Tetovaže - seksi ili ne?

sta drugo da znače kad neko skrnavi svoje telo. Stavi se u mozak tetovirane individue, pre no što se tetovira šta mu kroz glavu prolazi i zašto preduzima taj korak i želi da ima sličicu na svom telu. Da privuče paznju, da se bolje oseča zbog toga. Misli da njegovo telo nije dovoljno lepo pa mu treba ta slika da ga ulepša. Sad znaš zašto. Poyy

sta drugo da znače kad neko skrnavi svoje telo. Stavi se u mozak tetovirane individue, pre no što se tetovira šta mu kroz glavu prolazi i zašto preduzima taj korak i želi da ima sličicu na svom telu. Da privuče paznju, da se bolje oseča zbog toga. Misli da njegovo telo nije dovoljno lepo pa mu treba ta slika da ga ulepša. Sad znaš zašto. Poyy
Neko to uradi iz bunta, nije sve tako crno belo u životu

I šta ti misliš o ovom tumačenju korisnika Masno tkivo?

Ok. Kaže manjak samopoštovanja I kompleksi. Pa radi se o ukusima, a ukusi se razlikuju. Baš ono što si rekla, kada vidim tetovažu na nekom frajeru ja pomislim da smo iz iste subkulture. To je kao slušanje roka što se ljudi prepoznaju, ili biti bajker, ili biti tetoviran, neka vrsta bunta, da. Naravno, ako je tip neki bezveznjaković ništa mu ne znači tetovaža 😏

Opet, radi se o posebnoj strasti, voliš to da imaš, nadopunio si sebe nečim, kao neka vrsta trajne šminke.. Ja to ne mogu objasniti ali za mene to nema veze sa samopoštovanjem, više kao ukras, za mene je ukras, ima i značenje. A sigurno ne bih bila sa onima kojima to smeta

Primetio sam da je to sve jaci trend, pogotovu kod danasnjih mladih. Licno ne bih radio, jer nemam lepo telo za to.
Sta znam, pali me da vidim lepi i diskretniji tet na nekoj lepoj i mladoj devojci, ali ona neka se misli kako ce joj ti crtezi izgledati kada dodje u moje ili starije godine, kada se koza bude neminovno promenila.

Back