pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.220
NaravnoKad si tu, mogu ti poslati sekin nalaz, nema ko da nam očita![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaravnoKad si tu, mogu ti poslati sekin nalaz, nema ko da nam očita![]()
To stoji.za pocetak i hrana koju stavljas u njega je diskutabilno zdrava![]()
Ne zelim nesto sto je zeni lijepo, uredno i lako za odrzavati, vec nesto iz cega se najukusnije zdere.Imam, nisam zadovoljna, loše i teške za održavanje ako želiš da izgleda lijepo, uredno i kao nešto iz čega bi jeo![]()
Ok, uslikaj nam svojma ja to samo onako za ilustraciju
Dakle, kvartalno.Meni odgovaraju , nisu teški i ne zahtevaju previše masnoće ( koju ne volim, nema veze sa zdravljem) . Imam jedan inox jedva ga podignem . Kad se upropasti kupim novi.
u pp?Ok, uslikaj nam svoj![]()
De, ne igraj se sa životom!

Ono kad platiš tiganj 100 dolara pa u njemu pržiš jajekoristim ove "berlingerhous" rose gold
https://www.berlingerhausus.com/collections/pans/products/3-piece-frypan-set-rose-gold-collection
koriste specijalnu "marblecoat" podlogu, ne znam kako je nasi prvode.
https://kitchenwhy.com/is-marble-coated-cookware-safe/
https://tabaqcookware.com/non-stick-vs-marble-coating-cookware-guide/
i zaista sam zadovoljan sa njima.

nije placen toliko, bila je akcijaOno kad platiš tiganj 100 dolara pa u njemu pržiš jaje![]()

ne pita za stojka nego tiganjka
A umeš li da spremaš ..ili.. ko ja ?nije placen toliko, bila je akcija
to jer cena za set, ja sam uzeo samo jedan koji je vredeo oko 35$ i bila je 50% akcija..ja umem da kupujem![]()
u sustini retko ga koristim..ono da napravim kajganu ili palacinke americke ili naseA umeš li da spremaš ..ili.. ko ja ?
sad baš čitam, nije baš zdrav erfrajeru sustini retko ga koristim..ono da napravim kajganu ili palacinke americke ili nase
uglavnom za pecenje/przenje koristim airfryer.
Čekamo da se baci samkoji vam je kriterijum za bacanje starog tiganja?
ima sjajan film dark waters o teflonu i borbi da se izbaci iz upotrebe sto je konacno i krenulo.A šta si očekivao da kažu?
Da nije?
Moja keva ima jedan tučani tiganj i jedno 50-takonih normalnih, pa obloženih teflonom, pa aluminijumskih...
Uvek vadi onaj tučani, oni ostali stoje uredno složeni.
tiganj sestro..tiganjJa volim
Tugica![]()

zasto?sad baš čitam, nije baš zdrav erfrajer
samo sam ovlaš pogledao, mislim da je baš u pitanju izbegavanje ulja koje je dobro za nas... ajd videću ako mogu opet da nadjemzasto?
on bas spada u zdravije nacine pripreme jer ne korsiti ulje a sve se przi na toplom vazduhu koji cirkulise.
Imam jedan keramički sa izbočenjima dođe kao roštilj. Ok je to , samo niža temperatura , pržim meso u njemuu sustini retko ga koristim..ono da napravim kajganu ili palacinke americke ili nase
uglavnom za pecenje/przenje koristim airfryer.
Ma pusti Sensa, eto on nek nagrebe fasade pa nek se najede a ti nama baci kakav komad teletine na tiganjzasto?
on bas spada u zdravije nacine pripreme jer ne korsiti ulje a sve se przi na toplom vazduhu koji cirkulise.
to je u stvari rerna koja zbog manjih dimenzija brze radi i ne trosi toliko struje.