Tesla je bio sluga zla

@momcilo95 , izvoli otvori temu, necu da na temi o Tesli o tome pisem, ali imam sta.
Ne, sad treba ovde demonstrirati znanje jer ono pokazuje i dokazuje da je Tesla velicina koju ovde svi mi nikad necemo dostici, verovatno.
Zaista, @DavidB92/BackUp , nemoj to da radis. Tesla JE to sto jeste. Vekovima ce se pamtiti. Srbi su duzni da ga se secaju. I ovi ostali.

Bitno je reći da je električna energija oduvijek postojala i da nije izmišljena, već otkrivena i da je vrlo važan deo današnjice .Zasluge za otkriće električne energije pridodaju se Benjaminu Franklinu za eksperiment sa zmajem u grmljavini.
1660. godine nemački naučnik Otto Von Guericke dizajnirao je grubu mašinu koja je mogla proizvoditi statički elektricitet. Pogon je funkcionisao tako da se jednom rukom okretala ručka koja je rotirala kuglu sumpora u njemu a drugom se rukom trljala ta kugla.
1675. godine irski hemičar Robert Boyle otkrio je da se elektricitet može prenositi kroz vakuum i otkrio je odbijanje i privlačenje elektriciteta.
1729. godine britanski astronom amater Stephen Gray otkrio je provođenje elektriciteta što je označilo jedan korak napred u ideji i istraživanjima električne struje.
1745. njemački fizičar Georg Von Kleist prvi govori da se elektricitet može kontrolisati. Holandski fizičar, Pieter van Musschenbroek izumeo je leidensku bocu - prvi električni kondenzator. Funkcija leidenske boce je skladištenje statičkog elektriciteta i njegovo ponovno otpuštanje.
Dva zavađena genijalca vodila su "Rat struja" osamdesetih godina 19. veka zbog električnih sistema koji bi trebalo da svet snabdevaju strujom – Tesla je zagovarao sistem naizmenične struje, a Edison jednosmerne. ..

Nadogradnja starog znanja je velika odgovornost. Znate, u lingvistici se takodje definicije menjaju rec po rec, pazljivo se gleda da to bude funkcionalno, i samo jedna rec u definiciji necega je velika izmena. Mada, lingvistika je naizgled najmanje bitna svetu.Naizgled.
Vama su Tesline izmene nevazne, a nama, i ostatku sveta veoma vazne.
One su izumi.
I, konacno, sta imate od toga da nacionalno bogatstvo skrnavite? Koje zadovoljstvo osecate time sto ste nas sve poducili, mada smo vecina i znali, koliko je Nikola Tesla vazan? Da li ste srecniji licno? Da li to vas licni zivot obogacuje?
Za mene je Tesla mali bog, jedan od nas koji je ucinio mnogo. Posvetiti sebe necemu je biti vredan, ali i to cemu se posvetimo mora biti nesto kredibilno. Vi ste se veceras posvetili rusenju Nikole Tesle, ali je to, verujte, posao koji ni vas mnogo vise ne moze da obavi... ne na temi, nego bilo gde u svetu.

Nadogradnja starog znanja je velika odgovornost. Znate, u lingvistici se takodje definicije menjaju rec po rec, pazljivo se gleda da to bude funkcionalno, i samo jedna rec u definiciji necega je velika izmena. Mada, lingvistika je naizgled najmanje bitna svetu.Naizgled.
Vama su Tesline izmene nevazne, a nama, i ostatku sveta veoma vazne.
One su izumi.
I, konacno, sta imate od toga da nacionalno bogatstvo skrnavite? Koje zadovoljstvo osecate time sto ste nas sve poducili, mada smo vecina i znali, koliko je Nikola Tesla vazan? Da li ste srecniji licno? Da li to vas licni zivot obogacuje?

Pre bih rekao da je Tesla Hrvat,imao je lika na na njih.

Mozda, ne zalazim u rodoslov. I kad bi se proglasio hrvatskim, ja bih umrla sa ubedjenjem da je bio covek moje zemlje, a onda tek svetski covek, covek koji pripada svetu... biti covek sveta je najveca ovozemaljska titula, a Nikola Tesla ju je poneo i nosi je i dan-danas.

