- Poruka
- 387.700
ne jedem sirove ..A sto gulite tikvice ? Ne jedeš ih sirove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne jedem sirove ..A sto gulite tikvice ? Ne jedeš ih sirove
ne jedem sirove ..
Zato što ih oljustene više volimPa sto ih gulis ?
Dobro samo da znaš nidje u svijetu se neguleZato što ih oljustene više volim![]()
Italijani kojima ja spremam tikvice vole i oljuštene..ne prave pitanjeDobro samo da znaš nidje u svijetu se negule
Ovo ti samo kažem ako bi se našla u kuhinji jednog italijana i želiš da mu nešto pripremila sa tikvicama nemoj da ih gulis![]()
Sjajne su sveže tikvice, ali isečeš ih na komadiće i umačeš u neki beli sos, ja najviše volim u čašu grčkog jogurta da dodam malo gnječenog belog luka i maslinovog ulja, malo limunovog soka i začinim po ukusu.Sad ću da probam.
Sa belim lukom sve mi se sviđa
Samo mlađe.Sjajne su sveže tikvice, ali isečeš ih na komadiće i umačeš u neki beli sos, ja najviše volim u čašu grčkog jogurta da dodam malo gnječenog belog luka i maslinovog ulja, malo limunovog soka i začinim po ukusu.
To sam naučio u Kanadi pre 20 godina, oni tako jedu i tikvice i šampinjone i brokoli. Sve to može sveže.
Najzdravija opcija, a taj sos im obogati ukus, jedu te šarene tanjire povrća i sosova kao snack pre jela ili uz piće.
Naravno, bitno je da tikvice budu što mlađe, jer kad su starije umeju da budu malo gorke.
moraju biti mlade.. a sveze sa tim sosom baš kako si napisao jedem celer, šargarepu i brokoli..tikvice nesto sveže ne moguSjajne su sveže tikvice, ali isečeš ih na komadiće i umačeš u neki beli sos, ja najviše volim u čašu grčkog jogurta da dodam malo gnječenog belog luka i maslinovog ulja, malo limunovog soka i začinim po ukusu.
To sam naučio u Kanadi pre 20 godina, oni tako jedu i tikvice i šampinjone i brokoli. Sve to može sveže.
Najzdravija opcija, a taj sos im obogati ukus, jedu te šarene tanjire povrća i sosova kao snack pre jela ili uz piće.
Naravno, bitno je da tikvice budu što mlađe, jer kad su starije umeju da budu malo gorke.
Dobro, mi kao kultura nešto i nemamo raširen običaj jedenja svežeg povrća osim par časnih paradajzično krastavičnih izuzetaka. Ne znam jesi li probala pečurke, neke mogu da budu sjajne tako.moraju biti mlade.. a sveze sa tim sosom baš kako si napisao jedem celer, šargarepu i brokoli..tikvice nesto sveže ne mogu
od svežeg brokolija pravim salatu koja je super
Samo mlađe.
Starije umeju da budu gorke.![]()
i krastavce i paradajz jedem svež ..pecurke nisam jela svežeDobro, mi kao kultura nešto i nemamo raširen običaj jedenja svežeg povrća osim par časnih paradajzično krastavičnih izuzetaka. Ne znam jesi li probala pečurke, neke mogu da budu sjajne tako.
Meni su i štapići celera recimo staple koji uvek moram da imam u frižideru, i jedem ih sveže i stavljam u sve i svašta dok kuvam.
Samo potvrđujem to što je Sizif rekao...Ti si odje na kulinarstvu
Samo kažem …..
Sjajne su sveže tikvice, ali isečeš ih na komadiće i umačeš u neki beli sos, ja najviše volim u čašu grčkog jogurta da dodam malo gnječenog belog luka i maslinovog ulja, malo limunovog soka i začinim po ukusu.
TakoE , bez seckanog belog luka nema arome .Pržim na belom luku i ulju, ili pečem u rerni, bez ičega ili punjene
Kod turčina u njihovim supermarketima imaš naše@RužnaKoLopov gde nalazis tikvice (nase, ne zucchini) u Nemackoj?
Ne, bilo bi šteta.Je li ih guliš?
Mlađe saft, starije poh?Ne, bilo bi šteta.
Nekada ako su starije a rendam ih za pohovanje, onda jedino, ali inače ne.
...jer imaju više kukurbitacina?Ja volim starije
cega...jer imaju više kukurbitacina?![]()
A koja je razlika@RužnaKoLopov gde nalazis tikvice (nase, ne zucchini) u Nemackoj?
Jeste.A koja je razlika
Zar nije cukini tikvica, svaka