Tezak je zivot nas pijanaca:)

• Začetnik teme Začetnik teme Maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bila na tv-u neka emisija o ovoj temi..troje njih se odvalilo,i prespavalo ceo dan..kad su ustali..prvi pio kafe i kafe(bez secera),drugi pio viski,a treci jeo masne kobaje i jaja...posle toga im izmerili promile i pitali kome je kako...ispadose najbolje kobaje...ne znam...ja pojedem pola frizidera,litar jogurta,odspavam sat/dva..pa popijem casu,dve piva i moze opet veceras.. :)

different from others...:
DA! postoji pilula!zove se JAKA VOLJA
izdrzi da nepijes i nema mamurluka i glavobolje i mucnine..;)
ok da ti JA ne solim pamet..kolega

To jednostavno nije to. Jeste da nema mamurluka ali nema ni onog osecaja blazenstva kad si pijan. ***** ti mamurluk kad znas da ces vec sledece veceri opet biti pijan kao da se nista nije desilo.

Ima leka za mamurluk... Nastavi sa onim sto si pijo predhodne veceri... bices pijan a ne mamuran.

Maxy:
Ne znam kako ti uspeva, ja se posle jednog pijanstva lecim mesec dana:) .

Neznam koliko ai vec u ovome i kojoj kategoriji pripadas. Jesi li vikendas, rodjendandzija, ne pijem al kad pijem pijem... Hroni nisi sigurno... Vidim da imas volju da pijes i da radis na poboljsanju svog stanja i da zelis da nepredujes.
Moras da treniras svakodnevno. Svako ima svoju granicu koju mu dozvoljava organizam ali bitno je da volis da pijes nema veze koliko ko pije bitno je da volis da pijes.

Težak je život nas umetnika... a ja nisam umetnik.. a ni pijanac...
naughty.gif

uuuuuuuuu jedna stvar koju mrzim to je mamurluk.....zato sam pres`o na tekilu.razbijem se i ujutru nista...k`o da sam spav`o celu noc :D
moj drug zna lek koji on smucka i kad popijes odma se rastreznis i nema mamurluka.....znam iz licnog iskustva...budem razvaljen on to smucka i posle 15 min ja k`o nov..i to bez peglanja i ostalih propratnih efekata :D
pricao mi je sta sve ide ali sam zaboraviJo...cek kako bese....so, secer, kisela voda, soda bikarbona....ee da me ubijes ne mogu se setim...:D

Pa, nastavis sa onim sto si pio sinoc. Tad je jetra zauzeta preradom novog alkohola, pa ne stize da kaze mozgu da tebe treba da boli glava od starog. Mada ti je to samo privremeno resenje, jednom ce mu nekako dojaviti, pa si gotov. A i ako pijes neki kvalitetan alkohol, ne moze da te boli glava, zato ako ljushtish neku dzibrushu....huuuuuu.

Back