Tinejdzeri i Horror filmovi!

to je film podeljen u seriju. 20 minuta traje epizoda. Komedija. :lol:

Ja odgledao prvu epizodu..Ostale i dalje stoje na kompu,nije da je lose nego me mrzi da gledam.

Strip the walking dead ciji je pisac i scenarista i reditelj serije je milion puta bolji od same serije. Ali serija je isto vrh,ali strip je nenadjebiv.

Valjda uskoro treba da pocne emitovanje druge sezone,ali cekacu da prvo sve izbace..Ne volim ogroman razmak izmedju epizoda,kad se nalozim ,onda gledam do kraja u tom trenutku.

Odgledas 3 horora, odgledao si ih manje vise sve. Svaki put kad gledam horor tacno znam gde ce sta da iskoci, i sta ce da bude. A mozda sam samo vidovita. :D
Nikad ih se nisam bojala, a pocela sam da ih gledam bas rano, 4,5 osnovne. Uglavnom secam se da mi je otac rekao kad sam htela 1. put horor da gledam(o nekim vesticama) da to nista nije stvarno i da se ne bojim. I ja od tada problema nemam.
Sada pokusavam da se setim kako se taj film zove, al ne mogu ni radnje da se setim, a kamo li nesto drugo. Znam samo da su neke vestice upitanju.

gledaj 28 days later.. nije preterano scary ali mnogo dobar film
ima i 28 weeks later, nastavak

zombies involved

au gledao sam jedan od ovih, mozda cak i oba dela. Znam da se u jednom radi kad se lik nalazi u bolnici i posle pronalazi jednu devojku, a svi ostali su zarazeni:D. To je jedan od ova dva 100 posto..A Zombieland mi je mnogo dobar film:D, Shawn of the dead mislim da nisam, skinucu njega pa cu da gledam..

Poslednja izmena:
"The Haunting in Connecticut" - dobar film, ima dobrih prepada...dobro odradjeni kostimi i ta njasra...

Tek si sad ovo gledao. Po meni nista posebno. Inace filmovi ne mogu da me prepadnu, osim ako nisu one scene kada neko seta po mraku i odjednom BU!!!

Filmovi koji su po meni najodvratniji su oni sa kasapljenjem, tu su najbolji Japanci i uopsteno Azijati koji jednostavno preteraju.

Ali imaju i Ameri par dobrih.

Wrong Turn npr.

Ti filmovi nisu toliko strasni koliko su gadni, ali posto spadaju pod horor zanr morao sam da ih pomenem.

Sto se tice pravih horora svakako treba odgledati orginalni Exorcist i Uninvited.

Isto tako posle filma "Signs" nisam mogao da zaspim, ne znam ni sam zasto, jednostavno ceo film je nekako jeziv :D

Back