dusankovacevicsrbija
Aktivan član
- Poruka
- 1.163
Meni je epizoda bila,žao mi je što su ovo uradili Alariku jer mi je bio ok lik scena sa njim i Dejmonom mi je bila tužna,a i za Stefana i za Elenu mogu reći
,Julie Plec je rekla da će Meredit možda postati Dejmonov novi drinking buddy,nadam se da će se u narednoj sezoni nesto promeniti jer je serija potpuno izgubila smisao teško da će na ovaj način moći da se izbore za 6 sezona koliko je planirano
E, kada si već pomenula... Jeste li provalili koliko Dejmon zapravo pije... Bitno je zbog toga što ja (koji alkohol u životu nisam okusio niti bih) poželim da zgrabim onu flašetinu i nagnem lepo k'o čovek... Očigledno je da je producentima plaćeno da se alkohol preterano konzumira... Pretpostavljam da je tako...
Već je bilo slučajeva da duvanska industrija plaća tvorcu filma (ekipi, kompaniji koja ga izdaje...kome sve ne) velike sume novca samo da pokažu u par scena likove sa cigarom... Recimo, Avatar je jedan primer... Kao da Džejms K. nema dovoljno novca za film još i da mu plaćaju bonus za onih par scena u kojima Sigorni Viver vucara onu cigaru po ustima... Strašno... Sto posto je isti slučaj sa TVD... Mora da je to...

I ovo me jako zanima... Kolike su zapravo sličnosti između knjige i serije... Ja verujem da su producenti samo uzeli elemente knjige i napravili seriju (recimo, čuo sam da Elena ima mlađu sestru koja je čudom u seriji postala Džeremi...

Ja imam jednu knjigu u PDF-u ali me mrzi da čitam... Ne znam ni koji je deo... Na prvoj stranici koju sam pogledao samo je opisan prvi susret između Elene i Dejmona...tako da je verovatno druga knjiga...nemam pojma... Msm da je na hrvatskom jeziku...
Poslednja izmena: