blondambition
Obećava
- Poruka
- 63
Ljudi, pao je mrak, ajmo jednu mracnu temu: Sta mislite o tetoviranju imena voljene osobe na venerinom bregu? A, ako je neko i probao da li boli?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xpajamacax:ko će se penje na veneru?
a i odakle ti da tamo ima bregova?
mackica ns:Baš...
A jel' drugačije izgleda tatoo ako ga uradiš na veneri, nego recimo na marsu:?
xpajamacax:ma ,sad ozbiljno....
morala bi ondak redovno da je izbrijavam,ili čerupam...
ajaooooo mrzim kada krene da peče i svrbi kada krenu kedla...
qq pa nema tog qrca za kojeg bi ja moju malu stavila na take muke
hanibaI77:ime ne bih nikad istetovirala...i kad raskinemo sta onda???
Betty:
jedan lik što ima istetoviranu lobanju i bavi se time (specijalizovan za tetoviranje članaka devojčica iz škole "Luj Davičo" ) kazao onomad:
- najviše boli lobanja, qratz i, kod žena DUPE. Fora je da je mišić ČVRST, i da nije preblizu koske, ondaK manje boli (biceps npr boli najmanje). Genitalni predeli, moš misliti, puni nervnih završetaka, pa sigurno boli ako pika niej nabildovana kegelom
btw,. kružila neka fotka cirkularno, neka cica je istetovirala ĐAVOLA na ribici, i to tako da joj usmine izgledaju kao razjapljena čeljust gosn Mefista....spooky
Ah, da, bilo je i u BOJI, crveno- žuto - crno
blondambition:Ljudi, pao je mrak, ajmo jednu mracnu temu: Sta mislite o tetoviranju imena voljene osobe na venerinom bregu? A, ako je neko i probao da li boli?
AntunTun:to mora da je najgluplja stvar koju neko mozhe uraditi....i uopshte....recimo nikad nisam video devojq sa tatom na bregu....al vidjam u po.rnitjima....odvratno je...ne samo ime nego bilo shta...nekako mi previshe trashy....nem pojma....nije da imam neshto protiv tatova....al tu mi nekako....***** li ga....degutantno....
NatasaNatasa:Uopšte tetoviranje nečijeg imena mi je skroz bezveze .. naročito na venerinom bregu ... ne bih to nikad uradila.
pala sam sa stoliceblondambition:To ti je kao kad odes da zastitis autorska prava.