The Elder Scrolls IV - Oblivion

ee meni treba iskusni igrac obliviona :) ..igram oblivion vec mesec 3-4 nedelje tako da sam zavrsio sa skoro svim guildama al me **** sto sam prvo igrao sa DarkBrotherhoodom tako da sam vampir ...pa mi je dosadilo da me sunce stalno przi a tesko mi je da se odreknem onih sranja sto dobijas kada nepijes KRV :twisted: e me zanima jel postoji jos neka jazbina vampira ???

milospv:
Treba ti još 512 RAMa
Opet nece moci da igra na maksimalnim detaljima. Ljudi to je igra koja postavlja nove granice, kao sto ce i novi cryengine da uradi istu stvar. Bice nam neophodna potpuna promjena racunarskih komponenti (srzi) graficka, RAM, procesor, a sve ovo vuce i maticnu plocu i brdo para, pa ko voli i ima nek izvoli. Al' te price o MAX detaljima su vam bezveze. Naravno mozes ti njega pokrenuti, al' sa 3-5FPS-a.

Sucur:
Opet nece moci da igra na maksimalnim detaljima. Ljudi to je igra koja postavlja nove granice, kao sto ce i novi cryengine da uradi istu stvar. Bice nam neophodna potpuna promjena racunarskih komponenti (srzi) graficka, RAM, procesor, a sve ovo vuce i maticnu plocu i brdo para, pa ko voli i ima nek izvoli. Al' te price o MAX detaljima su vam bezveze. Naravno mozes ti njega pokrenuti, al' sa 3-5FPS-a.
Nisam mislio na maksimum već na normalno igranje

Fanatic_Kv:
21. novembar... Igrica izlazi za PC.... pocinjete u celiji i svaka cigla je razlicita.... Toliko reci hvale za grafiku i za 'psysical system" nisam nasao u preview-u za jednu igricu... Silazite u tamnice gde dobijate mogucnost da istrazite cak 200 (!!!) razlicitih tamnica.. a to je tek pocetak...ovo ce da bude...............................................................................................................................................ma zajebi...
evo jos nekih 70-ak screenshotova
http://media.pc.gamespy.com/media/702/702491/imgs_1.html

What ???!???

Igrica je davno izasla !!!!

Moze li neko da pomogne imam problem sa par questova

Prvi je Quest Spies inace jedan od glavnih questova

Poslan sam da nadjem neke spijune u Brumi ali markerom mi je bio oblezen samo Jearl i njega sam ubio ali mi onaj Jafar trazi da nadjem jos neke ali uopste ne znam gde da ih trazim, zna li neko. Prosjaci mi kazu da su videli sumnjiva lica oko Jearlove kuce ali motato sam se tamo i nista.

Drugi problem je vezan za quest Anvil Recomoadtion za Mages Guild, jednostavno izgleda da je onog maga koga sam ja trebao da ubijem na onom putu za Anvil vec ubio neki vojnik jer zelena strelica stoji fiksirana kod tela nekog tipa a ja iako je on mrtav kada se vratim u Mages Guild oni mi kazu da ga prvo ubijem pa tek onda dodjem po prepruku.

Treci Quest je vezan za neko nevidljivo selo, uputili su me u neki razruseni dvorac da nadjem carobnjaka koji ih je zacarao medjutim od njega ni traga ni glasa. Zelena strelica stoji na mestu gde je neki kip ali tu nema nikoga.

E sad ima jos dva tri questa koja ne mogu da resim ali otom potom, najbitnije ako neko zna kako da resim ovaj Quest Spies jer on je deo glavnog questa i bez njega ne mogu da nastavim dalje.

Unapred zahvalna svima koji bar probaju da pomognu

Sto se tiche shpijuna, oni nisu u gradu. Pored grada (kada krenesh putem ka onome zamku odakle su te poslali), sa leve strane imash neke obeliske. Spijuni bi trebalo da su tu.
A "nevidljivi charobnjak", heheheee pa on je nevidljiv. Ja sam ga jedva napipao. Nalazi se dole gde ti strelica pokazuje. Izvuchesh macheganju (shto duzhu) i mlatish oko sebe, natrchace on vec :)

Back