-Northerian-
Ističe se
- Poruka
- 2.056
Zabranjen ulaz nepozvanima
Ako niste na listi posetilaca odjebite
Lista posetilaca:
1.Northerian
2.Fifti
Ako niste na listi posetilaca odjebite
Lista posetilaca:
1.Northerian
2.Fifti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
coece, neam nis protiv vas, niti mogu da kazem da mi se dopadate ili ne dopadate... samo kazem da karakterno vise vucete jedno ka drugom ti i vlajs nego ti i niki...m ozda gresim
nebitno
voleo bih da uspe veza izmedju vas, zasto ne bih, ali iskreno kad vas pogledam nekako se ne uklapate... mada je to vrv moj trip, neam pojma
mada kapiram da te niki voli, emotivan je dosta
jes voli me posle deset dana ne serida znam da smo totttalno razliciti...al ne znam sa vlajsom nista osim masnih fota nije bilo nekako ne privlacimo se
mada ju je prevario 5 puta na pocetku veze, a opet je kasnije bio zacopan u nju i zapao u bedak kad ga je sutnula
cini mi se da se niki lako vezuje za ljude, ako prevalite mesec dana moci cete opusteno da ostvarite dugu vezu... zamo ne dozvoli da manipulies tobom, uzmi konce u svoje ruke
pa naravno zar si sumnjao u mene po tom pitanju ?al ne znam koji mi se desava...ono do sada sam ih sve imala u ruci bukvalno al njega ne zelim da imam u saci...ili ti u ruci njega ocu da drzim za ruku
ajoj kako sam se sada is*****la kukala mi majka
![]()
ma znam znaaaaaam znam ali ebes mu sunce nekako m i izvuce i ono sto necu da mu kazem....ebem li ga... koliko smo razliciti brt kako se samo nadjosmo? o.O
Ajde ne *****jteeeeeeeeeeeeee >.<