mon amour
Domaćin
- Poruka
- 4.887
Hvala lijo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se bas ne svidja Elena bez emocija. Nije lukava i podla kao Katherine, ni luda kao Dejmon. Dodje mu nesto kao Stefan riper.
mi se od ovoga...
,ipak najvise volim Damona kao lika i Delenu kao shippovanje.Ne znam da li neko ima osecaj kao i ja da je Stefan ustvari sad kao nebitan u svetu,tj. da je ustvari napravljen s namerom,ne umem da objasnim ali kao da njegov zivot nema smisla..bar ja imam takav osecaj.Jedva cekam 5. sezonu,mislim da sad imaju dosta inspiracije za sledecu sezonu i nadam se da ce biti zanimljiva kao i 1 ili 2 sezona i kao kraj sad ove 4 sezone.Nova sezona pocinje 3. oktobra, uz novo pojacanje. Novu zlocu, egzoticnu vampiricu Tesu, glumice moja omiljena Janina Gavankar.![]()
Daću šansu novoj seriji, zato što u globalu volim Prvobitnu porodicu. Ali radnju su započeli totalno glupo, Klaus, Hejli i beba. Ništa mi tu nije jasno... Klaus je polu-vukodlak i može da pravi bebe. I trebalo mu je 1000 i kusur godina da to shvati...Od oktobra gledamo 2 TVD serije.
Druga je The Originals radnja je smestena u Nju Orleans i prati Klausa i njegovu porodicu, novi clan porodice je Hejli (Phoebe Tonkin) koja je trudna sa Klausom. Tu su jos Rebeka, Elajdza i Marsel koji vlada Nju Orleansom.![]()

pokidala. Uloga lude vestice joj je legla ko dupe na nosu. Cela epizoda je u Janina explains it all fazonu. Kada je dosla na snimanje dobila je 18 stranica monologa, ali odlicno se snasla. Uloga Lune u True Blood ju je bas sputavala, a ovde su je malo pustili s' lanca.