Tinejdžeri i hrana

Za piletinu i ribu mogu da ubijem. Volim i sveze povrce (znaci nekuvano) - grasak, krastavac, kupus, paradajz, sargarepe, zelena salata, tu nejm a fju. Od kuvanog volim sve vrste pasulja. Volim i pecen krompir. Volim i jaja na sve nacine.

Hranu iz familije testa i slatkisa necu da pominjem. To je hrana koju jedino jedem onda kada mi nesto od gorepomenutog nije pri ruci. Nije da je neukusna, vec jednostavno me nikad ne zasiti i uvek trazim jos jos jos. (sto ne bi trebalo da bude mera koliko je hrana dobra)

Ne volim da jedem supe, corbe, punjene paprike, razne pite i boraniju.

koja je fora sa tim fornetima,shta je to?

shto se klope tiche,ja volim slatkishe,al bash. (=
od slanog volim povrcje [jer meso ne jedem] i to ono zeleno - grashak,grah,mahune,shpinat,blitvu,karfiol,kupus,krastavce...
znam da vecjina ljudi to ne moze smisliti,al ja bash volim. (=
volim i tjestninu sa nekim pikantnim sosovima,dosta zachinjeno i papreno.
volim eksperimentisati.
volim i mlijechne proizvode.

eto...to je valjda to.

Hm...volim Viensku sniclu odnosno Becku,punjenu piletinu,ramstek sa lukom i sampinjonima,,volim da jedem,a sto odavno nisam jela ....je Karadjordjeva snicla,onda da vidimo....volim Sarajevski burek,sarmice..italijansku i meksicku kuhinju.....volim rolovanu sunku i kackavalj....hamburgere i pomfrit.....volim,volim....ah da pecena curka garnirana povrcem i pasuljem,pohovane tikvice,plavi patlidzan punjen krastavcem i pavlakom.......volim pitu sa visnjom,voooolim slane palacinke i palcinke u satou...mnjam,mnjam ....ima toooliko toga

Bejah iznenadjena kad videh da postoje ljudi koji ne vole fornete.
Izgleda da mi je prodavnica u Skender begovoj isprala mozak. :confused: :D

Ne znam mogu li i nabrojati sve sto volim jesti, bice lakse ako nabrojim ono sto ... hm, najprostije receno, prezirem iz dna duse. :)

Celer... Fuj, fuj, fuj!
A tek punjeni ... Aaaahhaaa, jezim se...

Maline ne volim. Moj otac ne moze da se pomiri s time da maline ne mogu da podnesem. Isto tako i kupine. Uf!...

Zivela sam svojevremeno na hrani iz meka. Mmmmm... :heart:

A, tek rostilj! :heart: :zaljubljena:
Cuburska lipa.... Aaa, hocu opet da odem! Ali, damn it, kad nema vremena za to. :sad2:

Majcinu kuhinju jaaaaaaaakooooooo volim. :heart:

Poslednja izmena:

Back