- Poruka
- 73.703
Uuuu, može! Znamo i da kuvamo, ne treba nam Domaćica. Dogovoreno!Ја тебе, да се смејемо док не цркнемо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuuu, može! Znamo i da kuvamo, ne treba nam Domaćica. Dogovoreno!Ја тебе, да се смејемо док не цркнемо.
jel u paketu s belim princom, ili samo konja?Poveo bih konja i ostavio ga tamo
Тебе нико не би могао понети...јер сте двојеDa možete da povedete samo jednog forumaša/forumašicu na pusto ostrvo ko bi to bio? Ponavljam.. samo jednog/jednu!
pa ja lepo kazem, neka povedu princa, taman ce konj da dobije pravi identitetТебе нико не би могао понети...јер сте двоје![]()
Miko, dodji u pp da se dogovorimo ko ce da vodi Konja, ti, ja ili @-Jelena- ?
moramo na vreme da javimo konzulu, inace nista od pustog ostrova![]()
Prva ljubav zaborava nema xD
Mjok, mene Konj nista ne voli, eno podigao konzularni embargo, moram da budem ozbiljna, ne smem vise ni da se salim s njim.Nije on jedino musko ovde, dogovorite se vi a snaci cu se ja nekako![]()
Ne voli ni mene.Mjok, mene Konj nista ne voli, eno podigao konzularni embargo, moram da budem ozbiljna, ne smem vise ni da se salim s njim.![]()
Ne znas ti njega, on ce pre da mi tepa da sam beli kit i bela ajkula, ujedno. .Ma ne bi on, samo bi tražio da se pretvarate kako ste njegov beli princ.
Povela bih @Konj_na_belom_princu ako nece...vezacu ga..Mislim da ce se bar oraspoloziti i skinuti nam embargo. Zrtvuj se, Miko, za nas! Vodi Konja!,![]()
iskljucivo sebe/sto i svima ovde preporucujem/ mada, ne garantujem za posledice i finalni ishod.Da možete da povedete samo jednog forumaša/forumašicu na pusto ostrvo ko bi to bio? Ponavljam.. samo jednog/jednu!