The Vampire Diaries

Znaš šta ja mislim, mislim da je do glumca... Meni je Pol prosto tako nekako odvratan, isto kao i Robert Patka iz sumraka... Kao i Tejlor Lau-nešto iz sumraka... Kao i Kirsten UvekSamSmor Stjuart iz sumraka... On mi nekako spada u tu grupu: čim vidim odmah bi da :bljak:

Ne mogu da zamislim ulogu koja bi mu pristajala...

Ako neko misli suprotno od mog mišljenja setite se samo nekog lika koji je zloća u seriji, moraš da ga mrziš ali opet nosi takvu harizmu da serija ne bi valjala bez njega (sigurno postoji neki takav lik)... E Pol je sve suprotno do toga...

Poslednja izmena:
Lele, gde nađoste Pola da upoređujete sa Kristen... Izgleda da sam ja jednina na ovom forumu kojoj je Pol sasvim oke i njegova uloga Stefana.xD Btw, odgledala sam treću epizodu i tek sad mogu da kažem da jedva čekam sledeću epizodu. :) A Rebeku mi dođe da zgazim, nervira me!

Jucerasnja epizoda solidna. Jedino mi nije jasno sta su sad ta petorica.

Fibi je lepo osvezenje. Mada sam i dalje ljut na CW sto su ukinuli The Secret Circle. Mogli bi da zovu i Sheli, ona cak i lici malo na Elenu. Mogla bi da bude neka rodjaka. :D

Jucerasnja epizoda solidna. Jedino mi nije jasno sta su sad ta petorica.

Fibi je lepo osvezenje. Mada sam i dalje ljut na CW sto su ukinuli The Secret Circle. Mogli bi da zovu i Sheli, ona cak i lici malo na Elenu. Mogla bi da bude neka rodjaka. :D

Znači uradili su crossover između TVD i TSC... Nisam imao pojma... TSC nisam nikada ni gledao, činilo mi se kao TVD samo bez vampira...:D
A i Boni je tako očajna veštica da ja sada imam predrasude da su sve veštice loše...:D

Znači uradili su crossover između TVD i TSC... Nisam imao pojma... TSC nisam nikada ni gledao, činilo mi se kao TVD samo bez vampira...:D
A i Boni je tako očajna veštica da ja sada imam predrasude da su sve veštice loše...:D

To nije losa ideja. Kad vec ima vestica u TVD. :D

Ali mislim da ipak nisu isli dotle. Fibi je verovatno vukodlak, ali nije jos sigurno. Nije pokazala nikakve moci.

TSC je odlicna serija. U sustini vestice i vesci i lovci na iste. Isla je prosle sezone odmah posle TVD i tako sam ih gledao. A onda kako je sezona odmicala, poceo sam prvo da gledam TSC. :D I odlicno se zavrsila sezona i sledeca sezona je imala vec gotovu pricu i onda je neki pametnjakovic :vudu: odlucio da to ukine.

To nije losa ideja. Kad vec ima vestica u TVD. :D

Ali mislim da ipak nisu isli dotle. Fibi je verovatno vukodlak, ali nije jos sigurno. Nije pokazala nikakve moci.

TSC je odlicna serija. U sustini vestice i vesci i lovci na iste. Isla je prosle sezone odmah posle TVD i tako sam ih gledao. A onda kako je sezona odmicala, poceo sam prvo da gledam TSC. :D I odlicno se zavrsila sezona i sledeca sezona je imala vec gotovu pricu i onda je neki pametnjakovic :vudu: odlucio da to ukine.

Eh, ti nerazumljivi amerikanci sa njihovim prekidanjem serije bez nekog logičnog razloga... Problem je u činjenici da se serije već godinama unazad ne prave zbog gledalaca niti ičega drugog do novca... E kad serija prestane da zarađuje (iz ko zna kog razloga) aj' da je ukinemo... Što da ne, to je moderno...
Pola serija danas je ostalo cliffhanging... A nema ništa gore od toga...
Jedino se "isplati" ne gledati ništa a onda sačekati 5-6 godina i videti koja serija još uvek "živi" i to i gledati... A ovako izbace za godinu 10 epizoda i ćao, nema više...

Bila je epizoda i bila je jako dobra...

Recimo sada su tek uveli onu foru da postoji "lek" za vampire koji je, ako se ne varam, Dejmon iz knjige iskoristio da postane čovek ponovo...msm ne znam, nisam čitao knjige...
Ali biće bzv ako Elena ponovo postane čovek...a možda i neće...nemam pojma...

Ajoj, crče tema... Ima li vas... Šta mislite o epizodama sada... Ja sam iskreno šokiran (pozitivno) razvojem radnje u pravcu Delene iako ja odgovorno tvrdim da je sve ono samo privremeno za fanove ovog para (kojih ima bar duplo više)... Potrebno je smiriti fanove Delene koji možda iznervirani prestaju da gledaju seriju pa malo "ajde kao da smuvamo ovo dvoje ali pred kraj sezone evo nama opet naše Stelene"... Hm...:think::rtfm::dash:
Bio sam jedno vreme u zabludi recimo jer sam mislio da je Šejn zapravo taj Sajlas ali očigledno je da ga želi da bi mogao da vrati svoju porodicu u život... Baš me zanima da li će biti šta od ovog "leka" do kraja ove sezone jer ja nisam siguran kako ću reagovati ako u poslednjoj sekundi sezone pronađu lek... Baš bi bilo bezveze...

