The Vampire Diaries

Meni je epizoda bila:thumbdown:,žao mi je što su ovo uradili Alariku jer mi je bio ok lik scena sa njim i Dejmonom mi je bila tužna,a i za Stefana i za Elenu mogu reći :bljak:,Julie Plec je rekla da će Meredit možda postati Dejmonov novi drinking buddy,nadam se da će se u narednoj sezoni nesto promeniti jer je serija potpuno izgubila smisao teško da će na ovaj način moći da se izbore za 6 sezona koliko je planirano

E, kada si već pomenula... Jeste li provalili koliko Dejmon zapravo pije... Bitno je zbog toga što ja (koji alkohol u životu nisam okusio niti bih) poželim da zgrabim onu flašetinu i nagnem lepo k'o čovek... Očigledno je da je producentima plaćeno da se alkohol preterano konzumira... Pretpostavljam da je tako...
Već je bilo slučajeva da duvanska industrija plaća tvorcu filma (ekipi, kompaniji koja ga izdaje...kome sve ne) velike sume novca samo da pokažu u par scena likove sa cigarom... Recimo, Avatar je jedan primer... Kao da Džejms K. nema dovoljno novca za film još i da mu plaćaju bonus za onih par scena u kojima Sigorni Viver vucara onu cigaru po ustima... Strašno... Sto posto je isti slučaj sa TVD... Mora da je to... :twisted::pivce::ljutko:

I ovo me jako zanima... Kolike su zapravo sličnosti između knjige i serije... Ja verujem da su producenti samo uzeli elemente knjige i napravili seriju (recimo, čuo sam da Elena ima mlađu sestru koja je čudom u seriji postala Džeremi...:hahaha:)... Recimo da li u knjizi ima Alarika, Elajdže, Klausa, Rebeke i uopšte prvobitnih...

Ja imam jednu knjigu u PDF-u ali me mrzi da čitam... Ne znam ni koji je deo... Na prvoj stranici koju sam pogledao samo je opisan prvi susret između Elene i Dejmona...tako da je verovatno druga knjiga...nemam pojma... Msm da je na hrvatskom jeziku...

Poslednja izmena:
E, kada si već pomenula... Jeste li provalili koliko Dejmon zapravo pije... Bitno je zbog toga što ja (koji alkohol u životu nisam okusio niti bih) poželim da zgrabim onu flašetinu i nagnem lepo k'o čovek... Očigledno je da je producentima plaćeno da se alkohol preterano konzumira... Pretpostavljam da je tako...
Već je bilo slučajeva da duvanska industrija plaća tvorcu filma (ekipi, kompaniji koja ga izdaje...kome sve ne) velike sume novca samo da pokažu u par scena likove sa cigarom... Recimo, Avatar je jedan primer... Kao da Džejms K. nema dovoljno novca za film još i da mu plaćaju bonus za onih par scena u kojima Sigorni Viver vucara onu cigaru po ustima... Strašno... Sto posto je isti slučaj sa TVD... Mora da je to... :twisted::pivce::ljutko:

I ovo me jako zanima... Kolike su zapravo sličnosti između knjige i serije... Ja verujem da su producenti samo uzeli elemente knjige i napravili seriju (recimo, čuo sam da Elena ima mlađu sestru koja je čudom u seriji postala Džeremi...:hahaha:)... Recimo da li u knjizi ima Alarika, Elajdže, Klausa, Rebeke i uopšte prvobitnih...

Ja imam jednu knjigu u PDF-u ali me mrzi da čitam... Ne znam ni koji je deo... Na prvoj stranici koju sam pogledao samo je opisan prvi susret između Elene i Dejmona...tako da je verovatno druga knjiga...nemam pojma... Msm da je na hrvatskom jeziku...