Pa, ja sam pravoslavka i mislim da je moje ''d*pe''manji greh od cele ove teme. I nije ni greh jer nije imalo nikakvu zlu nameru. Cek, osnivac teme je imao zlu nameru.Sve samo zarad publiciteta, 100% nije imao nista lose na umu. Izvini, David;

Ipak, morate priznati da ste omalovazili znacaj Nikole Tesle u vise navrata. Nije na meni da vam prastam, ali sto se mene tice je oprosteno jer mozda ne vidite iz istog ugla i ne zelite da mu priznate zasluge koje i ne uvidjate. Nikad se nije povelo pitanje toga da li je Nikola Tesla potencijalni svetac. On je radio uz Boziju pomoc, bio, i postao to sto jeste bio?Srpstvo ima pravo da ga se seca, nema?

Ipak, morate priznati da ste omalovazili znacaj Nikole Tesle u vise navrata. Nije na meni da vam prastam, ali sto se mene tice je oprosteno jer mozda ne vidite iz istog ugla i ne zelite da mu priznate zasluge koje i ne uvidjate. Nikad se nije povelo pitanje toga da li je Nikola Tesla potencijalni svetac. On je radio uz Boziju pomoc, bio, i postao to sto jeste. Srpstvo ima pravo da ga se seca, nema?

Kako ja mogu da omalovazavam Nikolu Teslu? Svi znamo sta je bio. Imam njegova poznata recenice koja glasi '' Mojsije je bio nesumnjivo praktičan i vešt električar. Biblija opisuje tačno i detaljno uređaj za stvaranje elektriciteta''.
Naravno da Srbi imaju pravo na secanje.

Tesla je bio sluga zla i pakla kao i svaki drugi naucnik koji je izmislio nesto "naucno" i dao svetu. Nauka je danasnjem vavilonu u kome zivimo isto sto i starom vavilonu kula koju su gradili. Kula koju su gradili stari vaviljonani je bila sredstvo da se oni popnu do bogova i samim tim da i sami postanu bogovi. Danasnja nauka danasnjim vaviljonanjima isto je sredstvo da postanu bogovi. Kao nauka je sredstvo da se spozna svet i kako su spoznavali ludi naucnici i ostali danasnji ljudi misle da su bogovi jer misle da su mnogo pametni pa mogu da prave GMO biljke i zivotinje, prave kiborge, prave robote i slicne stvari. Tim stvarima se rugaju i ismejavaju i omalovazavaju pravoga Boga kome time kazu vidis tvoje tvorevine su lose, nisi napravio biljke i zivotinje kako treba pa ih mi sad ispravljamo genetskim manipulacijama, i pravimo robote koji su bolji od tvojih ljudi koje povezujemo sa kompjuterima i pravimo kiborge.

A Nikola Tesla je isto deo te vojske satanine. Nikola Tesla je vojnik satanin jer je svetu dao mnoge pronalaske naucne koje su od djavolja.

Zato onaj ko je Pravoslavac nesme da slavi Nikolu Teslu vec samo Boga.

Danas je naivno vreme a nije genijalno i napredno. Mislite da su danas ljudi najpametniji, najlepsi, najmudriji, najbogatiji, najosecajniji, najveci, najzdraviji, najprogresniji, najvoljeniji?

Onog trenutka kad su zene skinule marame ovaj svet je izgubio dusu, ljubav, osecaje, duhovnost, molediju, lepotu, cistotu. Onog trenutka kad se sijalica upalila prvi put ovaj svet je izgubio snove, mastu, poeziju, zivot. Mislite da ste rasterali mrak zauvek? Niste!!!! Mrak je usao u vama. Bili ste svetlost a danas ste crna tama. Hodajte, hodajte, hodajte ali necete sresti coveka. Moze li covek biti onaj ko ne poznaje i ne priznaje grehe svoje!!!
Ima delimično istine u tome. Čovek želi postati Bog. Ne vidim ništa loše u tome. Tesla je bio jedan od najvećih genijalaca svog vremena.

Poslednja izmena:

Back