Тикток окршај репера и градоначелника Бања Луке

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Нисам могао да поверујем када сам видео оно што сам видео, а то је тикток препуцавање "репера" Десингерице и градоначелника Бање Луке, Драшка Станивуковића😆

У принципу, Драшко је забранио да Пљугица и Десингерица, због својих врло спорних наступа и текстова наступа на неком градском догађају. И то је скроз у реду.

На то се Десингерица, онако сељачки, бреца, дере у камеру (све је завршило на РТС1😆) како је ово саботажа и како ће да види, да нико не може да их заустави. Говори да ће доћи у Бањалуку и гостовати приватно по журкама...

На то градоначелник БЛ иде корак даље - на ТикТоку објављује снимак да ће свим приватним локалима који угосте репере Пљугицу и Десингерицу ускратити помоћ приликом финансија, што се тиче финансирања од стране града Бање Луке.

Нисам могао да поверујем када сам видео оно што сам видео, а то је тикток препуцавање "репера" Десингерице и градоначелника Бање Луке, Драшка Станивуковића😆

У принципу, Драшко је забранио да Пљугица и Десингерица, због својих врло спорних наступа и текстова наступа на неком градском догађају. И то је скроз у реду.

На то се Десингерица, онако сељачки, бреца, дере у камеру (све је завршило на РТС1😆) како је ово саботажа и како ће да види, да нико не може да их заустави. Говори да ће доћи у Бањалуку и гостовати приватно по журкама...

На то градоначелник БЛ иде корак даље - на ТикТоку објављује снимак да ће свим приватним локалима који угосте репере Пљугицу и Десингерицу ускратити помоћ приликом финансија, што се тиче финансирања од стране града Бање Луке.

Ја мислим да је Драшко у праву што их је забранио да урличу и мајмунишу се на градском догађају. Толико су ми антипатични и много мрски на поглед, али, отишао је предалеко када им је малтене забранио улазак у БЛ.

Majke mi nisam znao ko su ova dvojica dok nisam ušao na ovu vest i kada sam malo istražio bio sam ponosan na sebe što nisam znao.
I naravno vidim obojica su iz Beograda, pa nisam iznenađen.
Брате знао сам да ћеш, тј да ће онај који види тако реаговати.

Ма страшно брт. Правио сам ја већ тему о њима. Ћелави је посебно ту мени мрзак, не допада ми се уопште.

Јеси видео колико прегледа за толико кратко време

Слажем се са мариом у већини. Не баш у свему, али закључак нам је исти

Драшко је отишао предалеко, а ова двојица су сељачине па су сељачине.

Treba da plate gradonačelniku BL za negativni marketing, posetom.
Majke mi nisam znao ko su ova dvojica dok nisam ušao na ovu vest i kada sam malo istražio bio sam ponosan na sebe što nisam znao.
I naravno vidim obojica su iz Beograda, pa nisam iznenađen.
A ovaj da ih deportuje nazad u džunglu odakle su došli...

inače ovog desingericu sam prvi put video pre neko duže vreme tj kad su počeli da izbacuju ''pesme'' na jutjubu a za ovog sa brkovima :rotf: pljugicu znam još kad je započinjao da snima za jutub

lik gaserčina :roll: jebavao se i sa onom en la raš
Хахахаххахаха, ја нисам ни знао да је снимао за ЈТ

Десингерица је ваљда тетовер? Тату мајстор

Добро, то је таленат, али ово мајмунисање...

Но, кад боље размислиш, да немају публике не би успели.

Хахахаххахаха, ја нисам ни знао да је снимао за ЈТ

Десингерица је ваљда тетовер? Тату мајстор

Добро, то је таленат, али ово мајмунисање...

Но, кад боље размислиш, да немају публике не би успели.

da bre :pljus: pa onda prestao pa se bacio u vodama foreksa ili tako nešto i evo ga sad gde je :roll:

inače kod ove dvojice ne nalazim jedan spot u kojem je bila jedna debela sa ružnim sisama :rotf:
Ја не налазим на нормалан спот, нити песму нажалост

Но сензибилитети су другачији. Проблем је што ја не могу остварити никакву комуникацију са просечним слушаоцем дизајнера и пљугице

Дијаметрално смо различити у великој већини ствари. Из искуства.

Ја не налазим на нормалан спот, нити песму нажалост

Но сензибилитети су другачији. Проблем је што ја не могу остварити никакву комуникацију са просечним слушаоцем дизајнера и пљугице

Дијаметрално смо различити у великој већини ствари. Из искуства.

ali pazi ti ladno kakvi tekstovi prolaze u njihovim ''pesmama'' ako ono može i da se svrsta u pesme

tu treba i ulaganje a i kolale su priče da je forex vrsta prevare
Ја брате чим видим те "money gurue", ја одма шалтам. И да није превара, није мој терен једноставно

Но да се вратимо на тему. Је л успео дизајнер ишта од тог форекса? Видим да знаш више о њима него ми

ali pazi ti ladno kakvi tekstovi prolaze u njihovim ''pesmama'' ako ono može i da se svrsta u pesme
Са свим што си до сад написао се слажем. Испашће лајкујем ти и одг само јер сам модератор али стварно, слажемо се умногоме.

Брате проблем је што то пролази. Квалитет и цена уметности стварно су постале врло ниске

Сада је буквално прича да направиш себи што већу антирекламу, имаћеш бољу прођу

Ја брате чим видим те "money gurue", ја одма шалтам. И да није превара, није мој терен једноставно

Но да се вратимо на тему. Је л успео дизајнер ишта од тог форекса? Видим да знаш више о њима него ми

sad sam pogledao klip-isključeni komentari o svemu govore u prevodu ko izgubi 100e mesečno nema pravo da se ljuti jel nije njih ''pravilno'' slušao kako su mu oni u grupi instrukcije davali

ja sam probao malo ove net posliće koji su bez ulaganja i ništa e tu je situacija da moraš da ih radiš čitavu godinu dana ali i onda je haotična situacija hoće li ti uspeti ili ne

Са свим што си до сад написао се слажем. Испашће лајкујем ти и одг само јер сам модератор али стварно, слажемо се умногоме.

Брате проблем је што то пролази. Квалитет и цена уметности стварно су постале врло ниске

Сада је буквално прича да направиш себи што већу антирекламу, имаћеш бољу прођу

ma sve ok da :p

ružno mnogo neko vreme nastupilo i šta je fora ne samo oni kakve pesme rade već i ostali slični njima te nazovi pesme budi aktuelne mesec poneke možda i dva i onda odu u zaborav kao da nisu nikad ni bile slično kao baku praseta kada isfura jedna generacija koja ga više posle toga ne pogleda ali onda dodje druga pa treća itd i na tome se svi oni i održavaju jel nemaju nikakav kvalitet

Back