:hahaha:I ja sam to pomislila što se tiče alkohola jer je Dejmon konstantno sa flašom
:hahaha::hahaha: tačno je to da Elena ima mladju sestru koja nam je u seriji Džeremi:hahaha:ja sam pročitala dva dela The Return:Shadow of Souls i The Return:Midnight,a to su dva poslednja dela koje je napisala L.J.Smith od ukupno 7,meni se lično svidja više serija mada mi je Dejmon u knjigama još jači i opasniji lik,recimo Kerolaj je mnogo dosadnija u knjigama,Meredit i Boni su najbolje Elenine drugarice,samo Klaus se pominje u drugim delovima koje nisam čitala, Elena je postala vampir ali u delu Midnight opet postaje fully human(koliko se sećam),postoji i lik Alarika,lik Sage je veoma moćan možda čak i Prvobitni vampir i najbolji Dejmonov prijatelj,Dejmon je bio u vezi sa Boni koja je veštica kao i u seriji,Dejmon postaje human iako to ne voli zatim umire ali će se na neki način povratiti...i onda je L.J.Smith dobila otkaz i sledeća 3 nastavka nije ona pisala tako da ne znam šta dalje sledi ali u principu uzeli su neke elemente iz knjiga

Ima i 8.knjiga,koja se desava posle Dejmonove smrti,gde Elena ne moze da se otarasi secanja i ljubavi prema njemu.Knjige nisu lose,ali je prevod za njih blagi ocaj,nesto poput sastava za decu uzrasta osnovne skole.Jedino sto valja u knjigama je Dejmonov lik,savrsen je i zaista kao da je pisan za Iana.Ne verujem da bi ga neko tako docarao,ali je dalekooo opasniji i Dejmon u seriji je mala beba na Dejmona iz knjiga.

Ima i 8.knjiga,koja se desava posle Dejmonove smrti,gde Elena ne moze da se otarasi secanja i ljubavi prema njemu.Knjige nisu lose,ali je prevod za njih blagi ocaj,nesto poput sastava za decu uzrasta osnovne skole.Jedino sto valja u knjigama je Dejmonov lik,savrsen je i zaista kao da je pisan za Iana.Ne verujem da bi ga neko tako docarao,ali je dalekooo opasniji i Dejmon u seriji je mala beba na Dejmona iz knjiga.

Da znam i za 8 knjigu u martu je izašla i 9 a u oktobru izlazi i 10 samo ih neki ghostwriter piše pa ne znam kakve su,jao pa nije valjda tako loš prevod ja sam ih čitala na engleskom i bile su mi ok,potpuno se slažem sa tobom Dejmonov lik je savršen u knjigama i Ian ga je stvarno odlično dočarao:super:,trebali su samo Dejmona i u seriji malo više da predstave kao lika iz knjiga malo su ga upropastili posebno sa Elenom

Da znam i za 8 knjigu u martu je izašla i 9 a u oktobru izlazi i 10 samo ih neki ghostwriter piše pa ne znam kakve su,jao pa nije valjda tako loš prevod ja sam ih čitala na engleskom i bile su mi ok,potpuno se slažem sa tobom Dejmonov lik je savršen u knjigama i Ian ga je stvarno odlično dočarao:super:,trebali su samo Dejmona i u seriji malo više da predstave kao lika iz knjiga malo su ga upropastili posebno sa Elenom
Mislila sam na nas prevod,on je ocajan,engleske verzije knjiga su ok.Generalno,meni je zao sto TVD ne idu na HBO-U.E,tada bi imali pravog Dejmona :per:

E ljudi, vojvodina okačila 21. epizodu...
Odlična je... Serija se ipak polako popravlja... Pogledajte obavezno... Umire jedan glavni lik u ovoj...:whistling:
Sledeći petak the grand finale... Jedva čekam...
Očekujem komentare... Počnite...

Poslednja izmena:
E ljudi, vojvodina okačila 21. epizodu...
Odlična je... Serija se ipak polako popravlja... Pogledajte obavezno... Umire jedan glavni lik u ovoj...:whistling:
Sledeći petak the grand finale... Jedva čekam...
Očekujem komentare... Počnite...

