the 69 eyes

To i ja kazem... Bas si upotrebila prave reci: kicerajski gotik
A vidi onu crvenu sliku... Vidi kako su izgledali u spotu...

Ali sada mogu da rade sta hoce, ja nikada necu prestati da slusam Paris kills i Blessed be. U pravu si...muzika je vazna. Sve ostalo je tako bledo i nebitno. I ako bih ikada dosli ovde otisla bih da cujem taj njegov duboki glas i neke stare pesme kao sto su Christina Death ili Stolen Season...:) Iskreno se nadam da me, ako ih ikada cujem uzivo, nece razocarati :) Bar u pogledu nastupa...

Suzi vidim da se razumes u francuski
Ajde nam prevedi :D

Mon amour
A toi toujours
Mon chérie
(...)
Ce soir
Tu es a moi
Mon chéri

Htela sam na HIM temi al' reko' da ne spamujem :D A i da ozivim malo ovu
Vidim da ste je i vi...svaka chast :)

Evo,i Andjela se vratila 8-)

Yeeaaaahhh... 8)

Still Waters Run Deep

Just move a little
bit closer to me
No words do we need
Let your innocent heart speak
Still waters run deep

[chorus]

Ponekad se zapitam zasto toliko volim ovu pesmu...

Zato sto se lozis na Jyrkija ;) Kao i ja pre dve godine 8-)

@ AngelOnYourShoulder

... sta bi sa tvojim (vasim) pokusajima da se ova grupa dovede u SER? Dal' su ikada bili ovde? ...

.

Izjalovili su se jer su imali neku zayebanu menadzerku...ali su je sada izgleda promenili...nazalost sada,kada su postali mnogo popularniji bend koji je akcenat bacio na Ameriku...mogu da ti bacim linkove za kontakt sa nekim mojim drugaricama koje se jos uvek trude da ih dovedu ovde,ili barem preko exita...na exit forumu sam ja otvorila temu,pronadjite je ako je nisu obrisali ili otvorite novu...

E,da...i Legacy je nesto trabunjao o dovodjenju 69 eyesa...pa sad,valjda ce neko uspeti,nisu ni oni tako nedodirljivi...samo malo gadljivi na Balkan izgleda :lol:

Back