TESTOVI LICNOSTI

lady me:
Timplshved:
Sto se tice gore pomenute oluje, po meni nije bila uopste strasna i velika i nije veliku stetu nacinila.Samo mi nije jasno sta u celoj toj prici predstavljaju merdevine i kocka(?!)Hocemo odgovor! :)
DA LI NEKO ZNA ZA ONAJ TEST SA SOBAMA U RAZLICITIM BOJAMA?!!!!

Znam taj test (ako mislimo na isti), samo je tumacenje testa predugacko da bi moglo da se primeni na ovaj forum... ali ajd ja cu postaviti test, ko hoce nek proba da da odgovore a posle cu dati tumacenje testa.

Dakle, nalazite se u hodniku neke nepoznate zgrade i pred vama se nalaze vrata razlicitih boja: crvene, narandzaste, zelene, bele i crne (valjda nisam ispustila neku boju :roll: ) Vi treba da kazete koja cete vrata kojim redom otvarati i sta ocekujete da vidite nakon sto ih otvorite. Nadam se da sam bila jasna....
Redosled boja koji sam navela pri postavljanju testa nije bitan, navodila sam ih onako kako sam ih ja "otvarala" kada sam resavala ovaj test.
Eto mene sutra sa tumacenjem testa....

bele-puno dece koja se igraju
crvene-voljeno bice
narandzaste-basta puna cveca
crne-zurka, na kojoj su ljudi koje volim
zelene-moja soba

:? bem li ga sta ce od ovoga ispasti!

da se ubacim sa jos jednom pricom...!

zamislite da ste andjeo koji lebdi nad zemljom... na zemlji vidite pale andjele, kakav je njihov odnos prema vama, da li vas dozivaju da se spustite, ili vas odbacuju...?

odgovor kad bar 5 osoba odgovori na ovaj test... ;)

btw, svaka cast osobi koja je pokrenula topic...!

JOVANA77:
crvene-voljeno bice
zelene-moja soba

VARALICE!! Priznaj da znas resenja testa, nema sanse da si slucajno dala tako bezgresne odgovore! :)

Super je test, samo budite malo opsirniji u odgovorima, detalji su najbitniji!! hehe... kako sam se samo smejao mojim odgovorima... a i drugi su se bogami... that is svi osim moje bivse devojke... :)

Timplshved:
Sto se tice gore pomenute oluje, po meni nije bila uopste strasna i velika i nije veliku stetu nacinila.Samo mi nije jasno sta u celoj toj prici predstavljaju merdevine i kocka(?!)Hocemo odgovor! :)
DA LI NEKO ZNA ZA ONAJ TEST SA SOBAMA U RAZLICITIM BOJAMA?!!!!
da... ali ako ti kažem sada značenja soba, niko sa foruma neće moći da ga radi...
u testu su ti otvorene mogućnosti da ga tumačiš kako hoćeš, odnosno na onaj način koji je tebi najlogičniji...
znači imaš plavu, belu, zelenu, crvenu, ružičastu, narandžastu i crnu sobu odnosno vrata... zatvoriš oči i pokušaš da ugledaš ta vrata, otvoriš ih i pričaš šta vidiš...
ono što može da stoji iza tih vrata je potpuno imaginarno i tvoje... obično se ljudi vezuju za realne stvari i nemaju mnogo ideja... a u stvari se treba pustiti i pričati baš sve što ti padne na pamet...
npr. moj drugar Gale se odlučio za plava vrata i rekao da vidi mnogo polica (špajz) i tegli poredjanih po njima, krajnje neuredno , svakakvih veličina, praznih, punih, zatim jedan zid ofarban u zeleno, u prostoriji je zagušljivo i puno prašine...
on se tu oseća ok. pošto u svakom momentu u tom kršu zna gde mu je šta itd..
plava soba je sex... što znači da je njemu to jako bitno... ima svakakvih što znači da i nije izbirljiv.. zelena boja prestavlja prijateljstvo što opet znači da su te veze ili zasnovane na tome ili se završavaju tako... i njemu je bitno da ostvari taj sklad... inače zelena je i produktivnost... znači svesan je da je pomalo zagušljivo tj u zagušenju sa svojim seksualnim životom ali se on ipak oseća ok. i vlada sobom... pri tom i zna koliko od koga može da očekuje kao i od sebe u toj priči... i tako dalje... znači treba pričati sve a i ti moraš malo osobu usmeravati... ume da bude jako zanimljivo, što zavisi od same kreativnosti i opuštenosti osobe s kojom se igraš...poz. :wink:

