TESTOVI LICNOSTI

Srculence:
malecka:
imam & ja jedan testic za vas... idete sumom i na panju nadjete soljicu kafe: da li cete je popiti?
plizicka odgovarajte samo sa da ili ne... ;)

ako neko ima onaj testic sa olujom, merdevinama i nemam pojma cim, nek ga prilozhi...!
Necu popiti

nalazish se u pustinji (zamisli pustinju)
sad zamisli merdevine (josh si u pustinji)
zamisli jednu kocku

e sad je bila oluja (opishi kakva??)

prosla je oluja.. shta se desilo?

jagodica:
Srculence:
malecka:
imam & ja jedan testic za vas... idete sumom i na panju nadjete soljicu kafe: da li cete je popiti?
plizicka odgovarajte samo sa da ili ne... ;)

ako neko ima onaj testic sa olujom, merdevinama i nemam pojma cim, nek ga prilozhi...!
Necu popiti

nalazish se u pustinji (zamisli pustinju)
sad zamisli merdevine (josh si u pustinji)
zamisli jednu kocku

e sad je bila oluja (opishi kakva??)

prosla je oluja.. shta se desilo?
Oluja pescana :wink:
Zatrpana sam peskom :cry:

Sto se tice gore pomenute oluje, po meni nije bila uopste strasna i velika i nije veliku stetu nacinila.Samo mi nije jasno sta u celoj toj prici predstavljaju merdevine i kocka(?!)Hocemo odgovor! :)
DA LI NEKO ZNA ZA ONAJ TEST SA SOBAMA U RAZLICITIM BOJAMA?!!!!

Evo mene opet! (jos malo dok ne krenem u rudnik :) )
VI STE ISTAKNUTI NAUCNIK KOJI JE GODINAMA RADIO NA STVARANJU NOVE VRSTE BILJKE.GODINE I GODINE STE PROVELI EKSPERIMENTISUCI U LABORATORIJI I KONACNO NAPOR SE ISPLATIO.NALAZITE SE PRED POSLEDNJIM TESTOM.RESILI STE DA ZASADITE 100 SEMENKI VASE NOVE BILJKE NA NE MNOGO GOSTOLJUBIVOM PUSTINJSKOM ZEMLJISTU.

KOLIKO OD TIH 100 SEMENKI IZRASTA U BILJKU?

(NAVEDITE TACAN BROJ OD 0 DO 100)

E meni je bas svejedno.
Sto neko rece bitno je da dobro menja boje.
Uostalom nikad ne bih zadrzao pticu,sta ce mi to.
Prljavo bre,a i gde da je drzim. Uostalom kod mene u sobi ne bi prezivela cetiri dana,ubila bi je prejaka muzika,nedostatak hrane i mrak.
Tako da:
Moj konacan odgovor je: neznam koje je boje ptica cetvrtog dana,jer sam j jos prvog dana isterao iz sobe

Peruzzi:
E meni je bas svejedno.
Sto neko rece bitno je da dobro menja boje.
Uostalom nikad ne bih zadrzao pticu,sta ce mi to.
Prljavo bre,a i gde da je drzim. Uostalom kod mene u sobi ne bi prezivela cetiri dana,ubila bi je prejaka muzika,nedostatak hrane i mrak.
Tako da:
Moj konacan odgovor je: neznam koje je boje ptica cetvrtog dana,jer sam j jos prvog dana isterao iz sobe
Uh....mnogo si ti opasan ....

pustinja je stav prema zivotu
merdevine odnos prema prijateljima
kocka kako vidish sebe
oluja i posle oluje, valjda stav prema problemima i kako ih prevazilazish
eto sad sam vam upropastila test ali moram da razmisljam

Timplshved:
Sto se tice gore pomenute oluje, po meni nije bila uopste strasna i velika i nije veliku stetu nacinila.Samo mi nije jasno sta u celoj toj prici predstavljaju merdevine i kocka(?!)Hocemo odgovor! :)

Znam taj test (ako mislimo na isti), samo je tumacenje testa predugacko da bi moglo da se primeni na ovaj forum... ali ajd ja cu postaviti test, ko hoce nek proba da da odgovore a posle cu dati tumacenje testa.

Dakle, nalazite se u hodniku neke nepoznate zgrade i pred vama se nalaze vrata razlicitih boja: crvene, narandzaste, zelene, bele i crne (valjda nisam ispustila neku boju :roll: ) Vi treba da kazete koja cete vrata kojim redom otvarati i sta ocekujete da vidite nakon sto ih otvorite. Nadam se da sam bila jasna....
Redosled boja koji sam navela pri postavljanju testa nije bitan, navodila sam ih onako kako sam ih ja "otvarala" kada sam resavala ovaj test.
Eto mene sutra sa tumacenjem testa....

lady me:
Timplshved:

Znam taj test (ako mislimo na isti), samo je tumacenje testa predugackko da bi moglo da se primeni na ovaj forum... ali ajd ja cu postaviti test, ko hoce nek proba da da odgovore a posle cu dati tumacenje testa.

Dakle, nalazite se u hodniku neke nepoznate zgrade i pred vama se nalaze vrata razlicitih boja: crvene, narandzaste, zelene, bele i crne (valjda nisam ispustila neku boju :roll: ) Vi treba kazete koja cete vrata kojim redom otvarati i sta ocekujete da vidite nakon sto ih otvorite.
crvena - klopa
crna - knjige
bela - cvece
zelena - prijatelji
narandzasta - muzika

Back