Tetovaže emotivci ili grubijani?

Opet zene u Arapskom svetu koje su
tetovirane po rukama i licu ,ili samo jedno od ta dva
su jako lepe ili im jako lepo stoji ,pa cak i starijim zenama.
Sad sam zaboravio ,ali tetovirane devojke i zene su samo
one koje su udate ....Ili,plemena koja imaju svoja precizna znacenja
zasto se tetoviraju ...I,tako stotinama god. Unazad.
Dok Svet u kome mi zivimo ,je vec druga prica,ali vec smo rekli
da se ne ponavljam

Shta se krije iza mushkaraca sa dugom kosom i zhena sa kratkom, shta se krije iza cura koje nose suknje pre nego pantalone, shta se krije iza mushkaraca sa bradom, shta se krije... Mlatjenje prazne slame.

Muskarac sa dugom kosom;
Metalac
Imitacija Samsona
Rekla mu devojka ili drugarica da mu dobro stoji(Zaebala ga)
Bunt?!
Zelja da bude Dejvi Kroket zabog repa
----------------
Zena sa kratkom kosom;
Erotika
Smeta joj duga kosa
Resila se vaski
-----------------
Devojka sa suknjama;
Sta ima da se krija iz toga?
----------------
Muskarac sa bradom;
Zene -brada-privlacnost(Mozda)
Zbog vetra...Umesto sala

hmm vrlo zanimljivo da su najvatreniji kriticari tetovaza oni koji ih nemaju i ne znaju nista o tome :(
primera zilion al upravo takvi su najvise nesigurni zato i bacaju drvlje i kamenje na sve druge kojima se btw iebe za misljenja nekih obicnih qrtona kakvih imamo i na ovoj temi
eo ja sam isaran poprilicno,moze fisherman da dodje da mi objasni tu teoriju moje nesigurnosti,posto se nisam informiso o tome

Kakva debilna podela... Emotivci vs grubijani :dash:

Kad čujem žensko da barata sa ukupno 300 reči, uglavnom pokupljenih iz Sveta, Skandala i Zdravlje & Lepota, prevrne mi se želudac.

"Emotivci", "negativci", "pozitivci", "mračiš", "zračiš", "šta si u horoskopu"...

Ranije sam takve ćurke bio u stanju da trpim par dana dok ne "ubodem pa odem". U zadnje vreme imam nultu toleranciju, dodje mi kao pravi "erection killer" - ne pomaže ni "mala plava"...

Šta se krije iza likova koji su prekriveni sleeve or full body tetovažama?
Da li mislite da se radi o emotivcima ili grubijanima (mačo muškarcima) koji pretežno izražavaju svoj stav, pripadanje možda nekoj ideji, grupi.
Naravno takođe šta mislite o ženskim pripadnicama...da li vam se to sviđa?

Da li tetovaža može da pojača ono što jesmo, da nadogradi deo naše ličnosti.
Pitam se ko se u stvari krije iza tetovaže? Hajd' sad vi :)

nadogradi samo egoističnu potrebu za pažnjom. nadoknađuje manjak samopouzdanja.
možda mi se svidi na nekome nešto diskretno, ali mi je jako smešno kada vidim kinesko/japansko pismo... većina verovatno ne zna šta je po sebi išarao/la.
i najcrnje na leđima, ženskim... valjda da se ljudi ne smore dok je tucaju.
kako god, muško/žensko/jeftino je.

Da li mislite da se radi o emotivcima ili grubijanima (mačo muškarcima) koji pretežno izražavaju svoj stav, pripadanje možda nekoj ideji, grupi.

Neka sitna,mala tetovažica na neupadljivom mestu,može da bude simpatična,ali preterivanje sa veličinom ili količinom tetovaža na telu,
po meni je znak manjka samopouzdanja..
Ličnost se ne nadograđuje tetoviranjem.

tetovaze su neki nas nacin sa se izrazimo,da se razlikujemo,da oslikamo nesto sto nama posebno znaci,al cesto cujem da kad uradis jednu imas potrebu da ih uradis sto vise:)
mislim meni licno se ne svidja kad je neko prekriven tetovazama,al msilim da one mogu nekad da nas podsete na ono sto nam je vazno ili da nas vrate na pravi put..
naravno postoje i umetnicke tetovaze,one mogu da nas podsete da smo lepiXDLOLOL

Nemam nis protiv tetovazica stavise,i ja je imam u planu (bice to jedna rec koja mi je promenila zivot, kao i mnogim drugim ljudima). Ne svidja mi se brdo tetovaza po telu, glavi, licu, tipa obrijana glava sa istetoviranim paukom i sl. ali neki suptilan cvet, leptiric, rec, zivotinjica, nesto sto toj osobi posebno znaci, ne vidim u tome nikakav manjak samopouzdanja i sl. Ma cim je krdo tj. masa protiv toga znaci da ima neceg dobrog i pozitivnog u tome.

Back