Steffan:
JOVANA77:
crvene-voljeno bice
zelene-moja soba

VARALICE!! Priznaj da znas resenja testa, nema sanse da si slucajno dala tako bezgresne odgovore! :)

Super je test, samo budite malo opsirniji u odgovorima, detalji su najbitniji!! hehe... kako sam se samo smejao mojim odgovorima... a i drugi su se bogami... that is svi osim moje bivse devojke... :)

ma nemam pojma za ovaj test....majke mi!
ali sam citam sta je pisala ian i vidim da mi nismo imali ponudjenu plavu sobu........pa gde bas nju da zaboravimo? :roll:

narandzasta - neka ordinacija je iza, psihijatrija (poznate face, grupna terapija)
crvene - neki ljubavnici, kao kafe de sede ljubavni parovi, romanticna atmosfera, malo vuce na orijentalna
zelena - sedi grupa ljudi meni prijateljski orijentisanih (npr planinarsko drustvo), ali nepoznati
crna - neki klub malko mracniji (kao kst recimo), ne primecuju me
bela - zubar i bolnica, svi zaposleni

Hmmm... izgleda da ima varijacija na test sa vratima razlicitih boja... Mene kada su testirali, plavu boju mi nisu ponudili :roll:

Redosled boja koji ste navodili pretstavlja vas sistem vrednosti u zivotu kao i to sta za vas pretstavljaju pojedine kategorije koje svaka boja reprezentuje...

Crvena boja je ljubav.... Dakle, onako kako ste zamislili sobu iza crvenih vrata takav je i vas pogled na ljubav, ukoliko ste ova vrata prva otvorili, to znaci da vam je ljubav na prvom mestu a zatim sve ostalo... To naravno znaci i za druge boje.

Narandzasta boja pretstavlja seks! Nisam cula za varijantu da plava boja pretstavlja seks, ali, kao sto rekoh verovatno postoje varijacije te se ogradjujem...

Zelena boja su vasi prijatelji...

Bela je nevinost...

I crna boja - smrt. (brrrr)

Bravo za ove koji su nas testirali sa tim vratima i sobama. Jer ja imam i treću varijantu:

plava- detinjstvo
zelena- prijateljstvo
narandžasta- brak
bela- način na koji doživljavate sebe
crna- sex
ljubičasta- ljubav.

Stoji ono da nisu dovoljne samo asocijacije na određenu boju, već mnogo opširniji odgovori u kojima se navodi ono što se vidi iza vrata, kako se osećate u toj prostoriji, da li vam je neko potreban, da li ostajete ili odlazite, da li se vraćate i sl. a za to je potreban neko ko će vas usmeravati pri davanju odgovora.

I naravno radosled boja ukazuje na one aspekte života koji su nam bitni odnosno manje bitni.

Evo i mene! Sto se tice onih semenki, broj izniklih biljki,oznacava kolicinu vaseg samopouzdanja.Dakle posadili ste sto, koliko je izniklo.
A sada, da resimo test sa sobama, hvala devojci sto ga je napisala :wink:
BELA-mir,sigurnost,cistoca
NARANDZASTA-lepi mirisi,udobnost,moderan namestaj(hm? :shock: )voce,
CRVENA-ekstravagancija,luksuz,prefinjenost,mala kolicina licemerja,puno iznenadjenja i uzbudljivosti, neizvesnost
CRNA-tajanstvenost,blaga monotonija
PLAVA-zadovoljstvo,ambicija, kreativnost,prakticnost
ZELENA-zdrav zivot, dosada( :lol: )

malecka:
da se ubacim sa jos jednom pricom...!

zamislite da ste andjeo koji lebdi nad zemljom... na zemlji vidite pale andjele, kakav je njihov odnos prema vama, da li vas dozivaju da se spustite, ili vas odbacuju...?

odgovor kad bar 5 osoba odgovori na ovaj test... ;)

btw, svaka cast osobi koja je pokrenula topic...!
He heheeh...evo one koja je pokrenula topic :). Ovako, NARAVNO DA ME MRZE SAVRSENOM MRZNJOM!!!!Ali pokazuju to ne na tako sirov ocigledan nacin, lukavi su u tome, bezuspesno pokusavaju da sloze ljubazne face, ali im ne ide...savrsena mrznja probija..naravno...
Toliko!

