The Vampire Diaries

Upravo taj fleshback nam je dao kraj-Elena ostaje sa Dejmonom.Sve do sada,sto se ticalo glavonje Stefana bilo je iz fazona-njega sam prvo upoznala i to je jedini argument koji je imala.Vise ga nema,sada ce se kao vampir setiti i kako je opcinio da zaboravi prvi susret,ali i onaj deo u sobi,kada joj vraca amajliju i govori joj da je voli...

Stefan,sonja,"super vampir",mislim,razvaljuje kola,a ne moze dvoje smrtnika da izvuce..smesno.Dejmon je nikad ne bi pustio da umre...

Prasica Julie je najavila da ce Alaric da se vraca kao duh...to me mnogo nervira,bio je odlican lik!!!!I dalje mrzim Boni.Met je sjajan.Da su ga ubili mislim da bih prestala da gledam seriju.

:hahaha::hahaha: e stvarno si The Queen :hahaha::hahaha: prasica Julie i šonja glavonja Stefan :hahaha::hahaha: potpuno se slazem sa tobom i Dušanom Kovačevićem u vezi svega što se napisali,izludjuje me što Julie toliko obožava Stefana i njegovu i Eleninu epic love ( koju ja by the way uopšte ne vidim izmedju njih kad ih vidim ja prosto :bljak:) a koliko sam pročitala Julie je rekla da nas u početku 4 sezone i dalje očekuje ljubav izmedju njih dvoje bar neko vreme ali da će se i Elena setiti svega što je bilo sa Dejmonom :klap: jaooo a kad Stefan bude poceo sa njegovim čuvenim osećajem krivice :bljak:

:hahaha::hahaha: e stvarno si The Queen :hahaha::hahaha: prasica Julie i šonja glavonja Stefan :hahaha::hahaha: potpuno se slazem sa tobom i Dušanom Kovačevićem u vezi svega što se napisali,izludjuje me što Julie toliko obožava Stefana i njegovu i Eleninu epic love ( koju ja by the way uopšte ne vidim izmedju njih kad ih vidim ja prosto :bljak:) a koliko sam pročitala Julie je rekla da nas u početku 4 sezone i dalje očekuje ljubav izmedju njih dvoje bar neko vreme ali da će se i Elena setiti svega što je bilo sa Dejmonom :klap: jaooo a kad Stefan bude poceo sa njegovim čuvenim osećajem krivice :bljak:

Pa,jest',prasica je-po njoj je epic sto je Stefan pustio Elenu da umre,jer-"on samo postuje njene odluke" :hahaha: :hahaha: E,to "osecanje krivice" je pocelo,videla si mu facu,pre nego sto se ona probudila. :bljak: Sad kad krene sa kukanjem i isticanjen kako je veliki jer je spasio Meta i uradio sta je ona rekla..uzas...
Naravno da ce biti jos zajedno,da joj se on zali i kuka...mislim da ce sledeca sezona uzeti dosta stvari iz knjiga,jer Elena valjda odlazi na koledz,zivi sa Stefanom,ali je proganjaju secanja na Dejmona.Samo sto je u knjizi u to vreme Dejmon mrtav.Da mi je samo da vidim Eleninu facu kada ukapira koliko je bila glupa i sta je taj Dejmon uradio za nju,a sta Stefan.Da nije mrtva,ubila bi se :mrgreen:

Pa,jest',prasica je-po njoj je epic sto je Stefan pustio Elenu da umre,jer-"on samo postuje njene odluke" :hahaha: :hahaha: E,to "osecanje krivice" je pocelo,videla si mu facu,pre nego sto se ona probudila. :bljak: Sad kad krene sa kukanjem i isticanjen kako je veliki jer je spasio Meta i uradio sta je ona rekla..uzas...
Naravno da ce biti jos zajedno,da joj se on zali i kuka...mislim da ce sledeca sezona uzeti dosta stvari iz knjiga,jer Elena valjda odlazi na koledz,zivi sa Stefanom,ali je proganjaju secanja na Dejmona.Samo sto je u knjizi u to vreme Dejmon mrtav.Da mi je samo da vidim Eleninu facu kada ukapira koliko je bila glupa i sta je taj Dejmon uradio za nju,a sta Stefan.Da nije mrtva,ubila bi se :mrgreen:
:zcepanje:Elena i njene''sjajne''odluke:zcepanje:užas ko će da izdrži Stefana:dash::dosadno::bljak:,obožavam Dejmonovu rečenicu upućenu Stefanu Dear Diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie, will haunt me, forever,samo da ne preuzmu iz knjiga da spajaju Dejmona i Boni to bi bilo:dosadno:,biće super ako Elena ikada ukapira jer ona prosto tako ''sjajno'' razmišlja :dash:

E ja to ne mogu podneti... Mislim da će Elena da se okrene Dejmonu sada (verovatno, ali samo verovatno da će postati pomalo zla a to više priliči Dejmonu) tj, Dejmon će normalno da je prihvati, takvu kakva jeste a Stefan svetac će pokušati da "je popravi"... Bar ja tako mislim... Stefan + griža savesti uvek = :dash::evil::udriglavu::bljak:

Ја бих да постанем вампир само нећу да ме неко за е бе.

