, pa ga nisam komentaris'o ;)

Не видим зашто те је коментар (условно речено) увредио.
А и јеси коментарисао тамбурашку музику, но, мени то не смета. :)

Ko na ovom forumu pokusa o ukusu da prica taj moze glat da potpise sopstvenu umrlicu...

Глупост.
Баш зато што су укуси различити, људи не би требало да се штрецају због истих или пак да узвраћају истом мером.

А опет, укус је тема о којој се итекако може расправљати.

Глупост.
Баш зато што су укуси различити, људи не би требало да се штрецају због истих или пак да узвраћају истом мером.

А опет, укус је тема о којој се итекако може расправљати.

Nista slicno nisam ni rekao, cak naprotiv slazem se sa celokupnim postom... Stvar je u tome sto kompletna klijentela ovog foruma nije nikad u zivotu cula za pojam tolerancije...

Stoga ogroman broj ljudi nipodastava tudja misljenja...

U prevodu na prostonarodni: Svak se uhvati svoga ko pijan plota i o kompromisu ne vredi ni razmisljati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back