the 69 eyes

ajde..
pa reci to onim organizatorima pametnim..

al mislim stvarno,dovode franz ferdinand,u bg dovode charon,candlemass i tamo neke grupe,a bodome ne.jesi citala novi metal hammer? Intervju sa within temptation,sharon je rekla da ce isto doci ako ih pozovemo.mislim grupe nam bukvalno govore da hoce da sviraju kod nas,a oni hoce da dovode neke koje nece.STRASNO!!!

.........Jastaaa.......... 8)

niiceeyyy-1.jpg

img2601-1.gif

Ma ok,peace :roll: ,ali to sto neko ne svira dovoljno "zestoku" muziku (sta god ti pod time smatrao) ne znaci da je neko gay,to su dva potpuno razlicita pojma :wink: ,i molim te nemoj da ih mesas .........

.........Peace.......... 8)

Ma daaajj,to je bilo nevidjeno pozerisanje ili su se napili i pravili budale od sebe ili su se jednostavno zezali sa fanovima i javnoscu.................
Uostalom cula sam dosta prica o momcima iz The 69 Eyes i njihovim "druzenjima" sa devojkama posle nastupa,a to sigurno nisu odlike gay-eva............

8)

AngelOnYourShoulder:
Ma daaajj,to je bilo nevidjeno pozerisanje ili su se napili i pravili budale od sebe ili su se jednostavno zezali sa fanovima i javnoscu.................
Uostalom cula sam dosta prica o momcima iz The 69 Eyes i njihovim "druzenjima" sa devojkama posle nastupa,a to sigurno nisu odlike gay-eva............

8)

druzenje,a? :lol:
ni ja ne bih imala nista protiv malo "druzenja" sa njima. . . :D :D :D

Back