The Elder Scrolls IV - Oblivion

tiberije:
Moze li neko da pomogne imam problem sa par questova

Prvi je Quest Spies inace jedan od glavnih questova

Poslan sam da nadjem neke spijune u Brumi ali markerom mi je bio oblezen samo Jearl i njega sam ubio ali mi onaj Jafar trazi da nadjem jos neke ali uopste ne znam gde da ih trazim, zna li neko. Prosjaci mi kazu da su videli sumnjiva lica oko Jearlove kuce ali motato sam se tamo i nista.

Drugi problem je vezan za quest Anvil Recomoadtion za Mages Guild, jednostavno izgleda da je onog maga koga sam ja trebao da ubijem na onom putu za Anvil vec ubio neki vojnik jer zelena strelica stoji fiksirana kod tela nekog tipa a ja iako je on mrtav kada se vratim u Mages Guild oni mi kazu da ga prvo ubijem pa tek onda dodjem po prepruku.

Treci Quest je vezan za neko nevidljivo selo, uputili su me u neki razruseni dvorac da nadjem carobnjaka koji ih je zacarao medjutim od njega ni traga ni glasa. Zelena strelica stoji na mestu gde je neki kip ali tu nema nikoga.

E sad ima jos dva tri questa koja ne mogu da resim ali otom potom, najbitnije ako neko zna kako da resim ovaj Quest Spies jer on je deo glavnog questa i bez njega ne mogu da nastavim dalje.

Unapred zahvalna svima koji bar probaju da pomognu

Shto se tice nevidljivog. To je jedan od boljih kvestova. Mozes da ga otkrijes sa vise magija. Mozes cak i dispelom da mu skines nevidljivost.

Kod spijuna u Brumi mislim da moras da pricas i sa onim kapetanom straze ako se ne varam u Brumi.

Shto se tice Anvila. Davno je to bilo. Jel to ono kad odsednes u nekoj kafani pa se hvalish da si trgovac. Ako je to onda je lako. Imas pomoc josh dva maga ubijes onu zensku i onda ti oni kazu ok vrati se nazad.

Jarani opet mi treba pomoc.
Uclanio sam se u Magic Guilt i dobio zadatak od nekog reptila iz Chorala(kako li se vec zove taj grad) i otisao u neka brda da nadjem neku knjigu od mrtvaka,nasao sam je odneo je njemu,ponovo je ukraoi od njega da bih zavrsio quest kod neke gospodje,ona mi dala parce hartije i rekla da se vratim na to mesto i pronadjem nesto.
Ja ne znam sta.
Knjiga se zove Fingers of the mountains,tako nesto,tako se zove i quest

rale77:
A ako je ukrades dobices za nagradu jaki frost ili shock spel koji neces sigurno moci da koristis (osim ako ne igras kap mag)

Igrao sam kao battlemage. Ali jednostavno imao sam suvishe kvestova a nishta se ne zavrsava. I onda sam se u jednom momentu zainatio da postanem arch mage i bukvalno sam isao od grada do grada i samo trazio mage quildove da dobijem tih 6-7 preporuka, a sve ostalo sam preskakao.

Ali ima u tom Chorolu nesto shto ne treba preskociti. To je onaj kvestic kad spojis dva brata. Da skratim pricu - na kraju ces opet imati izbor da odneses neki mac loshici i dobijes 1000 golda (ako se dobro secam) ili da odneses u Chorol zamak i predas ga i dobijes zlata vredan shtit koji vraca 15% damage. Taj shtit je idealan za arenu, samo se zabijes u neki cosak i pijes poushnove i sumonujes.

Pa ko je igrao Morrowind i uzivao u njegovoj kompleksnosti(da i ne spominjemo Tribunal i Bloodmoon),shvata sta pricam!OK grafika je mrak ali za dobar RPG grafika nije presudna.Npr.u Oblivionu imas samo cetiri frakcije,u Morrowindu ih imas sedamnaest...itd.Na svim forumima vise se prica o depresiji igraca zbog zahtevnosti igre nego o samoj igri,pobogu!Ocekivao sam mnogo,mnogo vise!

Dorijan Grej:
Pa ko je igrao Morrowind i uzivao u njegovoj kompleksnosti(da i ne spominjemo Tribunal i Bloodmoon),shvata sta pricam!OK grafika je mrak ali za dobar RPG grafika nije presudna.Npr.u Oblivionu imas samo cetiri frakcije,u Morrowindu ih imas sedamnaest...itd.Na svim forumima vise se prica o depresiji igraca zbog zahtevnosti igre nego o samoj igri,pobogu!Ocekivao sam mnogo,mnogo vise!

Sta ja znam kad se sve sabre i oduzme ipak mislim da je Oblivion bolji...........

No_name:
Ne lupaj da si igrao oblivion imao bi totalno drugachije mishljenje

Ipak ti nisu u pravu, jer da si ti malo vise igrao Morrowind (sa expanzijama) svakako bi znao da je daleko kompleksniji.
Oblivion ima bolji sistem borbe, interakcije sa NPC, grafike, trudili su se da questovi ne budu previse ocigledani u svom razresenju. Za sve ostalo Morrowind je ipak mnogo bolji. Narocito me razocaralo da nema levitation u Oblivionu. A tek poruka tipa "turn back, you can't go this way" - ko da nisu radili igru ozbiljni ljudi. Pa zar nisu mogli da naprave neku pripodnu prepreku za ovakvu glupost?!
Da sve ovo nije samo moj subjektivan utisak pokazuju i rasprave na fan sajtovima gde vecina daje prednost ipak Morrowindu.
Jednostavno programeri su namerno napravili manje komleksnu igru (narocito dodavanjem pokazivaca na mapi) sve u cilju kako bi igru priblizili prosecnom Americkom gameru koji nema vremena za velike glavolomke. E sad ako se to nekome svidja OK, ali ja sam za to da i nije za svakoga da igra pravi RPG.

monte32:
Ipak ti nisu u pravu, jer da si ti malo vise igrao Morrowind (sa expanzijama) svakako bi znao da je daleko kompleksniji.
Oblivion ima bolji sistem borbe, interakcije sa NPC, grafike, trudili su se da questovi ne budu previse ocigledani u svom razresenju. Za sve ostalo Morrowind je ipak mnogo bolji. Narocito me razocaralo da nema levitation u Oblivionu. A tek poruka tipa "turn back, you can't go this way" - ko da nisu radili igru ozbiljni ljudi. Pa zar nisu mogli da naprave neku pripodnu prepreku za ovakvu glupost?!
Da sve ovo nije samo moj subjektivan utisak pokazuju i rasprave na fan sajtovima gde vecina daje prednost ipak Morrowindu.
Jednostavno programeri su namerno napravili manje komleksnu igru (narocito dodavanjem pokazivaca na mapi) sve u cilju kako bi igru priblizili prosecnom Americkom gameru koji nema vremena za velike glavolomke. E sad ako se to nekome svidja OK, ali ja sam za to da i nije za svakoga da igra pravi RPG.

Nisam to rekao.ja nisam ni igrao Morrowind nego mu kazem da Oblivion nije glupost a evo sacu da naruchim taj Morrowind bash da vidim kakav je igra....

Back