Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dont_Break_The_Oath:Therion,hmm,Christopher Johansson i ostala svedska druzina.
Krajnje bedno i bezvredno,plagijatori,kradljivci pesama,setite se samo "Seawinds" od Accept,pa onda identicna "Crazy Nights" od KISS,,,,,,horror.
Secam se starih dobrih vremena kada su Euronymus (R.I.P) i ostali ljudi oko tadasnjeg Mayhema pokusali da ih ubiju kada su Christopher i co. pokusali da predju Norvesku granicu,i nekako mi je zao sto nisu uspeli u tome,zato sto je Therion najveca moguca sramota fantasticne svedske muzicke scene,a to sto ubacuju klasicnu muziku i sto obradjuju tudje pesme vise nego sto pisu svoje,to je malo glupo.
Bilo bi im najbolje da se raspadnu.
Dont_Break_The_Oath:Therion,hmm,Christopher Johansson i ostala svedska druzina.
Krajnje bedno i bezvredno,plagijatori,kradljivci pesama,setite se samo "Seawinds" od Accept,pa onda identicna "Crazy Nights" od KISS,,,,,,horror.
Secam se starih dobrih vremena kada su Euronymus (R.I.P) i ostali ljudi oko tadasnjeg Mayhema pokusali da ih ubiju kada su Christopher i co. pokusali da predju Norvesku granicu,i nekako mi je zao sto nisu uspeli u tome,zato sto je Therion najveca moguca sramota fantasticne svedske muzicke scene,a to sto ubacuju klasicnu muziku i sto obradjuju tudje pesme vise nego sto pisu svoje,to je malo glupo.
Oath neispira nikome mozak!Rasta gal:Therion = musical beast
Nesto najlepse sto je metal smislio i sto postoji vec 15 godina...Podjednako volim death & sympho fazu, dobre su i obrade mada mislim da su bolji na polju autorske muzike...Ali u svakom slucaju slusajte Therion i ne dozvolite da vam neko poput Don't Break The Oath ispira mozak
U pravu si, meni nije isprao mozak. . .:Oath neispira nikome mozak!Rasta gal:Therion = musical beast
Nesto najlepse sto je metal smislio i sto postoji vec 15 godina...Podjednako volim death & sympho fazu, dobre su i obrade mada mislim da su bolji na polju autorske muzike...Ali u svakom slucaju slusajte Therion i ne dozvolite da vam neko poput Don't Break The Oath ispira mozak
Luthien:Dont_Break_The_Oath:Therion,hmm,Christopher Johansson i ostala svedska druzina.
covece dokle ces ti ovako?zar ti dosad nije uslo u glavu da se dobra vecina sa tobom ovde ne slaze,pa makar ti i bio u pravu!god damn,pusti ljude da sviraju ono sto sviraju ako im se to svidja...ti ih neces promeniti.
Dont_Break_The_Oath:Luthien:Dont_Break_The_Oath:Therion,hmm,Christopher Johansson i ostala svedska druzina.
covece dokle ces ti ovako?zar ti dosad nije uslo u glavu da se dobra vecina sa tobom ovde ne slaze,pa makar ti i bio u pravu!god damn,pusti ljude da sviraju ono sto sviraju ako im se to svidja...ti ih neces promeniti.
A sta mene briga sto vecina ljudi slusa Therion?
Ovde u Skandinaviji su bili cenjeniji pre albuma "Vovin" a kada su smeksali cak su se i sami svedjani poprilicno distancirali od njih,prvenstveno lideri poput Bathory.
Mnogo ljudi slusa i Metallicu,i po njima pljujem isto,i znam da ne mogu da promenim nicije misljenje,ali imam pravo da kazem ono sto mislim.
Mada,jadna Svedska sa njima....jedna nekadasnja imperija koja je podarila svetu Yngwie Malmsteen,Hammerfall,Andy La Rocque,i ostale prave klasicne metalce sada ima retardiranog cetvoroakordnog gitaristu Christopher Johansson-a.
Veliko hvalableach:
Naravno! 8-)devojcica_iz_vode:JEL SLUSATE THERION ???
Extra! 8-)devojcica_iz_vode:STA NISLITE O BENDU?
Sve! 8-)devojcica_iz_vode:KAPIRATE TEKSTOVE?
Sve su za 10! Ne bih izdavajala. Njhove pesme su mi kao deca! 8-)devojcica_iz_vode:OMILJENE PESME???
to mega therion:jedna od najboljih pesama theriona je o fortuna!!!