The Prodigy

Kao sto su sami rekli - danas taj posao "obavljaju" ugl. DJ-evi, tj. osim mozda Chemical Brothers-a danas gotovo da ni nema bendova koji prave ovakvu ziku. Meni lichno se sa poslednjeg albuma svidela stvar "Girls" iako ne sechem vene za njima ;) jedinu buducnost mogu imati na MTV-u i to rame uz rame sa Britney :eek: tako da... :roll:

ko je razumeo s'vatitje ;)

A da.

Ja sam ih slušala...pre možda 2 meseca, ako ima toliko.
Poskidala sam neke poznate pesmice i sviđa mi se sve to...

Jedna plavuša iz serije je jednom rekla:
"Jasan je ko Prodigy..."

Tada nisam razumela šta je htela da kaže, no brzo mi se ukazalo...

joj bila sam i ozvucenje je bilo FEONOMENALNO!!!
A o njima i da ne pricam :)
muzika je da se ukakis jer ne znas sta ces od sebe kad pocne pesma ehhehe
guzva je bila ali NENORMALNA! znojavci su se brisali o mene, sto je bilo extra blj... i crkla sam za sve pare...
Ovi likovi pre njih, Overdrive... su bili ODLICNI! :D bas bas sam se ispraznila i tako mi je nedostajao taj zvuk hehe iskreno, dok je prodidji poceo, ja se smorila hahah tako da mi nekako najbolji bili ovi Overdrive :)
mada... Prodidji je... ne znam :))) Breath, Spitfire, Mindfields... bla bla... ODLICNO :)
samo sam bila uuuuuuuumorna tada... bla :)

ODLICNI!

Jako bolji koncert, odnosno puno puno puta bolji od Jamira... :)

p.s. Mistake Mistake su zaista a mistake.....

Na konceru je bilo OK, ali gledao sam snimke iz '95-e i mislim da je tada bilo MNOGOOOOOOOOOOOOOOOOOO bolje, bar je OSVETLJENJE BILO BOLESNO DOBRO, a za ozvucenje ne znam....slabo se cuje preko TV-a! :) Pa ako neko ima taj snimak koncerta iz '95-e neka mi se javi!!!PLZ! Pozdrav SVIMA!
P.S. I organizacija mi se nije nesto svidela, kao da dolazi nama draga ceca, a ne THE PRODIGY :(

]B]I'm the bitch you hated, filth infatuated.
Yeah, I'm the pain you tasted, fell intoxicated
I'm a firestarter, twisted firestarter,
you're the firestarter, twisted firestarter.
I'm the self-inflicted, punk detonator.
Yeah, I'm the one invented, twisted animator.
I'm a firestarter, twisted firestarter,
you're the firestarter, twisted firestarter.
[/B]
[

Nadya:
o boze :roll:
koji prokeLj :?:

Pa moja draga Nadyitze,preporuchio bih ti krajnje toplo i prijateljski da mi iskazes tu tvoju fascinantnu creativnost tako sto ces da KLEKNESH....shalim se bre, ne morash da kleknesh, ja cu da ustanem! Nadam se da si spremna za tu verbalnu manipulatziju !
Zauvek TVOJ i samo TVOJ,
schnitzer_guru

stivlim:
Vise gluposti u dva reda skoro nisam procitao. Rave kao
vrsta muzike ne postoji nego je to naziv za zurku narocito za velike zurke na otvorenom i one koje se odigravaju po skladistima, hangarima i sl. Prodigy u fazi svoje najvece popularnosti su bili breakbeat, a Astral Projection je skolski primer trance( na momemte cak psychedelic trance).
Ako si mu rek'o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Probaj GOA-TrANcE!!!

Trebaju mi video snimci sa prodigy-jevog kocerta u BG-u,jer zna neko sajt gde mogu da ih nadjem,ili da mi ih nekako posaljete???Bio sam na koncertu,i bilo je extra,pa bih voleo da imam snimke.

E,i da se pohvalim,DODIRNUO SAM MAXIMA!!!!Krenuo je nesto da se seta pored ograde,i nisam mogao da verujem kad sam bio na 30cm od njega.Tu je obezbedjenje krenulo da se lozi,ali ipak je nas nekoliko uspelo da dodje do njega.On je najveca faca.

Ovako,ocajnicki trazim neke kvalitetnije snimke,slike.....i ostalu multimediju sa njihovog koncerta u beogradu,ali sve je nesto jeftino.MOLIM sve koji imaju bilo sta od navedenog da me obaveste,platicu ako treba za neki kvalitetan snimak ili neku bas extra sliku.Ako je ovakvo pitanje vec bilo postravljano molim vas da mi postavite adresu teme.Unapred hvala.

Back