Thrash Metal

Koji je po vama najbolji thrash band?

• pantera

glasova: 6 23,1%
  • Sepultura

glasova: 1 3,8%
  • Metallica

glasova: 9 34,6%
  • Slayer

glasova: 3 11,5%
  • Megadeth

glasova: 4 15,4%
  • Anthrax

glasova: 0 0,0%
  • Kreator

glasova: 2 7,7%
  • ne mogu da se odlucim svi su mi dobri...

glasova: 1 3,8%

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
phil3.jpeg

ahahahahahahahahaha

kako ste zelini u k,prepirete se sta je bojle metal il rock ma skro je isto ...ja sam zreo ,prosto sam se osiso i metal mi nije zivot,samo hobi...a vi se ne izvlacite iz crnih majica,preko neta skdiate na tone muzike,a ne setite se da odete do podavnice kupite original disk,do koje svirke,vec se lozite po skolama da ste opasni sto imate obasne eksere oko ruku i vi ste faca...Faca je onaj ko je odlican djak i normalno se ponasa...toliko od mene

kako ste zelini u k,prepirete se sta je bojle metal il rock ma skro je isto ...ja sam zreo ,prosto sam se osiso i metal mi nije zivot,samo hobi...a vi se ne izvlacite iz crnih majica,preko neta skdiate na tone muzike,a ne setite se da odete do podavnice kupite original disk,do koje svirke,vec se lozite po skolama da ste opasni sto imate obasne eksere oko ruku i vi ste faca...Faca je onaj ko je odlican djak i normalno se ponasa...toliko od mene

Pod broj jedan, rock i metal nisu isto, ti si se malo pogubio.
mi rockeri ne nosimo crne majice, cak nosimo i fancy stvari. i sta ako metalci nose bodlje i ta sranja to je zajebancija u srednjoj. i realno onaj ko je odlican djak nije faca. :thumbdown:

Back