Тикток окршај репера и градоначелника Бања Луке

sad sam pogledao klip-isključeni komentari o svemu govore u prevodu ko izgubi 100e mesečno nema pravo da se ljuti jel nije njih ''pravilno'' slušao kako su mu oni u grupi instrukcije davali

ja sam probao malo ove net posliće koji su bez ulaganja i ništa e tu je situacija da moraš da ih radiš čitavu godinu dana ali i onda je haotična situacija hoće li ti uspeti ili ne
Јбу народ и кад певају, јбу народ и кад само сру по јутјубу

ma sve ok da :p

ružno mnogo neko vreme nastupilo i šta je fora ne samo oni kakve pesme rade već i ostali slični njima te nazovi pesme budi aktuelne mesec poneke možda i dva i onda odu u zaborav kao da nisu nikad ni bile slično kao baku praseta kada isfura jedna generacija koja ga više posle toga ne pogleda ali onda dodje druga pa treća itd i na tome se svi oni i održavaju jel nemaju nikakav kvalitet
Тачно тако брате.

Колико имаш година?

Мени су пљугица и дизајнер у рангу са црним цераком. Ако не и степеник више у неукусу

slusaj pravog repera vamo.. :)
Хахахахахахахаха гледам , ово је прејако😆😆😆

Али све тако и ови данас... Не само репери. Нехо и ови "урбана музика" војаж, нући....

Војаж први с'ре типа "ја као певам о ономе што видим бла бла бла"

Како раније не сазнах за овај видео...

Тачно тако брате.

Колико имаш година?

Мени су пљугица и дизајнер у рангу са црним цераком. Ако не и степеник више у неукусу

tebri imam za one što kažu da su najbolje godine al meni i nisu tj nikakve su mi :pljus:

jooo nije bi dobro kad čujem za crni cerak :pljus:

Back