the 69 eyes

@ AngelOnYourShoulder

... sta bi sa tvojim (vasim) pokusajima da se ova grupa dovede u SER? Dal' su ikada bili ovde? ...

Posto ne mogu ucestvovati u komentarisanju izgleda clanova grupe i slicno (i ne zelim, naravno), evo mog' razoga zasto cenim i volim da cujem ovu grupu.

http://www.speedyshare.com/791801326.html
(video clip The 69 Eyes - Brandon Lee)

Nadam se da necu pokvariti temu time sto "akcenat" stavljam na jednu pesmu... ?

.........."What would there be beyond the eyes of Brandon Lee
Could there be a revenging angel left to bleed
Wanted the truth, wanted the faith
More than anything else in this world"..................................

Jao kako mi je drago da ima jos fanova Ajza... E stvarno bih i ja volela da dodju ali za nekih par godina kada budem mogla i ja da dodjem da ih vidim...

I naravno... Muzika uvek na prvom mestu. Skapirala sam da mi jedna njihova pesma NIKAD nece dosaditi... Next stop's Paradise...

"...Just like the Moon does, we rise'n'shine'n'fall..."

Oh yeaah...horror. The Crow. Hehhe... Koje jos pesme volis?

FORSETI:
Nadam se da necu pokvariti temu time sto "akcenat" stavljam na jednu pesmu... ?

.........."What would there be beyond the eyes of Brandon Lee
Could there be a revenging angel left to bleed
Wanted the truth, wanted the faith
More than anything else in this world"..................................
Naravno da neces... Samo da je tema ziva. Dugo je bila u komi...

pa mislim da je ovo relativno skup bend,a organizatori nisu sigurni koliko su bendovi kao sto je 69 eyes ili HIM poznati nasoj publici...
a ustvari nisu ni svesni koliku bazu fanova oni imaju u nasoj zemlji...

Veshtica_sa_Meseca:
Jao kako mi je drago da ima jos fanova Ajza... E stvarno bih i ja volela da dodju ali za nekih par godina kada budem mogla i ja da dodjem da ih vidim...

I naravno... Muzika uvek na prvom mestu. Skapirala sam da mi jedna njihova pesma NIKAD nece dosaditi... Next stop's Paradise...

"...Just like the Moon does, we rise'n'shine'n'fall..."

Oh yeaah...horror. The Crow. Hehhe... Koje jos pesme volis?

Moja playlist-a trenutno izgleda ovako:

01 Call Me
02 Wrap Your Troubles in Dreams
03 Wasting The Dawn
04 Lazarus Heart
05 Next Stop Paradise ;)
06 Framed In Blood
07 Gothic Girl
08 The Chair
09 Brandon Lee
10 Sleeping With Lions
11 Heaven/Hell
12 Dance D'amour
13 Betty Blue
14 Still Waters Run Deep
15 Feel Berlin
16 Sister of Charity
17 Lost Boys
18 Beneath The Blue
19 Hevioso
20 Never Say Die
21 Perfect Skin

Malo li je? :)

Mm... Ja imam sve pesme, cak i one stare, koje nisu gothic. Trenutno najvise slusam Stolen Season, The Chair, Wasting The Dawn, Next stop's paradise(naravno)... Call me je super obrada.
Treba dosta strpljenja i oduzenih, sporih osecanja da bi mogao da volis ovu grupu. Tezak je njegov glas, teske su melodije...dosta komplikovano. Verovatno ih zato voli malo ljudi ovuda...unaokolo...a i u vecim krugovima. Uglavnom ih smatraju komercijalom.

It's time for RESURRECTION!

wpeD2.jpg

2000jyrki2.jpg

wpe43.jpg

wpe5.jpg

Mnogo su se promenili... Steta. Da su samo ostali onako inspirisani kao za vreme Paris Kills-a ili Blessed Be-a...Sada imaju samo par dobrih pesmica...ove ostale su mi nekako slicne...
I ovaj gore imidz mi se mnogo vise svidja nego ovaj...
THE69EYES_wallpaper08.jpg

Ali ok... Imali su zaista dobrih momenata i zbog toga ih volim...

Sta cu kad nema skoro nikog zivog ovde ko ih slusa... Malo sam temu izbacila u vrh,ali uskoro ce ona na dno opet,ne brini

ajde i ja da malo dam doprinos:) Recimo da mi je Wasting the dawn najdraza njihova pesma, posle idu Betty blue, Sister of charity...ok su u principu:-)
Jedino sto mislim da im je stil odevanja grozan (bez uvrede) - kičerajski gotik.Ova poslednja slika to potvrđuje. Ajde da ne bude samo da ih kritikujem - pevač im je super izgledao s dugom kosom pre par godina. Ali, na kraju to nije ni bitno, važna je muzika!

Back