Zanima me samo, koliko je (i zapravo, da li je) serija bolja od knjige jer na na osnovu onoga što sam čitao (mali delići knjiga, ne mogu oko toga da se zamaram da čitam, previše je patetike tu za mene, kao i u sumraku koji je nekim čudom uspeo više da se proslavi sa nulom od kvaliteta) zaključujem da je knjiga manje zanimljiva od serije (što je retkost) i zapravo čini mi se da prasica iz knjige samo uzima neka imena likova... Recimo, opšte je poznato da likovi iz knjige kako je opisano uopšte nisu ovi u seriji (navodno, Stefan je čista inkarnacija Edvarda Kulena ako se uporedi sa opisom iz knjige jer je u seriji potpuno drugačiji tj. liči na Roberta Patku)...
Ima li koga da je čitao knjige... Ja sam čuo da je Dejmon recimo u knjigama našao cvet (koji je zapravo lek) i da je postao čovek... Nemam pojma koliko je to tačno ali baš me nekako zanima ta relacija knjiga-serija...

Poslednja izmena:
Ajoj, crče tema... Ima li vas... Šta mislite o epizodama sada... Ja sam iskreno šokiran (pozitivno) razvojem radnje u pravcu Delene iako ja odgovorno tvrdim da je sve ono samo privremeno za fanove ovog para (kojih ima bar duplo više)... Potrebno je smiriti fanove Delene koji možda iznervirani prestaju da gledaju seriju pa malo "ajde kao da smuvamo ovo dvoje ali pred kraj sezone evo nama opet naše Stelene"... Hm...:think::rtfm::dash:
Bio sam jedno vreme u zabludi recimo jer sam mislio da je Šejn zapravo taj Sajlas ali očigledno je da ga želi da bi mogao da vrati svoju porodicu u život... Baš me zanima da li će biti šta od ovog "leka" do kraja ove sezone jer ja nisam siguran kako ću reagovati ako u poslednjoj sekundi sezone pronađu lek... Baš bi bilo bezveze...

Zanima me samo, koliko je (i zapravo, da li je) serija bolja od knjige jer na na osnovu onoga što sam čitao (mali delići knjiga, ne mogu oko toga da se zamaram da čitam, previše je patetike tu za mene, kao i u sumraku koji je nekim čudom uspeo više da se proslavi sa nulom od kvaliteta) zaključujem da je knjiga manje zanimljiva od serije (što je retkost) i zapravo čini mi se da prasica iz knjige samo uzima neka imena likova... Recimo, opšte je poznato da likovi iz knjige kako je opisano uopšte nisu ovi u seriji (navodno, Stefan je čista inkarnacija Edvarda Kulena ako se uporedi sa opisom iz knjige jer je u seriji potpuno drugačiji tj. liči na Roberta Patku)...
Ima li koga da je čitao knjige... Ja sam čuo da je Dejmon recimo u knjigama našao cvet (koji je zapravo lek) i da je postao čovek... Nemam pojma koliko je to tačno ali baš me nekako zanima ta relacija knjiga-serija...
Meni je za sada ok sezona naravno Delena prica mi je odlicna ali slazem se sa tobom da ce nam verovatno uskoro opet vratiti Stelenu :bljak:(ipak Julie obozava Stelenu) takodje me nervira sire bond crap,nesto sumnjam za taj lek ali kod njih je sve moguce znaju i te kako da nas smore, ja sam procitala samo dva dela meni se iskreno vise svidja serija knjiga mi vise lici na Twilight jedino mi je Dejmonov lik jaci u knjigama,Dejmon jeste postao covek u knjigama a trenutno kruze price da ce se to desiti i u seriji da ce u narednim epizodama umreti, Elena ce biti slomljena iskljucice osecanja sire bond ce biti prekinut i Boni ce ga vratiti u zivot ali ce se vratiti kao covek a na kraju sezone Elena ce ga preobratiti u vampira e sada da li je bilo sta od toga istina ili je to samo plod necije maste to cemo videti :think:

Dopada mi se jučerašnja epizoda... Iznenađen sam mnogo čime i zaista je dobar razvoj radnje i uspeli su da me podsete zašto upšte gledam ovu seriju, samo, voleo bih da to to češće rade...
Ono što sam takođe zapazio kod epizode jeste par grešaka; kako vizuelnih (Dejmonova rana na vratu menja mesto, s' vremena na vreme) tako i greške u priči, naročito vezane za Sajlasa...
Ali msm da će sledeća epizoda biti jako dobra jer se ova jako dobro završila... Pozitivan cliffhanger...

Back