Meni je epizoda bila konačno odlična:okok: najzad se polako vraćaju čak mi je i Stefan bio ok ,čekaj koliko sam ja ukapirala Klausu su uradili isto kao i Majklu isušili ga ali ga krv vampira može povratiti ili grešim:think:, Elena će očigledno imati neke posledice od onog pada samo mi malo nije jasno kako se onako brzo oporavila posle onolikog gubika krvi, i ja jedva čekam finale nadam se da će biti uzbudljivo,i konačno su objavili da 4 sezona kreće sredinom septembra

Meni je epizoda bila konačno odlična:okok: najzad se polako vraćaju čak mi je i Stefan bio ok ,čekaj koliko sam ja ukapirala Klausu su uradili isto kao i Majklu isušili ga ali ga krv vampira može povratiti ili grešim:think:, Elena će očigledno imati neke posledice od onog pada samo mi malo nije jasno kako se onako brzo oporavila posle onolikog gubika krvi, i ja jedva čekam finale nadam se da će biti uzbudljivo,i konačno su objavili da 4 sezona kreće sredinom septembra

Majkla je povratila ljudska krv, kad je Ketrin iscedila nekog lika. Ali je gricnuo i Ketrin kad se osvestio. :D

Načuo sam da se Klaus vraća brže nego što smo mislili i da će se sa Tajlerom desiti nešto neočekivano...

Iskreno, jedna i po epizoda, to je maksimum koji bih ja "dao Klausovoj smrti"... Nisu oni ni planirali da ga ubiju niti će ikada. Da su hteli našli bi neki trajni način, ovako uopšte nije mrtav, samo spava... So what's the point of it...

Vraća se on, možda čak i u ovoj poslednjoj... E a ako se ona završi tako što njega neko budi, zaista više ne gledam seriju... To je previše predvidivo i nezanimljivo, već smo videli šta sve Klaus može da uradi - već je dosadno. Krajnje je vreme da se pojavi novi bad guy...msm stvarno jeste...

Aaaaaaaaaaaaaa... Hoću četvrtu sezonu odmah... Oni nisu normalni... Kakav kraj... Ovo je najjača epizoda do sada...

:eek::eek::eek::eek::eek::ok::ok::worth::worth::super::super::super::super::super:

Pa da li je Klaus mrtav ili Tajlor ili su i jedan i drugi živi... To mi nije jasno... Ako sam razumeo samo im je zamenila tela kao ona prva BitchWitch... Inače, nadam se da Klaus neće ostati u Tajlorovom telu dugo... To nema smisla jer time Boni nije spasila sve prijatelje... Valjda...

Poslednja izmena:
Jao, meni je nešto epizoda bila smor na početku, posle bum. Nisam ni ja očekivala ono. Klaus je živ sigurno, ali ni meni nije jasno šta je sa Tajlerom... I sigurna sam da će Elena biti Dejmon iz prve sezone!

Au kako zavrise sezonu, svaka im cast!
Samo se nadam da je nekako Tajler ziv, mada ako je zamenila tela, on bi bio u Klausovom :/

Upravo to sam i ja pomislio ali u tom slučaju nije spasila sve od njih... Očekujem više od Boni bitch... Inače, samo se nadam da sada Klaus ne iskoristi priliku da muva Kerojan...bilo bi baš podlo...:D

Inače, neki NN je na YouTube-u napisao komentar ispod TVD nekog sneek peek videa za ovu zadnju epizodu: Ako je Elena kao ljudsko biće pripadala Stefanu, Elena kao vampir svakako pripada Dejmonu...(prim.prev.)... Let's rock n' rool DELENA...:ok:

Ovaj flashback u kojem saznajemo da je Dejmon zapravo prvi upoznao Elenu je strava...

Poslednja izmena:
Upravo to sam i ja pomislio ali u tom slučaju nije spasila sve od njih... Očekujem više od Boni bitch... Inače, samo se nadam da sada Klaus ne iskoristi priliku da muva Kerojan...bilo bi baš podlo...:D

Inače, neki NN je na YouTube-u napisao komentar ispod TVD nekog sneek peek videa za ovu zadnju epizodu: Ako je Elena kao ljudsko biće pripadala Stefanu, Elena kao vampir svakako pripada Dejmonu...(prim.prev.)... Let's rock n' rool DELENA...:ok:

Ovaj flashback u kojem saznajemo da je Dejmon zapravo prvi upoznao Elenu je strava...

