The New World Order

Pa nekako i ne moze Betoven da potpadne u kategoriju dece s nesposobnim roditeljima. Njegov otac je bio muzicar... Bez obzira sto je bio pijani idiot mogao je necemu da nauci Betovena, dok ja pricam o deci koja su uskracena bas svake sanse za bilo kakav normalan zivot i bilo kakvo napredovanje...
Evo jedno od dece koje je uspelo sasvim slucajno uprkos tome sto je odgajano na ulici je recimo Carli Caplin. :) Verovatno ih ima jos dosta, ali ne mogu da se setim sada, a i taj broj tih "uspesnih" je naspram broja onih sputanih zanemarljiv, a i vala, sto se mene tice, njihova uloga u istoriji i nije preterano velika....

Pa nekako i ne moze Betoven da potpadne u kategoriju dece s nesposobnim roditeljima. Njegov otac je bio muzicar... Bez obzira sto je bio pijani idiot mogao je necemu da nauci Betovena, dok ja pricam o deci koja su uskracena bas svake sanse za bilo kakav normalan zivot i bilo kakvo napredovanje...
Evo jedno od dece koje je uspelo sasvim slucajno uprkos tome sto je odgajano na ulici je recimo Carli Caplin. :) Verovatno ih ima jos dosta, ali ne mogu da se setim sada, a i taj broj tih "uspesnih" je naspram broja onih sputanih zanemarljiv, a i vala, sto se mene tice, njihova uloga u istoriji i nije preterano velika....

pitanje je naravno u koju bi kategoriju neko svrstao i tebe i mene....i kakva bi bila procena nasih uloga u istoriji...
ako bi tako gledao 90 od sto procenata covecanstva postoji potpuno nepotrebno, a to bas i nije broj s kojim bismo mogli da se nadamo da cemo preziveti u buducnosti :)))) zar ne?

Poslednja izmena:
Wojnik na slici je rat koji je ubio mir. U wreme mira zasto bi se slikao prekid mira? Gas maska predstavlja oruzje Treceg svetskog rata. Swo oruzje ce da bude upotrebljeno u T.s. ratu,a u Cetvrtom,ako dodje do toga,mozemo jedino ratovati uz stap i kanap. To je rekao Albert Ajnštajn .

Ponekad razmisljam o stvarima koje owde procitam,i zapitam se "sta ako je swe owo stvarno istina?" Sta ako su to znaci koje niko ne moze ili ne zeli ili nece da protumaci? Sta ce stvarno biti u skorijoj buducnosti? Sta ako nas "uhvate nespremne?"

U Bibliji sve lepo pise samo ko zna da procita taj ce i da razume.....
A to sto ce da istrebe čljude to kad ce morati svi da budu cipovani oni ce sitrebiti one koji nece da se cipuju, ovi cipovani ce dobiti neke vakcine nesto(otkud znm) a a ovi koji nisu nece ma ce, pustiti neku bolistinu da ubiju sve te sto nemaju cip

U Bibliji sve lepo pise samo ko zna da procita taj ce i da razume.....
A to sto ce da istrebe čljude to kad ce morati svi da budu cipovani oni ce sitrebiti one koji nece da se cipuju, ovi cipovani ce dobiti neke vakcine nesto(otkud znm) a a ovi koji nisu nece ma ce, pustiti neku bolistinu da ubiju sve te sto nemaju cip
Razumem da si religiozan ali nemoj da nam prodajes bajke iz tvoje slikovnice koju zoves Biblija na temi koja je o NWO-u. Hvala.:rtfm:

A, bas je bezveze sto se ranije nisam prikljucio temi...

Dosta stvari mi (a verovatno i drugima) nije jasno oko novog svetskog poretka, pa bi bilo lepo da mi neko objasni sledece:

. Zasto masoni, iluminati i ostala T.D. ne uspostave N.S.P. vec jednom, kada imaju toliki uticaj sirom sveta (vec vladaju SAD-om i Evropom, kao i mnogim drugim teritorijama)?

