blondambition
Obećava
- Poruka
- 63
Ljudi, pao je mrak, ajmo jednu mracnu temu: Sta mislite o tetoviranju imena voljene osobe na venerinom bregu? A, ako je neko i probao da li boli? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
xpajamacax:ko će se penje na veneru?
a i odakle ti da tamo ima bregova?
![]()
mackica ns:Baš...
A jel' drugačije izgleda tatoo ako ga uradiš na veneri, nego recimo na marsu:?
xpajamacax:ma ,sad ozbiljno....
morala bi ondak redovno da je izbrijavam,ili čerupam...
ajaooooo mrzim kada krene da peče i svrbi kada krenu kedla...
qq pa nema tog qrca za kojeg bi ja moju malu stavila na take muke
![]()
hanibaI77:ime ne bih nikad istetovirala...i kad raskinemo sta onda???
Betty:![]()
jedan lik što ima istetoviranu lobanju i bavi se time (specijalizovan za tetoviranje članaka devojčica iz škole "Luj Davičo") kazao onomad:
- najviše boli lobanja, qratz i, kod žena DUPE. Fora je da je mišić ČVRST, i da nije preblizu koske, ondaK manje boli (biceps npr boli najmanje). Genitalni predeli, moš misliti, puni nervnih završetaka, pa sigurno boli ako pika niej nabildovana kegelom![]()
btw,. kružila neka fotka cirkularno, neka cica je istetovirala ĐAVOLA na ribici, i to tako da joj usmine izgledaju kao razjapljena čeljust gosn Mefista....spooky![]()
Ah, da, bilo je i u BOJI, crveno- žuto - crno![]()
blondambition:Ljudi, pao je mrak, ajmo jednu mracnu temu: Sta mislite o tetoviranju imena voljene osobe na venerinom bregu? A, ako je neko i probao da li boli?![]()
AntunTun:to mora da je najgluplja stvar koju neko mozhe uraditi....i uopshte....recimo nikad nisam video devojq sa tatom na bregu....al vidjam u po.rnitjima....odvratno je...ne samo ime nego bilo shta...nekako mi previshe trashy....nem pojma....nije da imam neshto protiv tatova....al tu mi nekako....***** li ga....degutantno....
NatasaNatasa:Uopšte tetoviranje nečijeg imena mi je skroz bezveze .. naročito na venerinom bregu ... ne bih to nikad uradila.
pala sam sa stoliceblondambition:To ti je kao kad odes da zastitis autorska prava.