tet na veneri

blondambition:
kada pored ljubavi postoji i neopisiva strast, pozuda itd. posle deset godina veze koja je prerasla u brak, a koji je zatim proizveo jednog malog andjela od sad vec 4,5 godine, svasta ti pada na pamet i vise nista nije odvratno ili bezveze.
živa istina, neverovatno kako više ništa nije strano!!!

blondambition:
Ljudi, pao je mrak, ajmo jednu mracnu temu: Sta mislite o tetoviranju imena voljene osobe na venerinom bregu? A, ako je neko i probao da li boli? :twisted:

Ma da, jos mi samo to nije palo na pamet :lol: Plus, tetoviranje uopste bilo gde na telu bilo cijeg imena mi je tako nekako...klinacki iskreno receno. :p

blondambition:
kada pored ljubavi postoji i neopisiva strast, pozuda itd. posle deset godina veze koja je prerasla u brak, a koji je zatim proizveo jednog malog andjela od sad vec 4,5 godine, svasta ti pada na pamet i vise nista nije odvratno ili bezveze.

Da li se veličina ljubavi meri brakom i detetom??? ne bih rekla .... ali bez obzira na tvoju tezu, ja ostajem pri svome da mi je ova ideja ''fuj'' .... i da se nikada ne treba baš toliko predati nekom.

jos ako ti se muz zove recimo dzafer! to je bas egzoticno.mogla bi da istetoviras i na zglobovima prstiju slova njegovog imena.pa kad se uhvatis za sipku u busu da svi vide cija si. to je tako dzipsi fensi. onda mozes i na celu, kad je kain imao znak sto ne bi i ti!

Betty:
hi.gif

jedan lik što ima istetoviranu lobanju i bavi se time (specijalizovan za tetoviranje članaka devojčica iz škole "Luj Davičo" :) ) kazao onomad:
- najviše boli lobanja, qratz i, kod žena DUPE. Fora je da je mišić ČVRST, i da nije preblizu koske, ondaK manje boli (biceps npr boli najmanje). Genitalni predeli, moš misliti, puni nervnih završetaka, pa sigurno boli ako pika niej nabildovana kegelom :mrgreen:

btw,. kružila neka fotka cirkularno, neka cica je istetovirala ĐAVOLA na ribici, i to tako da joj usmine izgledaju kao razjapljena čeljust gosn Mefista....spooky :neutral:
Ah, da, bilo je i u BOJI, crveno- žuto - crno :lol:
Hi hi, totalno si luda! :D :D :D
Inače, te fotke "pike" sa tetovažom sam gledala na sajtu Otkačeno.com, link http://www.otkaceno.co.yu/

Struja:
jos ako ti se muz zove recimo dzafer! to je bas egzoticno.mogla bi da istetoviras i na zglobovima prstiju slova njegovog imena.pa kad se uhvatis za sipku u busu da svi vide cija si. to je tako dzipsi fensi. onda mozes i na celu, kad je kain imao znak sto ne bi i ti!

bas si vickasta ;) za sipke se ne vatam, neznam kako ti, a sto se tice kaina i abela koja bi tebi uloga najbolje cucala? a mozda si ipak vise poput eve, pa da i tebi nesto prikacimo na bregic

hvala za vickasta.pa da,to je sad cisto filozofsko pitanje. kain avelj,eva jabuka, zmija lilith...ne mogu danas.ja ne volim da pisem po telu.a za sipke se drzim, volim cvrst oslonac, nekako mi drzanje za vazduh ne ide od ruke.

Struja:
hvala za vickasta.pa da,to je sad cisto filozofsko pitanje. kain avelj,eva jabuka, zmija lilith...ne mogu danas.ja ne volim da pisem po telu.a za sipke se drzim, volim cvrst oslonac, nekako mi drzanje za vazduh ne ide od ruke.

ok sto nevolis da se saras po telu, ali to bas i nije neki izgovor da mene kacis na sipku i trpas u bibliju, a mog muza u muslimanski svet, sto si sve na kraju zacinila romsko modnim epitetom. samo sam trazila misljenje o temi. no hvala na javljanju :roll:

jurodivi:
uvek sam voleo taj venerin breg..ej planina je to...nadisem se cistog vazduha..
Nekad negdje na netu sam skinula čitavu kolekciju crno - bijelih sličica. Na jednoj tip skija na goozi, drugi obrezuje venerin brežuljak sa kosilicom za travu, treća slika tip planinari uz sike (tipovi su maleni kao iz kinder jajeta)... al' me mrzi da tažim i hostujem.

blondambition:
TI SE NE MESAJ. EVO ZIVI ME JE BLAM POJEO. MORAM DA NADJEM ROOM GDE TI NIKADA NE BI NI POMISLILA DA SVRATIS, RECIMO DA LI IMA NESTO NA FORUMU O ZENAMA KOJE SU USLE NEVINE U BRAK.

ne, to neće biti ljubav isex
preporučam FIDŽI forum :lol:
ili Australiju :P Ili tako negde, nemoj da kažeš gde

e, da, budi nežna pliz - ti si prva koju znam prvo u rl pa je vidim i na forumu :P
unj unj unj :)

Betty:
ne, to neće biti ljubav isex
preporučam FIDŽI forum :lol:
ili Australiju :P Ili tako negde, nemoj da kažeš gde

e, da, budi nežna pliz - ti si prva koju znam prvo u rl pa je vidim i na forumu :P
unj unj unj :)

pa nisam mislila na tebe vec na pajamacu. ipak si ti new commers in my life, ne bi te bas odmah napadala. ima vremena. :-D :-D sala!!

Back