The Vampire Diaries

E ljudi ja sam ovde nova i ovo je prvi forum u koji sam uclanjena.. :prstic: valjda cu brzo nauciti da ga koristim,ima li ovde uopste nekih pravila,obicaja i to,jer ako ima mogli bi da me uputite malo...:D
Sto se tice vampirskih dnevnika, uspela sam da za nedelju dana odgledAm sve tri sezone,tacnije dve ipo. U pocetku sam iskreno gledala malo na silu i gajila nadu da ce konacno postati zanimljivo,mozda jer sam i bila pod velikim utiskom serije True Blood,ali isplatilo se. Serija je ne vidjeno krenula da se poboljsava,iz epizode u epizodu nisam mogla da stanem...:o prosto sam samu sebe odusevila kako se nisam odvojila od ekrana pet sati. Pogotovo ja koja i nesto ne volim serije. Vampiri su moja slabost...:o :D Nego...jel izasla deseta epizoda? :\

jaoj, pocela ja ovo gledat u nedostatku neke normalnije serije
i gledala, Tita mi, citave dvije epizode
dok se nisam predozirala sa
"Stefane"..."Elena"..."Stefane"..."Elena"...
ono, da slusas samo audio zapis mislio bi da je serija o zombijima...
mada, cak i ako ukljucis sliku nista se bitno ne mijenja...cak ni izrazi lica...
za ovu ekipu je Suki svijet izmislila, a zanimljiva je ko vreca krompira... : )))

mada, cak i ako ukljucis sliku nista se bitno ne mijenja...cak ni izrazi lica...
za ovu ekipu je Suki svijet izmislila, a zanimljiva je ko vreca krompira... : )))

He,he u nedostatku neke normalne serije uzela si da gledas vampirsku...:D Ako si toliki zaludjenik za vampirima nastavices da gledas kao ja..:D
i ja sam isto prvo gledala True Blood,i kad sam pocela ovu samo sto nisam zaspala od dosade...ali veruj mi proguraj prvu sezonu i neces zazaliti...nimalo...;) :okok:

Vanja =];20274180:
He,he u nedostatku neke normalne serije uzela si da gledas vampirsku...:D Ako si toliki zaludjenik za vampirima nastavices da gledas kao ja..:D
i ja sam isto prvo gledala True Blood,i kad sam pocela ovu samo sto nisam zaspala od dosade...ali veruj mi proguraj prvu sezonu i neces zazaliti...nimalo...;) :okok:

pa ono...pogledala sam valjda...sve jbga, sto mirishe na SF, fantasy, horor i komediju, a da iole valja...
a ovo sam njesra izbjegavala iz dva razloga; naziv mi bio bedast, koliko i slicka na tvlinksu...
i neki dan kao ajde...al nema shanse da gledam dalje
rekoh i zasto...jednostavno, pretupavo je : P

ti to meni?nisam videLA..meni klaus i zaljubljivanje uopste ne idu zajedno..ama ni sekund..

Da tebi..:D Zaboravila sam da stavim citat..:P Pa i za Damon-a na pocetku serije niko nebi reko da ce se zaljubiti! a vidi ga sad... Vampiri su to..;) Bas je bio saosecajan sa Kerolajn..:),mislim na Klausa, ili su mu se mozda ukljucile emocije kad je zamalo izgubio,a i gubi porodicu zbog Stefan-a.

Vanja =];20344800:
Da tebi..:D Zaboravila sam da stavim citat..:P Pa i za Damon-a na pocetku serije niko nebi reko da ce se zaljubiti! a vidi ga sad... Vampiri su to..;) Bas je bio saosecajan sa Kerolajn..:),mislim na Klausa, ili su mu se mozda ukljucile emocije kad je zamalo izgubio,a i gubi porodicu zbog Stefan-a.

ne mislim da je bio saosecajan,samo je manipulisao sa njom...seti se da je on naterao tajlera da je ugrize,nije tesko skontati zasto je to uradio
a Dejmon...on je ipak nesto drugo...

Back