Konačno odlična epizoda:super::super::klap::klap:,odličan flashback sa Dejmonom i Elenom,možda ipak oni završe zajedno, jaooooo ko će da dočeka septembar :ceka:

Upravo taj fleshback nam je dao kraj-Elena ostaje sa Dejmonom.Sve do sada,sto se ticalo glavonje Stefana bilo je iz fazona-njega sam prvo upoznala i to je jedini argument koji je imala.Vise ga nema,sada ce se kao vampir setiti i kako je opcinio da zaboravi prvi susret,ali i onaj deo u sobi,kada joj vraca amajliju i govori joj da je voli...

Stefan,sonja,"super vampir",mislim,razvaljuje kola,a ne moze dvoje smrtnika da izvuce..smesno.Dejmon je nikad ne bi pustio da umre...

Prasica Julie je najavila da ce Alaric da se vraca kao duh...to me mnogo nervira,bio je odlican lik!!!!I dalje mrzim Boni.Met je sjajan.Da su ga ubili mislim da bih prestala da gledam seriju.

Poslednja izmena:
Upravo taj fleshback nam je dao kraj-Elena ostaje sa Dejmonom.Sve do sada,sto se ticalo glavonje Stefana bilo je iz fazona-njega sam prvo upoznala i to je jedini argument koji je imala.Vise ga nema,sada ce se kao vampir setiti i kako je opcinio da zaboravi prvi susret,ali i onaj deo u sobi,kada joj vraca amajliju i govori joj da je voli...

Stefan,sonja,"super vampir",mislim,razvaljuje kola,a ne moze dvoje smrtnika da izvuce..smesno.Dejmon je nikad ne bi pustio da umre...

Prasica Julie je najavila da ce Alaric da se vraca kao duh...to me mnogo nervira,bio je odlican lik!!!!I dalje mrzim Boni.Met je sjajan.Da su ga ubili mislim da bih prestala da gledam seriju.

Potpuno se slažem... Sa svakom reči u postu...
Alarik nije trebalo da umre... Makar i kao vampir nekako je bio cool lik... Nego glavno pitanje: Ko će sada da se stara o Eleni i Džeremiju (msm, oni nikako da prerastu tih 17. godina, ipak im treba staratelj...)... Znam, neka ih čuva Alarik u izdanju DUH... Već zamišljam roditeljski sastanak...:hahaha:
Da li je to samo do mene ili je Elena prebrzo postala vampir... Nikako mi ne smeta, zapravo super je... Očekivao sam to u zadnjoj epizodi ali ovako je savršeno...

Od početka sam za Delenu... Uopšte ne gledam seriju zbog ljubavnih priča, zapravo me smaraju ali oni su nekako super zajedno... Fanovi su naravno podeljeni... Mislim da dosadnjakovići (bez uvrede za one koji su na temi a navijaju za Stelenu) koji na ljubav gledaju kao na: Volim te; Volim i ja tebe; vole da vide Stefana i Elenu zajedno... Dok osobe koje vole borbu, napetost u vezi, avanturistički duh, jaku strast, spremnost da se umre za voljenu osobu - e oni vole Delenu... Elena sestro, znaš ko je bolji za tebe... Šta više čekaš???:dontunderstand::rtfm:

Poslednja izmena:
Konacno odgledah epizodu. Nisam hteo da citam komentare jer sam znao da spojlerisete. :D

Dobra epizoda. Svideli su mi se flashbackovi. Elena kao cheerleadersica, onaj sa Dejmonom... Ni meni nije jasno kakvu je prevaru smislila Boni i sta je sa Tajlerom.

Ko ce sad da ceka sledecu sezonu. Inace sam ljut na CW sto ukinuli The secret circle. Bas mi je bilo uzivanje da odgledam prvo TVD, pa TSC, opustim se na dva sata i uzivam u vampiricama, vukodlacima, witch hunterima i ostalim karakondzulama koje postoje na CW-u. :D

Back