Tinejdzeri i Bog!!

Ajde de...
Evo pitanja s pocetka

Da li verujete u boga?
~ Agnostik

Pridrzavate li se 10 bozijih zapovesti?
~ Pojedinih - i ne zato sto tako pise u Bibliji vec zato sto bi svaki iole moralan covek trebao nositi u sebi odredjene moralne kodekse.

Postite li?
~Ne, volim da jedem svinje

Posecujete li verske objekte ili ste samo nazovi vernici?
~Ne. Mada volim da posmatram manastire - cisto iz estetskih razloga.

Ti se kladi koliko hoces. Ja ti pricam kako ja verujem.

Ja ih sazaljevam, i naravno da nema razloga da im se smiluje ali ja cu se moliti da se i bez razloga ipak smiluje jer su u zabludi. Generalizacija je tipicna kod glupih ljudi, to da su neki mnogo bolji je generalizacija.

slazem se oko ovoga...ljudi su zaista mahom glupi :ok:

i gde ti vidis da je vredjam ateiste keve ti? Ja sam bas o tome i pricao u postovima.... :roll: slepa si od svoje mrznje

aha,sad sam i glupa,more da se nosis ti u vrazju mater!
:mrgreen:

aha,sad sam i glupa,more da se nosis ti u vrazju mater!
:mrgreen:

pa koja je to generalizacija majke ti "ateisti su bolji ljudi od vernika" ma keve ti znaci ja sam gori covek od lika koji je otvorio temu i baca hejt na veru i vernike... pricaj mi pricu...

ili je mozda da odem u krajnost patrijarh pavle los covek? :dash:

To je osobina glupih ljudi i to ne treba da bude uvreda za tebe :mrgreen:

Skrenuli ste sa teme ljudi.
I koji je zakljucak, ako ga ima?
Mladi i Bog?
Sta s` tim?

E koji je tvoj problem? Ako ti se ne svidja tema nemoj postovati i ako to ugrozava tvoju veru i religijska osecanja stavi me i ostale ne vernike na ignore listu i resen problem! *** vi sajber fanatici i vernici idete mi na nerve,mislite time ako pokusavate nekome nametnuti veru ili braniti boga da ce te zaraditi ulazk u raj grdno ste se zajebali!

pa koja je to generalizacija majke ti "ateisti su bolji ljudi od vernika" ma keve ti znaci ja sam gori covek od lika koji je otvorio temu i baca hejt na veru i vernike... pricaj mi pricu...

jeste milion puta bolji od tebe,mozes samo da mu se sagnes!!!!! i nisi ti nikakav vernik,ali nikakav,i ides mi vise na ganglije!!!!!!!

Generalizacije ispade da je patrijah najbolji covek u Srbiji i da je bolji od svih nas!! A svi popovi su bezgresni pa posle par meseci se procuje,pop pipkao decaka,terao decu na bludne radnje!:twisted:

Nevidjeno ste se israli da su ateisti bolji ljudi nego vernici.
Sad bih mogao kao Nadrealista da vas smaram po čemu se to odredjuje ko je dobar čovek, ali nema svrhe jer džaba.
A to što se mešam - pa mod sam, imam puno pravo da se mešam u rasprave.

Pazi se over, modovi uvedose tiraniju!

zaredjas vise od dva posta za redom i BUM BANana!
Sigurno.
Skrolujem celu stranicu od 20 postova na kojoj pišu tri osobe. Jedna napiše 3 poruke, jedna napiše 5 poruke, a ostatak? Pa se posle čudimo zašto neko za mesec dana nabije 1000 poruka. Lično ću da se borim protiv toga. U tih 1000 poruka nemaš dve pametne da vidiš.
Predložiću da svaki novi korisnik kad se učlani napiše po jedan uvodi post predstavljanja. Ako modovi budu intezivno radili na brisanju spama, mnogi će ovde stalno imati samo jedan post na celom forumu - i to taj prvi uvodni.
A svako kome smeta moje popovanje: il će da prestane da sere, il će da se žali administraciji (a baš me zanima na šta će to da se žali konkretno) ili će da popije ban.

Pazi se over, modovi uvedose tiraniju!

zaredjas vise od dva posta za redom i BUM BANana!

Mislis da me boli pedu za glupim forumom na kojem obitavaju razne nakaze i ludaci? Uvek smo se svadjali modovi i ja pogotovu ovi ovde!

Nevidjeno ste se israli da su ateisti bolji ljudi nego vernici.
Sad bih mogao kao Nadrealista da vas smaram po čemu se to odredjuje ko je dobar čovek, ali nema svrhe jer džaba.
A to što se mešam - pa mod sam, imam puno pravo da se mešam u rasprave.

To je rekla za mene i to se odnosi direktno na mene,a ovi ultra hard core vernici su imbecili bez mozga,primitivni neandertalci koji ne mogu da istrpe tudji stav i nece da saslusaju tudje misljenje! A ti imas pravo da se mesas i da kazes lepo ne potcenjivacki!

Back