Tinejdžeri i narodnjaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E budalo jedna, Nigrutinu ti mozes samo da tezisz:hm:
Nigrutin je majmun!:hej:

Pa zvezda granda ima pare,popularnost,dobre ribe i boli ga *****. I ja bih voleo da budem zvezda granda samo kad bih znao da pevam.
J**eš sve to kad te gomila ljudi ogovara i pljuje.Pre bi izabrao da budem političar,manje bi se blamirao nego Grandovci...

Poslednja izmena od moderatora:
Kad vidim da neko na fejsu postane fan Cece ili Seke,pa dojde mi da ga obrisem iz prijatelja..:lol:

Ovo me podsjetilo na jednu moju poznanicu kojoj je Ceca zivotni uzor.:dash:
Kad pjeva Cecine pjesme ... imitira njene pokrete,njen krestav glas.....:roll:
Kupuje "Svet" samo da bi o njoj nesto procitala....:dash:
Sve je vec isplanirala kako ce otic' zivit u Bg. i postati zvjezda "Granda"...I da ...skoro je rekla ovo---->Bez narodnjaka nema zabave!:eek:
Gdje ide ovaj svjet!?:roll:

Neznam za vas ali ja bas volim narodnjake, stalno ih slusam i uzivam dok slusam. Mada moja najbolja drugarica ih kao navodno "nevoli" a pola pesama zna napamet, i peva ponekad samnom uz izgovor kao naučila od mene, a i ona ih slusa samo nece da prizna...

I da ...skoro je rekla ovo---->Bez narodnjaka nema zabave!:eek:

Пази, за њу вероватно нема забаве без турбо-фолка, као што за мене нема забаве без рокенрола и као што за неке нема забаве без техна и електронике... То је лична ствар укуса...
И Цеца, Карлеуша и слично нису народњаци, већ турбо-фолк... Ја рецимо, поред рока, волим и неке традиционалне народњаке, типа Цуне, Тозовац, Мирослав Илић, Звонко Богдан, тамбураши и слично, а мислим да они немају везе са Минелом, Бобаном Пироманом, Цецом, Карлеушом и том компанијом...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back