Vanja =]
Početnik
- Poruka
- 42
E ljudi ja sam ovde nova i ovo je prvi forum u koji sam uclanjena..
valjda cu brzo nauciti da ga koristim,ima li ovde uopste nekih pravila,obicaja i to,jer ako ima mogli bi da me uputite malo...
Sto se tice vampirskih dnevnika, uspela sam da za nedelju dana odgledAm sve tri sezone,tacnije dve ipo. U pocetku sam iskreno gledala malo na silu i gajila nadu da ce konacno postati zanimljivo,mozda jer sam i bila pod velikim utiskom serije True Blood,ali isplatilo se. Serija je ne vidjeno krenula da se poboljsava,iz epizode u epizodu nisam mogla da stanem...
prosto sam samu sebe odusevila kako se nisam odvojila od ekrana pet sati. Pogotovo ja koja i nesto ne volim serije. Vampiri su moja slabost...
Nego...jel izasla deseta epizoda? :\
valjda cu brzo nauciti da ga koristim,ima li ovde uopste nekih pravila,obicaja i to,jer ako ima mogli bi da me uputite malo...Sto se tice vampirskih dnevnika, uspela sam da za nedelju dana odgledAm sve tri sezone,tacnije dve ipo. U pocetku sam iskreno gledala malo na silu i gajila nadu da ce konacno postati zanimljivo,mozda jer sam i bila pod velikim utiskom serije True Blood,ali isplatilo se. Serija je ne vidjeno krenula da se poboljsava,iz epizode u epizodu nisam mogla da stanem...
prosto sam samu sebe odusevila kako se nisam odvojila od ekrana pet sati. Pogotovo ja koja i nesto ne volim serije. Vampiri su moja slabost...
A jel moze onda nego da mi postavi link ovde za download jer ja nikako ne mogu da nadjem da skinem desetu epizodu,osim ako nema samo na watch online...:\
)) Epizoda je mnogo dobro...pogotovo kraj...

Pa i za Damon-a na pocetku serije niko nebi reko da ce se zaljubiti! a vidi ga sad... Vampiri su to..