the 69 eyes

Iz 69 eyesa je najlepsi Jyrki,iz Apocaliptyce Eicca,Iz budoma Alexi i jos je sladak onaj Jonne iz Negativa,samo malo vise lici na zensko,a Ville je poruzneo kada se osisao,kosa ga je kamuflirala!!!
warning1.gif

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
da,i ja sam se pre lozila na ville-a,ali jos dosta pre njegovog sisanja,malo mi se smucio,
i smorilo me da se lozim na lika,s kojim nikad necu biti.. :(
meni ce Ville uvek biti isti i najbolji....
nadam se da mi se nikad nece smuciti... to mi sada zvuci tako neverovatno... verovatno je i tebi tada... ali, ne moze da skodi to sto mi se svidja.... svaki dan mi cini sve lepsim....jednostavno, on je tip momka kakvog bih ja volela da upoznam..... ali, to se nikada nece desiti :cry: :cry: .....

Da je njihova muzika komercijala njihovi spotovi se ne bi skidali sa muzickih kanala,a posto je njih gotovo nemoguce videti na tv-u a o nabavci cd-ova da ne govorimo,hajde da odmah zaboravimo na pricu da su oni komercijalni bend!!!
Btw koja je razlika izmedju komercijale i pozeraje,bas me zanima!!!
jyrki541.jpg

mislila sam da mislis u negativnom..
u pozitivnom smilslu svakako jesu pozeri.. :D

ja ne slusam nesto u zavisnosti od toga da je komercijala ili ne..
bitan je kvalitet muzike..
danas su i maideni npr. komercijala..
ali ja o njima nikad necu promeniti misljenje..
ima mnogo i novih dobrih komercijalnih bendova,ali i stvarno ocajnih..
mslim,sve ih je vise i vise,nestade tu ljubav prema muzici,to je samo nacin napaljenim klincima da dobiju pare(evo vam za primer tokio hotel itd..)..

Tesko je danas pronaci bendove koji nisu komercijalni i muzicare koji zive za muziku koju stvaraju.Takve,pod uslovom da postoje,mozemo cuti u nekom malom klubu ili na skolskoj svirci!
A sto se tice pozera postoji vise vrsta,oni koje ne zanima muzika koju stvaraju jer je prave iskljucivo zbog para (milioni bendova) i pozeri koji se samoreklamiraju i prikazuju u sto lepsem svetlu na svojim fotografijama (a ti vec mogu biti The 69 Eyes).
69band1.jpg

img4441.gif

Back