Timplshved:
Evo mene opet! (jos malo dok ne krenem u rudnik :) )
VI STE ISTAKNUTI NAUCNIK KOJI JE GODINAMA RADIO NA STVARANJU NOVE VRSTE BILJKE.GODINE I GODINE STE PROVELI EKSPERIMENTISUCI U LABORATORIJI I KONACNO NAPOR SE ISPLATIO.NALAZITE SE PRED POSLEDNJIM TESTOM.RESILI STE DA ZASADITE 100 SEMENKI VASE NOVE BILJKE NA NE MNOGO GOSTOLJUBIVOM PUSTINJSKOM ZEMLJISTU.

KOLIKO OD TIH 100 SEMENKI IZRASTA U BILJKU?

(NAVEDITE TACAN BROJ OD 0 DO 100)

sta bi sa ovim testom?

P O S E J A N O S E M E ---resenje
99-100
SAMOPOUZDANJE JE VASE DRUGO IME , MOZE SE RECI I TASTINA!U SVAKOM SLUCAJU MOZE SE IMATI VERE U SEBE, ALI VI IMATE TENDENCIJU DA ODBACITE IZAZOVE OSTATKA SVETA.NE ZABORAVITE,PRAVI DOKAZ SNAGE JE MOGUCNOST PRIHVATANJA SLABOSTI.

81-98
VI ZRACITE SAMOPOUZADNJEM I SPOSOBNOSCU I USPEVATE DA LJUDI OKO VAS TO NE TUMACE KAO AROGANCIJU.ONI KOJI VAS OKRUZUJU SMATRAJU TO HLADNOKRVNOM ODREDJENOSCU, ZATO SE VI NAMECETE KAO PRIRODNI VODJA GDE GOD DA SE POJAVITE.

61-80
MOZDA JE NAJBOLJE OPISATI VAS KAO OPREZNOG OPTIMISTU, NADATE SE NAJBOLJEM ALI SPREMNI STE I NA NAJGORE.OVAJ OSECAJ ZA REALNOST VAM OMOGUCAVA DA BUDETE OBEMA NOGAMA NA ZEMLJI CAK I KAD ASU DRUGI OKO VAS NA OBLACIMA.

41-60
VASE SAMOPOUZDANJE JE PROSECNO, NI PREVELIKO NI PREMALO.MOZDA JOS UVEK TRAGATE ZA NECIM U CEMU STE NAJBOLJI, I STO CE VAS IZDVOJITI OD OSTALIH, VERUJTE U SEB EI DRUGI CE VEROVATI U VAS.

21-40
NE MOZE SE RECI DA U POTPUNOSTI NE VERUJETE U SEBE ALI IMATE TENDENCIJU DA U POTPUNOSTI PREUVELICATE IZAZOVE KOJI VAM SE NAMECU.MOGUCE JE DA VAS PESIMISTICKI STAV UTICE NA TO KAKO VAS DRUGI LJUDI DOZIVLJAVAJU.

1-20
JEDNA JE STVAR BITI SKROMAN ALI VI SE ZAISTA MORATE USREDSREDITI NA GRADJENJE BOLJEG MISLJENJA O VAMA SAMIMA I VASOJ VREDNOSTI.NEMA NICEG LOSEG U MISLI DA STE BAS VI SPOSOBNI ZA VELIKA DELA, A SA MALO NAPORA VI TO I MOZETE, JEDINO STO VAM STOJI NA PUTU JESTE VI SAMI.

0.
ONO STO CINI POTPUNIM NEDOSTATKOM SAMOPOUZDANJA KO DVAS JE USTVARI ZNAK PONOSNOG PERFEKCIONISTE.NE MOZETE PODNETI MOGUCNOST DA SE DOKAZE DA VI NISTE U PRAVU ILI CAK DA STE U NECEMU POGRESILI.

Back