Therion

• Začetnik teme Začetnik teme Therion
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam sa Blind Guardianom daleke 2006-e zavrsio sa svirkama ali verujem da bih se probudio iz letargije za veliki Therion,Kamelot i Manowar

Najvaznije je da bend nije mrtav.. bio bi to nenadoknadiv gubitak za Metal scenu jer su im albumi rekmek dela

Bend je zapravo deo versko-okultne grupe Dragon Rouge,čiji je osnivač Piter Karlson i autor mnogih pesama i muzike,ili koautor...Svi članovi benda su članovi Dragon Rouge-a i bend vide samo kao način recimo izvođenja u javnosti određenih magijskih rituala,kroz reči i muziku:)

Bend je zapravo deo versko-okultne grupe Dragon Rouge,čiji je osnivač Piter Karlson i autor mnogih pesama i muzike,ili koautor...Svi članovi benda su članovi Dragon Rouge-a i bend vide samo kao način recimo izvođenja u javnosti određenih magijskih rituala,kroz reči i muziku:)

woow, nisam znao to :D ali sam pretpostavljao nesto slicno.
btw, da nece opet dolaziti kod nas ?

Radi se vrlo ozbiljnoj gnostičkoj grupi koja izvire iz kroulijevih učenja,samo što oni za razliku od Kroulija najveću pažnju posvećuju takozvanom ''lucidnom sanjanju'',dok je recimo Krouli snove smatrao nesavršenošću uma...Takođe rade na Prizivanju Zmaja,o čemu uostalom i govore u mnogim pesmama,kao i na albumu Vovin,što i znači Zmaj.Kolko sam čuo PREZADOVOLJNI su odzivom srpske publike i snimili su i film o koncertu u Bg-u,pa su prošli put bili čak dva puta u istoj godini što inače skoro nikad ne rade:cool:

Back