Nova serija na temu vampira 10 Septembra emitovana prva Pilot epizoda.
Dali je neko pogledao???
Više informacija o seriji
OVDE
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao. Onako moze da se gleda.
Serija je o vampirima, a to je uvek bila moja slabost i nije toliko pateticna kao Twilight. I dobro je da postoji bar neko objashnjenje o kretanju po danu - ovde je to prsten. Ideju su preuzeli iz Angela i nema nikakvih drugih objashnjenja...
Lose strane - nije tako otkacena i zabavna kao True blood, pati malo od Beverly Hills i latino sapunice sindroma - glumci su suvise stari da bi bili uverljivi kao tinejdzeri i suvise dobro izgledaju da bi to bilo moguce, a maksimalno su skockani i u pola noci - kao da su upravo sisli sa modne piste...
Ne ova serija je tek krenula u americi tako da sigurno neće skoro na našim kanalima ako je uopšte nekad i bude.Je l se daje ovo na nekom od naših kanala?
Svideo mi se zaplet sa onim matorcima i njihovoj upuicenosti u Vampire. Samo trvenje medju bracom mi je dosadno i potpuno besmisleno, mislim da se ganjaju non stop ja cu tebi da roknem ribu ali cu pre toga da te ebem u mozak... 
Iskreno sam ocekivala da ce Stefan biti lepsi, al ni ovaj nije los. Radnja kao radnja je smesna, sve je predvidljivo ali imaju neke dobre momente i fore...
Kad si pre skinuo i odgledao u 7 i 45 ujutro.
Ja evo sada skidam Stargate Universe, a nakon toga ću Vampire Diaries.
Sad me zanima šta je to krenulo loše odnosno zašto ti se nije dopala ova epizoda.
Jel gledaš Flash Forward?
PPP Sad ću da pustim petu epizodu samo da napišem utiske o trećoj epizodi Stargate Univers-a.
PPPP