Yeah... Good luck with that...
Sve je u redu ali kada naletim na nekoga ko ovoliko "skrene sa puta"... šizim...:dash:
Čoveče, fikcija...nema ništa lepo u vampirizmu...to je bajka i izmišljotina...gledaj samo...ništa više ne možeš da postigneš od toga... Iskreno, mislim da nije zdrav tvoj način razmišljanja...
Osim naravno, ako je u pitanju šala jer onda je to :ok:

Poslednja izmena:
Dragi moji forumši, serija se neće prikazivati od septembra, već oktobra. :// To sam samo htela da vas obavestim.

:dontunderstand::dash::dash::dash:
Koji su oni kreteni više ne verujem... A znamo šta je u pitanju... Ceo internet bruji o završetku treće sezone i čak i osobe koje nikada nisu gledale TVD su čule šta se desilo i poželele da pogledaju seriju... Uostalom, svakodnevno smo žrtve "odlaganja" recimo premijere nekog filma ili recimo film snimljen u januaru 2009, premijera zakazana za decembar iste godine ali kada javnost počne da "bruji" o filmu (zainteresuju se) premijera se pomeri za još pola godine (na račun tzv postprodukcije koja veze sa tim nema)... I šta se desi??? Film/serija zaradi mnogo više nego obično "jer sreća je lepa samo dok se čeka"...
Teško priznajem ali ta prva epizoda (nakon svih tih meseci) će biti dosta više iščekivanija i zanimljivija nego da su je prikazali krajem recimo, ovog meseca...
Razmislite samo, biće vam jasno...

Poslednja izmena:
Ali kako niste iznenađeni činjenicom da je Elena ostala vampir...? Ja sam blago rečeno, zabezeknut... Uopšte to nisam očekivao... Očekivao sam glup rasplet da bonnybitch nađe način da je vrati u život ali to se nije desilo i upravo je zbog toga serija po meni dobila na dubini po pitanju radnje... A ako može explain za bonnybitch i njenu babu... Šta je bilo sa babom... Ona je umrlaumrla (pokušaj br.2) ili šta... Ne kapiram...:dontunderstand:

Na netu se šuška da nas u četvrtoj epizodi očekuje DELENA... Šta god im to značilo... (msm znam šta DELENA znači ali ne kapiram šta će biti, po opisu epizode čini se jako dosadno)...

A za današnju epizodu (tj ona koja valjda večeras kod nas izlazi) kažu da je najkrvavija i najbolja od svih do sada snimljenih epizoda... Pa aj' da vidimo...

Poslednja izmena:
Ali kako niste iznenađeni činjenicom da je Elena ostala vampir...? Ja sam blago rečeno, zabezeknut... Uopšte to nisam očekivao... Očekivao sam glup rasplet da bonnybitch nađe način da je vrati u život ali to se nije desilo i upravo je zbog toga serija po meni dobila na dubini po pitanju radnje... A ako može explain za bonnybitch i njenu babu... Šta je bilo sa babom... Ona je umrlaumrla (pokušaj br.2) ili šta... Ne kapiram...:dontunderstand:

Na netu se šuška da nas u četvrtoj epizodi očekuje DELENA... Šta god im to značilo... (msm znam šta DELENA znači ali ne kapiram šta će biti, po opisu epizode čini se jako dosadno)...

A za današnju epizodu (tj ona koja valjda večeras kod nas izlazi) kažu da je najkrvavija i najbolja od svih do sada snimljenih epizoda... Pa aj' da vidimo...
Ja nisam bila iznenadjena za Elenu jer je Julie odmah po zavrsetku 3 sezone pricala da ce Elena postati vampir tako da nisam ni ocekivala da ce Boni uspeti da je spase,ne znam za babu vestice su ljute na Boni zbog koriscenja black magic pa joj je ono bila kazna moguce je da je baba ponovo umrla,a sto se tice 4 epizode price su da ce Damon i Elena nastaviti tamo gde su stali u 19 epizodi 3 sezone (motel scene)ali ih ovog puta niko nece prekinuti i da ce se Elena cudno ponasati a da za danasnju su rekli da je najbolja do sada mada ja sumnjam u te njihove spoilere obicno bude mnogo buke ni oko cega

Meni je i ova epizoda bila smor, evo ja ne znam. Nervira me činjenica što je Elena postala vampir, i njeno: I don't want to drink human blood, am afraid to hurt somebody bla bla. Pa vampir si majku mu, jedi i ćuti. Znala je šta je čeka, sad neka prihvati posledice i ćao. Nervira me što nema Alarica, gde je Kerolajn, gde je Elajdza?! A da, Dzeremi i ono što mislilm da će da postane... kuL :)

Meni se svidja sto je Elena vampir,mislim da ce biti zanimljivije.

Za cetvrtu epizodu kazu da nas ocekuje sex izmedju Elene i Dejmona.To cekam!!Mislim,ako bude,ako ona prasica Julie Plec nije lagala.

Kako fenomenalno da se Elena onako ispovraca posle "vrucih" scena sa Stefanom...ne podnosim ga!Patetican i uzasan,ne zna da glumi i po meni,serija se strmoglavljuje,kao i mnoge njene sudbine...razvlacenje radnje u nedogled.Mislim da bi Stefan bio idealan za Twilight!Tako glavat,bio bi kao brat Patisonu...

Dejmon mi je i dalje fenomenalan,sa svakom epizodom sve bolji i bolji.I dalje ne verujem da je Alarik mrtav....Kerolajn je divna,samo neka se vise odvoji od Tajlera.Mislim da bi imala divnu,gothic pricu sa Klausom i da bi je on voleo kao Dejmon Elenu.

Back