JOVANA77:cekaj cekaj, a ko je tebi reko da ja imam samo jedan frizider?![]()
Ajd dobro, zazmuricu na jedno oko :wink: i priznati odgovor ... a nisi mi rekla koja se zivotinja nije pojavila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOVANA77:cekaj cekaj, a ko je tebi reko da ja imam samo jedan frizider?![]()

JOVANA77:pa bre slon........mucenik je jos u frizideru![]()
JOVANA77:pa preskocicu je (nigde nisi napomenula da je siroka, samo da je duboka)....
JOVANA77:e onda cu da zamilim zirafu da ispruzi svoj dugi vrat mesto mosta.....
ma oce zirafa to da mi ucini, mi smo stari drugari 8) :wink:
Necu popitimalecka:imam & ja jedan testic za vas... idete sumom i na panju nadjete soljicu kafe: da li cete je popiti?
plizicka odgovarajte samo sa da ili ne...
ako neko ima onaj testic sa olujom, merdevinama i nemam pojma cim, nek ga prilozhi...!
Otvorim frizider stavim je u frizider,zatvorim frizider :wink:lady me:Evo jednog testica koji ste mozda vec resavali.
Sastoji se iz vise pitanja a prvo pitanje glasi:
"Kako bi ste zirafu stavili u frizider?"
Srculence:Necu popitimalecka:imam & ja jedan testic za vas... idete sumom i na panju nadjete soljicu kafe: da li cete je popiti?
ako neko ima onaj testic sa olujom, merdevinama i nemam pojma cim, nek ga prilozhi...!
Oluja pescana :wink:jagodica:Srculence:Necu popitimalecka:imam & ja jedan testic za vas... idete sumom i na panju nadjete soljicu kafe: da li cete je popiti?
nalazish se u pustinji (zamisli pustinju)
sad zamisli merdevine (josh si u pustinji)
zamisli jednu kocku
e sad je bila oluja (opishi kakva??)
prosla je oluja.. shta se desilo?

)Uh....mnogo si ti opasan ....Peruzzi:E meni je bas svejedno.
Sto neko rece bitno je da dobro menja boje.
Uostalom nikad ne bih zadrzao pticu,sta ce mi to.
Prljavo bre,a i gde da je drzim. Uostalom kod mene u sobi ne bi prezivela cetiri dana,ubila bi je prejaka muzika,nedostatak hrane i mrak.
Tako da:
Moj konacan odgovor je: neznam koje je boje ptica cetvrtog dana,jer sam j jos prvog dana isterao iz sobe
Timplshved:Sto se tice gore pomenute oluje, po meni nije bila uopste strasna i velika i nije veliku stetu nacinila.Samo mi nije jasno sta u celoj toj prici predstavljaju merdevine i kocka(?!)Hocemo odgovor!![]()
DA LI NEKO ZNA ZA ONAJ TEST SA SOBAMA U RAZLICITIM BOJAMA?!!!!
crvena - klopalady me:Timplshved:Sto se tice gore pomenute oluje, po meni nije bila uopste strasna i velika i nije veliku stetu nacinila.Samo mi nije jasno sta u celoj toj prici predstavljaju merdevine i kocka(?!)Hocemo odgovor!![]()
DA LI NEKO ZNA ZA ONAJ TEST SA SOBAMA U RAZLICITIM BOJAMA?!!!!
Znam taj test (ako mislimo na isti), samo je tumacenje testa predugackko da bi moglo da se primeni na ovaj forum... ali ajd ja cu postaviti test, ko hoce nek proba da da odgovore a posle cu dati tumacenje testa.
Dakle, nalazite se u hodniku neke nepoznate zgrade i pred vama se nalaze vrata razlicitih boja: crvene, narandzaste, zelene, bele i crne (valjda nisam ispustila neku boju) Vi treba kazete koja cete vrata kojim redom otvarati i sta ocekujete da vidite nakon sto ih otvorite.