The Fourth Kind

Da li verujete da ima istine u ovom filmu ili ne?

• Verujem da se desilo nesto i da film nije samo suva laz...

• Ne znam nisam siguran moze biti ali i ne mora:D

• Ma nije sve je to samo Hollywood...

• Verujem da se desilo nesto i da film nije samo suva laz...

• Ne znam nisam siguran moze biti ali i ne mora:D

• Ma nije sve je to samo Hollywood...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Imate na net-u hiljade izjasnjenja da je to sve lazirano za potrebe filma.
Imate cak i izjavu jednog lika koji tvrdi da celi svoj zivot zivi u tom mestu, i da nikada nista slicno nije bilo tamo.

Samo treba progooglati, i poplavice vas more informacija...

Inace, nije to jedini film gde su se tako bezdusno igrali sa poverenjem gledaoca.

Ja sam nedavno otvorio temu "Dr Ebigejl Tejler (glavni lik filma), mit ili bla bla... pa je tema zamrla...
Namerno nisam hteo da iznosim cinjenice u istoj na samom pocetku, jer sam hteo da narod googla i sam dodje do odredjenih zakljucaka.

Ali, sam film je dobar, sto jest, jest...

Evo i kratkog prikaza flma...

(pisan, uz preko 200 ostalih, od moje malenkosti...:) )

Kakav si ti lik...najjaci su ti komentari ispod slika... :rotf: Bravo! :lol:

@tema

Odgledacu kasnije film pa cu vam javiti da je sve gomila gluposti... :)

Poslednja izmena od moderatora:
Citao sam knjigu "Putovanje dusa" i isto ima slicnu temu covek tj pisac se bavi hiptnozom i dovodi pacijete u duboko stanje hiptnoze gde se oni secaju svog proslog zivota i boravka u duhovnom svetu gde mu pacijenti odgovaraju na pitanja i uvek imaju istu, slicnu pricu i dozivljaje u tom stanju idosta me podseca na ovaj film a isto je kao po istintom dogadjaju pa mozda ce nekad i po toj knjizi napraviti film...

Ne znam da lije film radjen prema istinitom dogadjaju, ali mi ja uterao nekakav strah u kosti. :)

Au to ti ne valja!!!
Sigurno nisi gledala dovoljan broj horor filmova da bi de oslobodila straha...
Za mene ne postoji vise strasaniji horor film od onog sto sanjam tj moje nocne more koja se ponavlja jos od osnovne skole od 1 drugog razreda, eposle toga vremenom nijedan horor film mi nije strasan jer je ta nocna mora tako delovala na mene da je sve ostalo na filmu nista nije strasno osim kad gledam kad se secu kao u Saw ili Hanibal ali to nije strah nego gadjenje kao kad jedes nesto pokvareno pa te gad...:D
Ako si zapamtila i gledala onu noviju verziju filma Betmen pocinje, on je svoj strah pobedio time sto je uzeo lik tj napravio kostim od onog sto ga je najvise u zivotu uplasilo...Valjda znas sta ocu da kazem...:D

Mislim da je film dobar onako kao prica ali da od svega toga je poo nekoj mojoj proceni samo nekih 5 do 10%tacno tj istinito ostalo je sve preterivanje i sminka da bi ljudima bilo interesantno...
A jedno znam da ce na dalje snimati bas dosta horora po istinitim dogadjajima i naravno uvek sve to duplo preuvelicano i nasminkano...

Pogledao sam film i nije mi bio nesto posebno mada zanimalo me to oko tih dokumentarnih snjimaka....ali onda sam poledao ovo

Pratim movie reviews od jednog tipa i u 4:30 min je lepo iskazao kako je film bezveze.
Evo jednog primera sto je naveo...na pocetku se kaze da su imena ljudi sa tih snjimaka izmenjena da bi se zastitili njihovi identiteti ali nisu im pomutili lica kada su pustali te snjimke...msilim mozes da vidis ko su....
ima jos stvari koje je pomenuo.

Nisam još odgledao film..primetio sam u traileru da se u jednom trenutku na digitalnom satu nekog od likova iz filma vidi čini mi se ovo vreme 3:33
Da li neko ko je odgledao film može da mi kaže šta to u filmu znači?

Back