Bas tako, generalizovati sve muslimane na ovaj nacin kako se radi na ovoj temi, a verujem da toga ima i ponegde u rl, je isto kao sto je Hitler generalizaovao sve Jevreje i znamo sta je uradio s njima. To je (c)isto zlo.
I to vazi za svaku rasu, svaki narod, generalizacija je odraz mrznje, najcesce bolesne mrznje, gde subjekt mrznje treba da ide na lecenje, zapravo sam najcesce poseduje one osobine koje pripisuje objektu mrznje.
Ja razumem da u Evropi mnogi zaziru, i ja bih, od tolikog broja mladih a neuklopljenih muskaraca drugacije kulture, drugacije veroispovesti, ali da ovako sebi dozvolim da pisem a pre svega da mislim o
svim muslimanima, to je vec sumnjivo (ako i nije bolesno, ono je svakako iznudjeno, izvrnuto u ko zna koje svrhe).
Na kraju krajeva, zbog jednog Mese Selimovica ako nista drugo, uzdrazala bih se od ovakve generalizacije.
Inace, apropo Kramera i njegove knjige koja je izazvala pomamu "lova na vestice", njega je upravo papa poslao u "inkviziciju" (cak posle toga i nagradio nekakvom pocasnom titulom nuncija) i iako se sa njegovim metodama nije slagao "zvanicni sud inkvizicije", ali se desilo ovo sto kazes, knjiga je umedjuvremenu dobila toliku popularnost i zavladalo je "ludilo" protiv tzv. vestica, a to je bilo upravo izrazenije u onim rimokatolickim zemljama gde je krenula reformacija...tu je najvise i spaljeno "vestica" (Nemacka, Francuska, Amerika), dok npr. u Spaniji i Italiji manje, skoro uopste jer reformacija tamo nikad nije bila jaka, zato su tamo spaljivani uglavnom protiv "jeresi" u sta je nazalost spadala i nauka i naucnici onog dobra (Galileo Galilej, Djordano Bruno isl.)
Eto tako i ovi "forumski mudraci" , love "vestice" - muslimane, koji su im iz nekog razloga krivi za sve, ne pogledavsi u sebe najpre, ne citajuci knjige, ne radeci na sebi, i onda zapravo jedine "divljacke" komentare ostavljaju bas oni, takvi, i niko drugi.
2002 god.
Putin rešio napetu talačku krizu
Na današnji dan pre tačno 16 godina dogodio se jedan od najtragičnijih događaja u Rusiji. Oko 40 čečenskih terorista otelo je 912 osoba u moskovskom teatru, a u akciji oslobađanja talaca poginulo je 130.
2022 god.
Čečenski lider Ramzan Kadirov je navodno uslikan u Mariupolju prilikom posjete bolnici. Kako pišu svjetski mediji, Kadirov je u Ukrajinu doveo svog sina Adama (14) i poručio je da će predvoditi invaziju na ukrajinsku prijestonicu Kijev
Cilj svih ovih tzv. "bosanskih" pevaca koje rado slusamo jos od pre 30+ godina i koji i danas dolaze u Srbiju da pevaju imaju za cilj da islamizuju Evropu, Srbiju...idi bre pisi to nekom na tvom nivou obrazovanja i kulture.
"Waikiki" je dosao ovde ne da se oblacimo jeftino a relativno pristojno, nego da islamizuje Evropu.
Pok. Halid Beslic, Beba Selimovic, Hanka Paldum i drugi vrhunski pevaci imaju za cilj da isilamizuju Evropu ili valjda Srbiju?
To sto nasi ljudi idu u Tursku na more, a mnogi vec 40+ godina zive od sverca ili trgovine iz Turske, to su "islamofili", skriveni?
Sve to "ne menja činjenicu da su divljaci kojima je jedini cilj islamizacija Evrope?"
Ja samo vidim da si ti jedna gluperda koja generalizuje ljude i prosipa mrznju, i od sad cu te prijavljivati, a ujedno kao ikakav "sagovornik" ides na "ignore".