The Hobbit

Мислим да ће то бити веома занимљив филм. Једва чекам да се појави. Надам се само да нећемо морати чекати годину дана на други део, ако га буде, као што је био случај са Господарем Прстенова.

Knjiga od 280 strana - Tri filma
Opus od otprilike 1500 strana - Tri filma

Ne znam...nemem dobar osećaj

Mala dopuna - treći dio obuhvata radnju između Hobita i Gospodara Prstenova, predstavljajući most između Hobita i gospodaroprstvenovske trilogije. Scenario za taj, za sada još neimonovani film, napisan je svojim najvećim dijelom na osnovu Tolkinovih bilježaka.

Meni je najgotivniji ovaj skroz dole u desnom uglu, zvezda frizura. :D

250075_10151221323001558_711878471_n.jpg

Da:)

Lol, Bombur liči na Obelixa :mrgreen:
Ne znam, prvo mi se nije svidelo kako su odradili patuljke, delovali su mi prekarikaturno ali sada se već polako navikavam pa nisam tako oštra. Jedva čekam 13 decembar:)
Mala dopuna - treći dio obuhvata radnju između Hobita i Gospodara Prstenova, predstavljajući most između Hobita i gospodaroprstvenovske trilogije. Scenario za taj, za sada još neimonovani film, napisan je svojim najvećim dijelom na osnovu Tolkinovih bilježaka.
Hvala za info...možda i bude dobro ako je tako:)

Ma, samo da ne bude previse razvuceno.....malo mnogo 2 filma za onolko malu knjizicu....al dobro,bar ce valjda ubaciti sve one dogadjaje.....voleo bi da vidim kako su napravili Beorna

predstavljajući most između Hobita i gospodaroprstvenovske trilogije. Scenario za taj, za sada još neimonovani film, napisan je svojim najvećim dijelom na osnovu Tolkinovih bilježaka.

Iz tvojih usta u valarske uši.

Nadam se da si u pravu, odnosno, da su informacije kojima raspolažeš tačne, jer jedino tako mogu opravdat ta tri dela. Fakt je da nema dovoljno delova u kojima bi se mogao ekranizovat Tolkien; mada bi se to pre dalo primenit na LOTR nego na Hobita. Ako je PJ-u tri dela bilo dostatno za LOTR; čime opravdava Hobita? Onda zahtevam još tri sekvela LOTR-a, naprimer.

Ali, možda govorim iz pjurističkog manira. Prvi je fakt da to niko nikad i nje trebo ekranizovat, pa onda sve ostalo. Ali ja nisam pristalica onoga da prvo treba Hobita, pa LOTR, pa onda.... Činjenica je da ćeš se teško nakanit na Hobita ako ne znaš ništa o LOTR-u; i da će ti posle LOTR-a Hobit delovat ko bajka.

To sve, naglašavam, ako si skroz prosečan čitač, ali ako si prosečan; onda teško da možemo i govorit o ovoj temi. :mrgreen: Ali oni koji su upoznati s tematikom, teško da mogu nać logičnim tri dela Hobita naspram (samo) tri dela LOTR-a. To dođe ko bestidna komercijala. Tako isto može uzet da u tri dela filmuješ kompletnu Vilovnjačku istoriju.

Ako ti glava nije mila. :mrgreen:

Kako god, znam da će najglasniji bit oni koji će reć da je PJ ionako komercijala. Slažem se, čovek mora od nečeg da živi. Ali nekako mi svejedno ne izgleda fer. Ne kažem da Hobit ne zaslužuje tri dela, ali, opet, koliko onda sekvela zateva LOTR?

A i šta ja ovde mrčim. Ko da je bitno. Videćemo kad budemo gledali. I kritikovali. :mrgreen:

Ionako nemam realnog poverenja da se Profesorove beleške mogu pravovaljano prikazat. Al, opet, nemam poverenja ni da se LOTR može, a ni Hobit...

Ali nemam izbora.

Osmi, ujedno i posljednji video zapis sa snimanja - snimanje je završeno!

Izađe novi video zapis, posljednji pred premijeru, koji pomalo i odaje o filmu:

Po planu, nadaju se da će biti gotovo do 2 dana pred svjetsku premijeru...

Malo djeluje kao basnoslovno trošenje novca...prvo sve naprave u 3D animiranoj formi maltene kao video igricu, pa tek onda snimaju sve po tome???

Poslednja izmena:

Back