Btw, video sam da spominjete Hitlera kao coveka koji je pokusao da uspostavi NSP, molim vas jos malo pa cete poceti da ga smatrate masonom ili sl. Jedan lik sa foruma je skoro izneo svoj stav prema kome je Hitler u stvari bio borac protiv NSP, zeleci da unisti Jevreje koji su drzali ogroman deo svetskog kapitala. I danas imaju najveci uticaj na svetu, a putem mas medija nas podvrgavaju svojoj kontroli... Tako da se ni sa njima ne valja zaje.bavati... Nisam primetio da ste ukljucili reptile u sve ovo, ne zaboravite da su i oni vazan faktor u svemu ovome, ako uopste postoje...:D

:mrgreen:
More,nama ovdje na Balkanu ne treba NWO...
Uspješno smo se više puta skoro samouništili.
Takođe i međusobno pokokali na razne načine.
:eek:
Što će reći,ako uključimo logiku,taj NWO postoji,ali NE u obliku o kojem diskutujemo.
Hitler se bavio ezoterijom,a nesretni Jevreji su bili među brojnim odabranim žrtvama...
Zašto?Zbog tzv.vladanja svijetom preko novca,kabale i šta ja znam?A?
Neće biti...Pa zašto onda toliki Srbi,Rusi, i mnogi drugi nastradaše u WW 2?
:dontunderstand:
Puka ljudska prokletinja pervertita koji je POSTAVLJEN na određeno mjesto.
A vladari nisu ni masoni,ni Iluminati.Nisu ni vanzemaljci reptiliodnog oblika.
To su ljudi kao i mi,samo bez emocija,hladni i proračunati.
A mi se šaljemo u PM međusobno zbog boje kose,tena,kluba za koji navijamo,načina na
koji se molimo istom Bogu,itd... Treba samo da otvorimo okice,nije teško!!!

:mrgreen:
More,nama ovdje na Balkanu ne treba NWO...
Uspješno smo se više puta skoro samouništili.
Takođe i međusobno pokokali na razne načine.
:eek:
Što će reći,ako uključimo logiku,taj NWO postoji,ali NE u obliku o kojem diskutujemo.
Hitler se bavio ezoterijom,a nesretni Jevreji su bili među brojnim odabranim žrtvama...
Zašto?Zbog tzv.vladanja svijetom preko novca,kabale i šta ja znam?A?
Neće biti...Pa zašto onda toliki Srbi,Rusi, i mnogi drugi nastradaše u WW 2?
:dontunderstand:
Puka ljudska prokletinja pervertita koji je POSTAVLJEN na određeno mjesto.
A vladari nisu ni masoni,ni Iluminati.Nisu ni vanzemaljci reptiliodnog oblika.
To su ljudi kao i mi,samo bez emocija,hladni i proračunati.

A mi se šaljemo u PM međusobno zbog boje kose,tena,kluba za koji navijamo,načina na
koji se molimo istom Bogu,itd... Treba samo da otvorimo okice,nije teško!!!

Srbi su sami trazili da udju u rat protiv Nemacke, komunjare su nas uvukle u to, a Pavle Karadjordjevic je pre toga sklopio sporazum sa Hitlerom prema kome Nemci i Srbi nikada nece biti neprijatelji. To sto se desilo '41 je druga stvar, a narod je hteo rat, dobio je rat...
1939. je potpisan sporazum Ribentrop-Molotov, prema kome su Nemci i Rusi saveznici, a ono sto se kasnije desilo je ouka politika, nije Hitler ratovao protiv Rusa jer ih mrzi, vec zbog svojih interesa... Sa Jevrejima je druga stvar...
Sto se tice podvucenog, ljudima se daje izbor, tj. pravo da biraju izmedju 2 ili vise masona, pa je potpuno svejedno koga izaberu, a cak i da nije tako, uvek postoje oni koji manipulacijom vladaju iz senke, i vrse uticaj na one koji su na vlasti...

A, bas je bezveze sto se ranije nisam prikljucio temi...

Dosta stvari mi (a verovatno i drugima) nije jasno oko novog svetskog poretka, pa bi bilo lepo da mi neko objasni sledece:

. Zasto masoni, iluminati i ostala T.D. ne uspostave N.S.P. vec jednom, kada imaju toliki uticaj sirom sveta (vec vladaju SAD-om i Evropom, kao i mnogim drugim teritorijama)?
Btw, video sam da spominjete Hitlera kao coveka koji je pokusao da uspostavi NSP, molim vas jos malo pa cete poceti da ga smatrate masonom ili sl. Jedan lik sa foruma je skoro izneo svoj stav prema kome je Hitler u stvari bio borac protiv NSP, zeleci da unisti Jevreje koji su drzali ogroman deo svetskog kapitala. I danas imaju najveci uticaj na svetu, a putem mas medija nas podvrgavaju svojoj kontroli... Tako da se ni sa njima ne valja zaje.bavati... Nisam primetio da ste ukljucili reptile u sve ovo, ne zaboravite da su i oni vazan faktor u svemu ovome, ako uopste postoje...:D

hitler nije bio mason, pripadao je drustvu tula. i kako znas da nwo vec nije poceo? mozda je nwo sama amerika? jer temelje usa su postavili upravo masoni, mozda su hteli da naprave drzavu koja ce biti po mnogo tome jedinstvena u svetu, sa jedinstvenim ustavom, pravima...

hitler nije bio mason, pripadao je drustvu tula. i kako znas da nwo vec nije poceo? mozda je nwo sama amerika? jer temelje usa su postavili upravo masoni, mozda su hteli da naprave drzavu koja ce biti po mnogo tome jedinstvena u svetu, sa jedinstvenim ustavom, pravima...

Verovatno nisu u potpunosti uspeli u tome, jer Amerika jos uvek nije u potpunosti totalitarna. Btw, jel T.Dzeferson bio mason?

Pa, ja mislim da je uvodjenje NWO dugotrajan proces. Postoje razne spekulacije kada je poceo, ali se uglavnom svi slazu da je sada u finalnoj fazi. A sto se tice svetskih ratova secam se da sam negde procitala kako je Albert Pike isplanirao 3 svetska rata u cilju uvodjenja NWO.

S tim da se mnogi satanisti zaogrcu u hriscansku masku.

Marketing.

Ne mislite valjda da na ulazu u pakao pise "naje bali ste" .

Naravno da pise "dobrodosli"

Shvatis da si naj ebo tek kad bude kasno.

Drzimo se, na srecu, mi stare vere i to mnogo vise nego sto bi "hriscani " voleli da priznaju.

Na nesrecu, mnogo smo se iskvarili i postali nalik njima.

Verujem da smo ipak jos uvek u stanju da razumemo prirodu i budemo vise od poluljudi.

Potpuni , celi ljudi.

Vecina nas.

E to se NWO u ne dopada.

Mnogo zlata je potroseno da bi se od slobodnih ljudi nacinili robovi zavisni od gospodara.

A i nije mozda sloboda za stoku.
Sve svoje sanse procerdaju na "Panem et circenses".

Koj bi ga, najposle i znao koja je tu dobra strana.:confused:

Pa ne vodi hriscanstvo proces globalizacije, vec satanizam...

Da nije bilo hriscanstva, odnosno njegovog duoloskog ucenja (katarskog prvenstveno), ne bi bilo ni satanizma, a ljudi bi na razlicitim teritorijama slavili razlicite bogove i verovali u razlicita bica. Ne bi postojao jedinstveni verski centar (Rim ili Carigrad) oko koga bi se okupili i ujedinili, tako da bi sve teklo znatno sporije, ali u sustini bi bilo veoma bolje, i ljudsko drustvo bi se razvijalo u drugom pravcu.

Da nije bilo hriscanstva, odnosno njegovog duoloskog ucenja (katarskog prvenstveno), ne bi bilo ni satanizma, a ljudi bi na razlicitim teritorijama slavili razlicite bogove i verovali u razlicita bica. Ne bi postojao jedinstveni verski centar (Rim ili Carigrad) oko koga bi se okupili i ujedinili, tako da bi sve teklo znatno sporije, ali u sustini bi bilo veoma bolje, i ljudsko drustvo bi se razvijalo u drugom pravcu.

Koliko ja znam, katarstvo nije pod kriljem hriscanstva...Cak je i papa pokrenuo Krstaski rat protiv njih...Katarstvo propoveda drugacije ucenje od hriscanstva, zbog cega je osporeno.I odakle to da je stanizam nastao iz katarstva prvenstveno?

:roll: znas li ti uopste ko su bili katari? ne?
ne znam samo sta bi to mnogobostvo moglo da doprinese covecanstvu? m? kao ranije, pre hriscanstva nije bilo ratova? kao ljudi su tada bili bolji? po cemu bolji?
brkas pojmove momak. :roll:

zion2012.jpg

Back